היום ב-
אנשים

../images/Emo20.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif

היום בשעה 18:00 יתארחו עו"ד איילת בן גור כהן ועו"ד אורי זמברג ויענו לשאלות הגולשים בנושא מעמד אישי ודיני משפחה בפורום פרק ב. שאלות ניתן לשרשר כבר עכשיו בשרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=387&msgid=78298878
דרוש לוגו פורום זיהוי שירים מזמין אתכם לעצב לוגו לפורום ולזכות בסינגלים ישראליים. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=45978
תחרות צילום החתולים הגדולה של פורום חתולים נמצאת בשיאה
צילמתם את החתול שלכם בפוזה מגניבה או אומנותית במיוחד? השתתפו בתחרות של פורום חתולים בחסות פורינה פרו פלאן וחברת פייזלי (יבואנית צעצועי petstages) ותוכלו לזכות בפרסים שיעשו לחתול שלכם את השנה
לפרטים נוספים, הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=45737

Wolf GiRL™

New member
כל הכבוד מילי!

אותי מגישים באנגלית על 96 ובתחשב בעובדה שכמעט 3/4 כיתה ניגשת על 60-70 אני רואה בזה הישג מרשים. לגבי תנ"ך אני עוד לא יודעת, כי המתכונת הייתה רק ביום שישי, אבל מקווה לטוב ^.^ רגע, גם אתה ניגש לתנ"ך השנה?! 0.0 ושוב, כל הכבוד!!!

תודה. כל הכבוד ובהצלחה גם לך../images/Emo13.gif

אני ניגש השנה לאנגלית (מחר), לכימיה (יום רביעי), למתמטיקה, לביולוגיה, לתנ"ך ולהיסטוריה.

Wolf GiRL™

New member
זה אומנם נחמד...

לסיים בי"א עם היסטוריה ותנ"ך אבל ממש דפקו אותנו עם המועדים. וגם אני ניגשת לכל הבחינות האלה, חוץ מכימיה כמובן, אני לומדת סוציולוגיה.

Wolf GiRL™

New member
מדעי החיים והחקלאות...

בגלל שאנחנו בית ספר של המגזר ההתיישבותי או משהו כזה. אז יש יותר קשר בין החקלאות לביולוגיה.

Digi Lista

New member
כול הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

אומנם היה מתבקש להגיד כרגע כמה הציונים לא באמת משנים אבל אני לא אגיד כי באמת מגיעים לכם פרגונים ענקיים
וברור לי שאתם יודעים שיש עוד דברים לפיהם נמדדים בני אדם...הערה נאמרה סתם כי היום על הבוקר חברה שלי אמרה משהו על הממוצע שלה שנורא הרגיז אותי ושתבינו שלילדה יש ממוצע של תעודת הבגרות 97.2 אז יש לי סיבות לכעוס כשהיא מתלוננת ושואלת שאלות מטומטמות כמו אם כדי להתקבל למכללה היא תצטרך פסיכומטרי או שהציון שלה מספיק והיו עוד דברים בשיחה שהרתיחו אותי(למשל שהיא ניסתה להראות שהיא יותר חכמה ממני ואפילו שהערה שלה נאמרה בצחוק היא הכעיסה אותי בגלל שגם ככה הייתי בקריזות) ובכלל היה לי יום מחורבן ואני ממש לא מתכוונת לפגוע,אני שמחה שאתם שמחים ומשיגים ציונים שמספקים אתכם
מקווה שתהיה לכם
ענקית
לגביי המפגש- אני בקושי קולטת מה נעשה איתי עד סוף יוני,אמרתי לכם שיהיו לי חודשיים מאוד מאוד מאוד לחוצים(לכן אני לא מאופסת ופחות כאן,גם אתמול נכנסתי לכאן ורציתי להגיב על הדברים שקראתי ובמקום זה יצאתי והשלמתי דברים בוורד שלחצו לי...),ביום שישי קיבלתי הוכחות שאני איאלץ להחזיק את עצמי חזק כדי לשרוד ולהשיג מה שאני רוצה בלי להתמוטט,אז לגביי המפגש אני לא יודעת בגלל שאני לא יודעת כלום נכון לשנייה זאת ובכול תחום...הלכתי להרדים את אחי,אני אנסה להכנס שוב בהמשך ולהגיב לשאר ההודעות-שתדעו שקראתי גם אם לא הגבתי אני נכנסת לכאן אפילו לחמש דקות כול יומיים בממוצע(לא תמיד מהבית)ואני לא שוכחת את ההבטחות שלי

Snake Bandage

New member
באיזה שאלון?

כי אותי הגישו על 50 בשאלון 003 ובכל זאת (אחרי שלושה נסיונות) עברתי. ויש לי עכשיו איזה 73 ציון סופי. 3=

Apikachu L

New member
אם הייתם מספיק חכמים, הייתם שותקים

ולא זורים לאחרים מלח על הפצעים. תודה מילי, עשית לי את הערב.

Apikachu L

New member
אין על מה להתנצל

אני סתם ממורמרת אחרי הבגרו בביוכימיה שהייתה לי היום. היה לי קל, אבל הצליחו לגרום לי לחשוב שאני אכשל.

מפגש פורום שוב.

טוב, אחרי שראינו מי בא (ולצערי, אלה אף-אחד מהאנשים שאני מצפה לראות), כדאי שנבחר תאריך. החופש הגדול מתחיל ב-20/6, וב-26 יש לי ביוטופ, ככה שאני מעדיף או את סוף יוני אחרי התאריך הזה, או את תחילת יולי ושאר החופש. הצעות שלכם? ומי שלא בא שלא יציע, כמובן >.>

Snake Bandage

New member
לי ב-26 יש בגרות בספרות.

אבל אחר כך.... הו, אחר כך. יש לי רק את המסיבת סיום ב-4 ליולי וזהו. *אושר*. X3 אמצע יולי זה טוב. האמת היא שכל החופש זה טוב. חופש. *אושר*.

למעלה