היום בתפוז Live

../images/Emo20.gif היום בתפוז Live

עילית שמואלי, ממובילי שביתת הנכים המתוקשרת מול משרד רה"מ תתארח היום ב- 21:00 בפורום שיתוק מוחין CP. אתם מוזמנים להפנות אליה שאלות ולהשתתף בדיון בפורום!
הודעה חשובה:
האירוח שהיה אמור להתקיים היום עם טל מוסרי וסופי צדקה בפורום התנדבות לקראת המבצע של ארגון "לתת" במהלך חג הפורים בוטל לצערנו עקב אילוצים של הרגע האחרון. למרות הביטול חשוב להזכיר שיש הרבה ילדים נזקקים שלא יקבלו משלוח מנות בפורים הזה. זו ההזדמנות של כולנו לתת יד ולקחת חלק במבצע לתת משלוח מנות

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif ../images/Emo47.gif...../images/Emo47.gif

[ניצו"ש]
מלך הטריוויה 2
שרשרו לפה תאריכים בהם אתם רוצים שהמשחק יתקיים. למי שלא מכיר או לא זוכר- החוקים. ורענון קצר- המשחק עצמו. אם אתם לא רוצים שהמשחק, יתקיים, אז פשוט- אל תגיבו... בכלל.

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

רוצה רוצה רוצה
הלוואי אמן שתתחילי אותו היום , אני מתה משעמום

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

עמר, תקראי את ההודעה שוב.

RinRan

New member

הצעה לתאריך- יום ו', ה-28.3.03. הכוונה היא שאם לא יספיק לנו יום אחד, אז אפשר גם לקחת את יום שבת, שבא מיד אחרי יום שישי, אופקורס...

RinRan

New member

[נגה, תפסי אותי באייסי... אנחנו צריכות לדסקס כמה דברים...]

../images/Emo14.gif|פרה../images/Emo31.gif!|לא ביום שישי הזה../images/Emo70.gif

לא ב- 28.3 בקשה בקשה בקשה לא...
... יש לשתי חברות ממש ממש טובות שלי בת מצווה....
... אל תעשו ביום שישי הזה... בקשה....

RinRan

New member

2 הצעות לתאריכים: א) 21.03.03 [יום ו'] ב) 04.01.03 [יום ו'] שרשרו איזה תאריך יותר נוח לכם.

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gifתיקון

תיקון- התאריך השני הוא 04.04.03.

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifתודה קארינוש../images/Emo24.gifעכשיו

אמממ... אני מעדיפה ב- 1.4. כי ב-4.4. לעוד חברות שלי יש בת מצווה... אבל תראו... זה די בעיה כי מלא מלא חברות שלי נולדו במרץ... אז אם כולם ירצו בתאריך שאני לא יכולה אז לא נורא..... אני יתגבר...
... אבל זה יהיה לי חבל... :-| אבל אל תעשו בתאריך שאני יכולה ושמלא אחרים לא יכולים...

למעלה