היום ב-
אנשים

../images/Emo20.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo140.gif

הגדלת הקבצים בפורומים אנו שמחים לדווח כי החל מהשבוע האחרון ניתן להעלות קבצים לפורומים בגודל של 500K ולא 250k כפי שהיה ניתן עד עכשיו. גלישה נעימה
הערב יתארח קצין רפואה ראשי, תא"ל ד"ר חזי לוי בין השעות 19:00-20:30, וישיב על שאלות הגולשים בנושאים הקשורים למערך רפואת השיגרה בצה"ל. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום הורים לחיילים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1245&msgid=69147713
בשעה 19:30 חבר הכנסת רומן ברונפמן יתארח בפורום נאבקים באלימות ויענה לשאלות הגולשים בנושא הדרכים למאבק בתופעות האלימות בחברה הישראלית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=227&msgid=69340189
ב-21:00 ד"ר סו ג´נינגס- סופרת, דרמה-תראפיסטית, מספרת סיפורים, מנחה, שחקנית ושדרנית תתארח בפורום מספרי סיפורים. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=657&msgid=69356107

willo1

New member
או יופי

אני אנצל את השירשור הזה לשירשור
מה שלומכם היום?
מי לא כתב פה הרבה זמן?? הגיע הזמן לכתוב
איה יעל? היא נעלמה לי קצת מהפורום. איילת מה המצב?
דנההה איפה את?? הפרוייקט מתארחים אצל יצפאן! דרושה תגובתך. האממ מי עוד יש לנו פה? אלמוג? מה קורה?
יש לנו גם betti אחת נורא חמודה.
אני יודעת שיש פה גם מיכל ואור (
אני עושה סקירה
) מה חדש אצלכן? ודפנה! אייייייך??? אני לא מבינה אם הייתה הופעה או לא. כי אם כן אני אתחיל לקונן על גורלי כבר עכשיו.
אההההה וגם הבחור החמוד שמביא לנו פירושים של השירים! אולי תגלה לנו איך קוראים לך? יעל סקרנית
וינון! איכה? אולי תגיח לפה מדיי פעם? מה דעתך?
ויש גם שיר נכון? שיר זה שם יפה, במיוחד לאור העובדה שזה כמעט השם שלי
האממ זהו נראה לי.. מי ששכחתי את השם שלו מוזמן להגיד לי אני אפתח לו הודעת סגידה כפיצוי
יום טוב לכולם! (אגב, אני חולה אז מי שמחפש הסבר להודעה הזו- מצא.
)

Saffron

New member
המצב נהדר. ../images/Emo13.gif תרגישי טוב! ../images/Emo29.gif

willo1

New member
../images/Emo13.gif

נו. לפחות תגובה אחת שתהיה להודעה המסכנה שלי

Infinity AL

New member
מה נשמע../images/Emo24.gif?

תרגישי טוב
קחי משו מצחיק, שיעביר לך 5 דקות, תהני היום זה היום האחרון שלי בתור בת 15, מחר אני 16
זאת רק אני או שמא הזדקנתי?

willo1

New member
שיר ../images/Emo7.gif

זה לא עובד לי חולרע! ו- וואווווו 16! גאד איזו נוסטלגיה.. את מזדקנת? חומד נאי עוד מעט בת 18. זה אם כבר נקרא להזדקן. אני זוכרת שאני חשבתי ש16 זה גיל שווה כי את לא מתביישת להגיד את הגיל הזה 15 זה קטן מדיי אבל 16 כבר נהיה מכובד
לא ככה?

Infinity AL

New member
מוזר../images/Emo12.gif לי זה עובד

ואני מרגישה מזדקנת כי אני היחידה מבין החברות שלי שה16 שלה מתקרב
אבל בעצם מכפת לי לי יהיה ת.ז קודם
ורישיון קודם
אז זה נחמד נראה לי

willo1

New member
עכשיו זה עובד

התקנתי משהו חדש לכן זה טוב עכשיו

willo1

New member
עעעע

או שלא.. זה בסדר אני אפתח פה דיון עם עצמי עד שזה יואיל בטובו לעלות את עצמו. חולרע

One G

New member
נו סיכום שבועי.

זה שיעל הייתה עושה עד לא מזמן.

Saffron

New member
היא עשתה ../images/Emo29.gif

ההודעה שבכותרת שלה יש הרבה קווים תחתונים.

willo1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חשבתי שתאלי משהו כזה

למעלה