היום בתפוז Live

../images/Emo20.gif היום בתפוז Live

עילית שמואלי, ממובילי שביתת הנכים המתוקשרת מול משרד רה"מ תתארח היום ב- 21:00 בפורום שיתוק מוחין CP. אתם מוזמנים להפנות אליה שאלות ולהשתתף בדיון בפורום!
הודעה חשובה:
האירוח שהיה אמור להתקיים היום עם טל מוסרי וסופי צדקה בפורום התנדבות לקראת המבצע של ארגון "לתת" במהלך חג הפורים בוטל לצערנו עקב אילוצים של הרגע האחרון. למרות הביטול חשוב להזכיר שיש הרבה ילדים נזקקים שלא יקבלו משלוח מנות בפורים הזה. זו ההזדמנות של כולנו לתת יד ולקחת חלק במבצע לתת משלוח מנות

מנצלת הודעה-בקשה!../images/Emo117.gif../images/Emo110.gif

(
) אני ממש חייבת טובה
ואני מקווה שתעזרו לי כי אני רואה שאתם עוזרים גם לאחרים
אני צריכה תירגום של הקטע הבא: Esta es la historia de dos niños, Alejandra (Ludwika Paleta) una niña rica pero muy sola ya que sus papas siempre están ocupados; y Daniel (Gael García Bernal) un niño de la calle. A pesar de pertenecer a diferentes clases sociales entablan una buena relación gracias a un viejo, Don Joaquín, que los ayuda a conocer el verdadero valor de la amistad y lo que es el amor. Además El Abuelo, como lo llaman los niños, les enseña a usar la imaginación y a soñar, cosas que los niños estaban perdiendo por los problemas que tenían אני יודעת שהשפה ממש קלה אבל יש שם כמה מילים שאינן מובנות לי... בבקשה בבקשה
רבה לכם

Yoss25

New member
תרגום

זה ספור על שני ילדים, אלחנדרה, ילדה עשירה אך בודדה כי הוריה עסוקים תמיד ודניאל ילד רחוב. למרות שהשתייכו לרמות חברתיות שונות יסדו קשר טוב תודות לזקן אחד, דון חואקין, שעזר להם להכיר את הערך האמיתי של החברות ומה זו אהבה. נוסף לכך הסבא, כפי שכנו אותו הילדים, לימד אותם להשתמש בדמיון ולחלום, דברים שהילדים שכחו בגלל הבעיות שהיו להם.

../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo117.gif../images/Emo110.gif../images/Emo149.gif

עזרת מאוד
Muchisimas gracias

למעלה