היום בתפוז Live

../images/Emo20.gif היום בתפוז Live

עילית שמואלי, ממובילי שביתת הנכים המתוקשרת מול משרד רה"מ תתארח היום ב- 21:00 בפורום שיתוק מוחין CP. אתם מוזמנים להפנות אליה שאלות ולהשתתף בדיון בפורום!
הודעה חשובה:
האירוח שהיה אמור להתקיים היום עם טל מוסרי וסופי צדקה בפורום התנדבות לקראת המבצע של ארגון "לתת" במהלך חג הפורים בוטל לצערנו עקב אילוצים של הרגע האחרון. למרות הביטול חשוב להזכיר שיש הרבה ילדים נזקקים שלא יקבלו משלוח מנות בפורים הזה. זו ההזדמנות של כולנו לתת יד ולקחת חלק במבצע לתת משלוח מנות
אנשים

shanyz

New member
מנצלת!!

חזרתי עכשיו מבית חולים! ראיתי את הבן דוד החדש!! הוא כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

../images/Emo32.gifיההה....כבר יש שם?../images/Emo13.gif

כתבתי את זה כבר למטה, אבל זה לא מקפיץ את השרשור עם התמונות ורציתי להמשיך את זה כי זה כיף
יש לי ביום שישי מבחן ענק בפסיכולוגיה ועוד לא התחלתי ללמוד...ואני ממש בעצבים מזה! אז מה אביב עושה כשהיא עצבנית? צובעת את השיער! אבל לא לבד, במספרה. ולכבוד פורים- משהו משוגע! חצי ראש <החלק העליון> - אדום!
והחצי השני- כחול כהה!
הייתי בטוחה שאמא שלי תתחרפן ותגרש אותי מהבית...וכבר קבעתי עם הספר שהוא מסדר לי ספה במספרה
אבל להפתעתי המרובה
אמא התלהבה!

shanyz

New member
חחה..:) תתחדשי!

כן, יש לו שם, קצת מוזר, אבל...:) הם קראו לו: אלמוג...

shanyz

New member
כן? את אוהבת?:) הם התלבטו בין

אביב (חחה), אופיר ואלמוג:) בסוף החליטו אלמוג...

shanyz

New member
בקשה לכולם:)

אפשר בבקשה שירשמו לי מי בטוח בא למפגש מי בטוח לא בא מי כמעט בטוח בא (מסיבות שאין לו איך להגיע או שהוא לא בטוח אם לסבתא שלו חגגים יומולדת באותו יום
) ומי עוד לא יודע.. (כמוני....) מי עוד לא

*neta*

New member
קדימה! עוד אנשים שמתקנים ומאשרים

את הגעתם
*שיעול*דפי ושני*שיעול*

Dafi the Mighty

New member
בעיקרון כן ../images/Emo127.gif

אבל יכול להיות שברגע האחרון אני לא אוכל. אני אשתדל כמה שיותר כן לבוא, כי אני מאד רוצה!

משלוחי מנות...

בקשר למפגש, לא יהיה מגניב לעשות איזה משהו שקשור כזה לפורים? כמו בבצפר, אתם יודעים, עם מדבקות סודיות. בכל מקרה, זה יתקיים בשני תנאים: 1. שיהיו יותר מ10 אנשים אחרת לא שווה. 2. שכל אחד ישתף את המשלוח ונעשה חפלה ענקית (ניתן לשמור עד חטיף אחד! חחח סתם) אז תמשיכו לשרשר מי בא ומי לא בא... שנדע מה קורה עם זה

אם כבר הזכרת משלוחי מנות../images/Emo123.gif

אז למה לא לעשות הגרלה בינינו, וכל אחת תביא משלוח לשנייה? משהו בסגנון "הגמד והענק", רק שאנחנו נקרא לזה...הממ... "הכוהנת והאלה"
"הסיידקיק והלוחמת"
<הבהרה: אני מניחה שנהיה רק בנות, נכון?
> <הבהרה2: אני יודעת שגבריאל לא סיידקיק!
>

מי זאת ניצן?../images/Emo12.gif

גם נעה החמודה שהייתה במפגש האחרון חסרה לי...איפה את?

למעלה