היום ב-
אנשים

../images/Emo20.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo108.gif

היום בשעה 18:00 יתארחו עו"ד איילת בן גור כהן ועו"ד אורי זמברג ויענו לשאלות הגולשים בנושא מעמד אישי ודיני משפחה בפורום פרק ב. שאלות ניתן לשרשר כבר עכשיו בשרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=387&msgid=78298878
דרוש לוגו פורום זיהוי שירים מזמין אתכם לעצב לוגו לפורום ולזכות בסינגלים ישראליים. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=45978
תחרות צילום החתולים הגדולה של פורום חתולים נמצאת בשיאה
צילמתם את החתול שלכם בפוזה מגניבה או אומנותית במיוחד? השתתפו בתחרות של פורום חתולים בחסות פורינה פרו פלאן וחברת פייזלי (יבואנית צעצועי petstages) ותוכלו לזכות בפרסים שיעשו לחתול שלכם את השנה
לפרטים נוספים, הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=45737

Elinor BC

New member
../images/Emo207.gif גבע אלון ביום חמישי הזה

בהייניקן הבימה. מי בא?

Indian Friend

New member
אני מקווה לבוא

בואי לפורום כבר (קישור אצלי בחתימה)
ואני מניחה שגם דקל יבוא...

Elinor BC

New member
הבעיה היא, שאני לא אוהבת אותם

ובטח שלא מעריכה אותם על גניבת של לפינק פלויד =/

Indian Friend

New member
חח לא ממש../images/Emo3.gif

רק רוצה שהיא תסביר למה היא מתכוונת, אנלא מבינה.

Elinor BC

New member
סליחה טעות שלי, התכוונתי לבוטן מתוק

בקרקס.. השיר "הרגע", זאת גניבה על ימין ועל שמאל מפינק פלויד =/ הפליינג בייבי טובים, אבל שוב, הם מאותם חלוצי בוטן, ככה שזה עדין בעייתי.

Indian Friend

New member
אני שמחה שטעית../images/Emo13.gif

אין בכלל מקום להשוואה בין בוטן לפליינג בייבי, לדעתי. והפליינג בייבי הם לא מ"אותם חלוצי בוטן", סה"כ גדי הוא בסיסט בפליינג ועושה קולות, הוא לא כותב או סולן ואין דמיון בין המוזיקה של הפליינג למוזיקה של בוטן. הוא לא נמצא בכלל באותה עמדה שהוא נמצא בה בבוטן.. אני אומרת- תני עוד צ'אנס לפליינג בייבי.

Elinor BC

New member
טוב נו, אם העמדה של גדי לא כזאת

משמעותית. ואחרי הכל, יש את גבע שמה =]

Indian Friend

New member
היא לא משמעותית כמו בבוטן

ובאמת מומלץ לשמוע עוד. תשאלי את שרון

singlestroke

New member
אבל.... רציתי שתלכו מכות... אז אני

אחזור על עצמי........ אללה מכות !!!!!!!!

bluemoon5

New member
הבהרות...

המשותף לפליינג בייבי ולבוטן , מעבר לגדי אלטמן , הוא הג'אנר- רוק'נרול. איפה ממוקמות כל אחת מהלהקות בתוכו? בערך כמו שבגלקסיה (גלקסית הרוקנרול לצורך העניין) בוטן באזור "ונוס" והפליינג קצת מימין ל"שמש"(לפעמים תוך כדי הסיבובים שלהם הם מתקרבים.. אבל זה קורה אחת ל387 שנים.
). בכל אופן מדובר בשני יוצרים שונים שעושים דברים שונים וכל המיוחד שלפעמים הם עושים את זה יחד, באהבה גדולה ( כמו שגדי סולן להקת בוטן מתוק בקרקס מנגן גיטרה בס בפליינג בייבי), ומיוחד עוד יותר שהם עוברים ממקום אחד למקום אחר בשביל יוצר אחר.והמעבר הזה מביא איתו באופן הכי ישיר שיש תפקיד אחר ומכאן שגדי אלטמן בבוטן ובפליינג מעבר לזה שזה "הוא" זה שני תפקידים שונים שגדי אלטמן מבצע כמו ש"הוא"-גדי אלטמן יכול לבצע. בכל מקרה חבל לשלול מוסיקה בגלל סיבות לא סיבות, תקשיבי למוסיקה ותני לה לדבר בעד עצמה. ולגבי "הגניבה" אני חושב שזה קיצוני,אז אני לא אגיב.

Elinor BC

New member
אז ככה../images/Emo26.gif

אם שמת לב, אז אמרתי שהפליינג דווקא טובים, פשוט יש לי בעיה עם גדי. אבל לא חשוב. והם אכן שונים מבוטן, את בוטן אני לא אוהבת. ולגבי "הגניבה", אני לא אומרת סתם דברים כאשר זה בא בענייני מוזיקה: אז קבלי את זה: בוטן מתוק בקרקס -הרגע ואחרי זה תשמעי את השיר של פינק פלויד LOST FOR WORDS פשוט תשמעי את כל השיר(כמובן שזאת גירסה מדהימה, ושל בוטן לא מתקרבת לזו) אבל אם תשמעי את הגירסה של בוטן, תראי שזה אותו לחן בדיוק. אחד על אחד. וזה חמודה בעברית נקרא: גניבה. (בעיקר כי בדיסק אין זכויות כלל וכלל )

bluemoon5

New member
אז ככה,

ראשית, אני אולי חמוד, אבל בטח לא חמודה. שנית אני מכיר את כל עניין "הרגע" של בוטן והשיר של פינק פלויד השיר של בוטן נשמע כמו הפתיח לשיר LOST FOR WORDS ולא כמו כל השיר ,מעבר יש שיר של ניל יאנג ושל דיויד בואי שנשמעים גם אותו דבר. בכל אופן זה קצת קיצוני כמו שאמרתי לקרוא לזה גניבה, יש ימבה מקרים שבהם אומנים יוצרים שירים שממש מזכירים חלק, או את כל השיר או רק את הליין הזה או ההוא,ואני לא מזכיר בכלל סימפולים (שלפעמים זה לא סימפול זה פשוט כל השיר) זה יכולה להיות "השראה" זה יכול להיות משהו שנכנס לתת מודע ואתה מנגן אותו זו יכולה להיות אפילו איזשהי "מחווה", וזה יכולה להיות "גניבה" , חבל שאת רואה רק את האופציה האחרונה. לילה טוב

למעלה