היום ב-
אנשים

עכשיו?../images/Emo110.gif

סתם שומעת שירים..ומחכה שיתחיל השמיניה
חזרתי הביתה מבציפר ב4 ויצאתי שוב לחוג ב5
. שיעמום מ-1 עד 10: 5

בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

גם לנו היה אמור להיות מחר והיום תעודות הצטיינות.... אבל הסתומים "שיכללו" את התוכנה של הציונים (כן, יש לזה תוכנה...
) וכל הציונים השתנו
יענו מי שהיה לו שישים ומשהו נהיה לו תשעים ומשהו ומי שהיה לו תשעים ומשהו נהיה לו שישים ומשהו...
אני בצד של אלה שיש להם תשעים ומשהו ברוב המקצועות אז אני לא הכי מרוצה.... קיצר דחו לנו בשבוע
אני רוצה את התעודה שלי!!!

היה כלכך נורא ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif

יאואו איזה תועדה על הפנים פשוט זוועה רק ספרות קיבלתי 87 זה הכי גבוה! ולא יודעת היסטורייה 72 =\ אנגלית 75 שזה גרוע תמיד הייתי טובה אוף ;[ כלכלה 75 וכל השאר חראאאאאאאאאא יאוו כוס אעמק!! אני לא מראה את התועדה להורים זין! אוף

../images/Emo201.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא נורא.... תמיד אפשר להשתפר
למה רק הבית ספר שלי חייב להתחכם עם תוכנות מתוסבכות
מי לעזאזל צריך תוכנה משוכללת בשביל לחשב ציון

איכס החיבוק נחמה הזה כלכך מכוער!

חח סורי :p אמממ כן אני יודעת אבל עדיין נכשלתי ב4 מקצועות מתוך 5 שאני נגישת עליהם השנה לבגרות אזז כוס אעמק!! בלעכס.

כן אבל אצלנו חייבים להתחכם../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא מספיק להם תוכנה שמחשבת
היא צריכה להיות הכי מתוחכמת ומתקדמת בארץ יש לי בית ספר כזה מתלהב!!!
הם מדווחים כל הזמן רק על הדברים הטובים ועושים רושם מעולה של בית ספר נהדר
אז הם קיבלו השנה פרס חינוך וכל הזמן מקשקשים לנו על זה אפילו הקדישו שיעור של שעה וחצי לכינוס רביעיות
שאיזה מורה הסבירה לנו עם מצגת משוכללת למה אנחנו הבית ספר הכי טוב שיש.... טוב האמת היא שזה היה די מצחיק כי אף אחד לא שיתף פעולה
וכולם אמרו לה שזה בית ספר גרוע

נ"ש../images/Emo210.gif

הקומונה לסבונייה החדשה של ערוץ המוזיקה, 24... "ילדות רעות". הצילומים הראשונים כבר התקיימו ב-12.12.05 שחקנים כבר יש ועכשיו קומונה מדהימה!! לטובת מי שלא מעודכן: מדובר בסבונייה שתעלה לאוויר במארס 2006, "ילדות רעות", המגוללת את סיפורן של בנות מהפריפריה החולמות להקים בסדרה יככבו: שירי מימון (המגלמת בסדרה, כמו בחיים, כוכבת חברת תקליטים), עומר ברנע, ניר פרידמן (המגלמים טאלנטים מחברת התקליטים), יונה אליאן (בעלת חברת התקליטים), גיא אריאלי (המגלם בסדרה את בנה של אליאן) ומני פאר (כן, גם אנחנו הרמנו גבה). בנוסף ישתתפו אליענה בקייר, אוולין הגואל, אורי בנאי, אורן שבו, שירה קצנלבוגן ואחרים טובים... אז מה שנשאר לנו זה לחכות!! יש למה לצפות

למעלה