היום יומולדת, היום יומולדת,

../images/Emo20.gifהיום יומולדת, היום יומולדת,../images/Emo20.gif

היום יומולדת ל- שירוש
אחותי היקרה, מאחלת לך המוווון אושר, וגם קצת עושר לא יזיק
שנזכה לקנות ווילה בלונדון ככה שנוכל לקפוץ לשם עד שיצא לנו מהאף (שזה לא יהיה בקרוב
), שיהיה לך המון הצלחה, ומזל בכל דרך שתפני אליה. אוהבת אותך הכי בעולם- לא יכולתי לבקש אחות טובה ומדהימה יותר ממך
הרבה זמן שלא היה לנו כאן שרשור-פלצת... בערך מהיומולדת של מורי
לא הגיע הזמן..?

לבובה../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif

הגעתי אל הדלת שלך לראות אותך שוב, אבל איפה שפעם עמדת- היה איש זקן במקום שאלתי איפה היית, הוא אמר "היא המשיכה הלאה, אתה רואה כל מה שיש לי הוא מספר, תשאל אותה- לא אותי"
אז הרמתי את הטלפון וחייגתי את המספר שלך לא בטוח, לנתק או לדבר ואז בקול שהכרתי פעם ענה בקול מתוק היא אמרה שלום אז עצרה לפני שהתחלתי לדבר
בובה (בובה), אני כאן שוב, אני אומר לך, אני כאן שוב (בובה) איפה היית?
בובה (בובה), חזרתי שוב, אני אומר לך אני כאן שוב איפה היית?
(איך עזבת אותו??
) החזקת את הקול שלך טוב, היו דמעות אני יכול להבחין אבל איפה היית עכשיו? האם תספרי לי בזמן??!!! תני לי רק עיר ואני אלך ישר לשם! יש לי כל כך הרבה לספר לך על איפה הייתי .. כאשר אני הולך במורד הדרך שלך, לא יכול לחכות כדי להיות קרוב אלייך לא יכול לשמור את ההרגשה בפנים כשאני עומד ליד הדלת שלך ענית בקול מתוק אמרת שלום ואז עצרת לפני שהתחלתי לדבר
בובה (בובה), אני כאן שוב, אני אומר לך, אני כאן שוב (בובה) איפה היית? בובה (בובה), חזרתי שוב, אני אומר לך חזרתי שוב (היא שמעה!) איפה היית? הפניתי את מבטי, ראיתי את פנים מאחורייך לך ילד קטן עמד ליד הדלת שלך (ילד עמד ליד הדלת שלך) וכשהסתכלתי שוב וראיתי את שפניו זרחו היו לו את העיניים שלי (העיניים שלי), היה לו את החיוך שלי (החיווווך שלייי
) בובה (בובה), אני כאן שוב, אני אומר לך, אני כאן שוב (בובה) חזרתי בשבילך! בובה (בובה), תקחי אותי בחזרה! (חזרתי שוב), תקחי אותי בחזרה! (בובה) חזרתי הביתה שוב! בובה! בבקשה תחבקי אותי חזק, חבקי אותי קרוב, כמו שפעם עשית
בובה (בובה), רק אני ואת.... את ואני..... צירפתי גם את הקליפ להנאתך

יומולדת יש רק פעם בשנה

רק פעם רק פעם רק פעם בשנה מזל טוב !!!!!!111 יומולדת שמח:) המון עושר (כדי שתבואי איתנו להופעות) אושר (שיהיה בהופעות) בריאות (חמסה חמסה חמסה) ורק דברים טובים נישבוקים

עיכוב תפוזי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

נקווה שהפעם הוא יחזיק ליותר משתי הודעות
(זו הפעם השמינית בערך שאני כותבת את ההודעה הזאת
בעעעעעע!
) שירי, האם את מאמינה בבוגי..?
(תרגום- בוגי= ריקוד בריטי כבד..
) הקליפ למי שלא מכיר
הו הו הו הו הו יש לי חבר שמבזבז את כל כספו הו הו הו הו הו נראה לי שעבר זמנו נראה שהוא יצא מדעתו ובכל זאת ידיד שלי הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו היה יכול להיות לו הכל מאולם אלברט עד ליוניבול כיצד נפלו גיבורים אבל אני רואה אותם ואותנו ב-את ואני ומה שהיה פעם אולי שוב יקרה כי אני מאמין בבוגי בובה הזמנים משתנים הכל בסוף יסתדר אנחנו פשוט נעים במעגלים בובה הכל או לא כלום הכל בסוף יסתדר הו הו הו הו הו הוא בחור בודד אבל בעצם לא כולם.? הו הו הו הו הו נעים להכיר את השמש מושך עצמו לבטל (גוגל טרנסלייט
) החיים יכולים לשקול טון אבל אני רואה אותם ואותנו ב-את ואני ומה שהיה פעם אולי שוב יקרה כי אני מאמין בבוגי בובה הזמנים משתנים הכל בסוף יסתדר אנחנו פשוט נעים במעגלים בובה הכל או לא כלום הכל בסוף יסתדר כי אני מאמין בבוגי בובה הזמנים משתנים הכל בסוף יסתדר אנחנו פשוט נעים במעגלים בובה הכל או לא כלום הכל בסוף יסתדר (Woooowoowooooo) (הו הו הו הו ...................) כי אני מאמין בבוגי בובה הזמנים משתנים הכל בסוף יסתדר אנחנו פשוט נעים במעגלים בובה הכל או לא כלום הכל בסוף יסתדר כי אני מאמין בבוגי בובה הזמנים משתנים הכל בסוף יסתדר אנחנו פשוט נעים במעגלים בובה הכל או לא כלום הכל בסוף יסתדר...... (פלאשבק מההופעה....
רוצה עוד פעם!
) זה היה ארוך

ועוד קצת אושר../images/Emo8.gif

הנה ראיון שערכו ביום של ההופעה של מארק ב2005.... שירי, אל תנסי לחפש אותנו בין הראשים, אנחנו הנמוכות בשורה הראשונה
כבר אמרתי שאני רוצה עוד פעם???

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גם לא יש פלאשבק מההופעה, אני לא מאמינה שעברו רק 5 שנים מאז...

מורי, זה גם בשבילך../images/Emo8.gif

מתמזמזים
הקליפ המלא
אני אהיה מי שיביא לך קפה כשלא תוכלי לקום אני אהיה מי שיכבה את האור כשתלכי לישון אני אהיה זה שיהפןך את הבטן שלך למשהו אחר ואת אומרת- תשתוק, תשתוק, כל פעם שאני אומר את זה. אני אהיה זה שיוריד לך את המעיל שלך, אחד שייקח את האשמה אני אהיה זה שתקראי לו המאהב שלך (אהמ אהמ
), מדי פעם את תהיי זו שתשאיר אותי מפוכח, כדי לשמור על שפיותי ואת אמרת תשתוק, תשתוק, כל פעם אני אומר את זה והייתי חותך את האצבעות שלי עד העצם,(
געעע) הייתי מפצל את עצמי בשבילך הלילה, אנחנו זורקים את עצמנו ואנחנו עושים את זה כל הזמן(
) כאשר חשבתי שאני בסדר אמרת שאני מעולה כשהלילה מתרסק אנחנו תופסים את עצמנו בידיים כן, אנחנו רק מתזמזים ואנחנו עושים את זה מעולה אני אהיה זה שעומד לידך בתמונה אני אהיה בתוך המים שלך כאשר תרצי אותי שם (הא.?) אני אהיה זה שאפיל אותך מצחוק, ואת אומרת תשתוק, תשתוק, כל פעם אני אומר את זה אני אהיה מי שישאיר לך ניחושים, מי שמקלל הרבה (הא??) אני אהיה זה שישאיר לך הצבע בכביסה הלבנה שלך את תהיי זו שמוציאה ממני את האיש שניסיתי להוציא במכות ואת אמרת תשתוק, תשתוק, כל פעם שאני אומר את זה את חותכת את הפנים שלי, אמרתי לך הייתי תולש את עיניי בשבילך (
) הלילה, אנחנו זורקים את עצמנו ואנחנו עושים את זה כל הזמן(
) כאשר חשבתי שאני בסדר אמרת שאני מעולה כשהלילה מתרסק אנחנו תופסים את עצמנו בתלם כן, אנחנו רק מתזמזים ואנחנו עושים את זה מעולה והייתי חותך את האצבעות שלי עד העצם,
הייתי מפצל את עצמי בשבילך הלילה, אנחנו זורקים את עצמנו ואנחנו עושים את זה כל הזמן(
) כאשר חשבתי שאני בסדר אמרת שאני מעולה כשהלילה מתרסק אנחנו תופסים את עצמנו בתלם כן, אנחנו רק מתזמזים ואנחנו עושים את זה מעולה..!

orlyshka1

New member
אני לא יודעת מה איתכן,

כשאני חושבת על מתנה וירטואלית לשירי, יש לי רק וידאו אחד בראש.... שירי, כפרות, קודם כל שיהיה לך היום הולדת הכי כיפי, שתהני עם המשפחה המקסימה שלך ושתהיי רק מאושרת. תמשיכי להיות אצילית ומקסימה בדיוק כפי שאת. אני מאחלת לך את כל מה שאני מאחלת לי, וזה הרבה.... אוהבת'ותך, נשיקות!!!! הא, ואני מאחלת לך שיחזור של הוידאו הנ"ל, רצוי כשאת שם...

Hadar07

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב שירי../images/Emo65.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב
שתהיי מאושרת בכל מה שתבחרי לעשות בחייך, המון הצלחה בכל התחומים, מאחלת לך לראות עוד הרבה הופעות של TT בהמשך חייך
וספרי לנו איך חגגת ואילו מתנות שוות קיבלת ?
ותודה בנות על כל הסרטוני מארקי, היה כיף להזכר בכל הסרטונים האלה.

תודה רבה רבה לכן בנות../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ממש ריגשתן אותי!! רק שתדעו שאתן מדהימות ואני אוהבת את כולכן מאוד! ד"א הסרטונים ממש מדהימים אני לא מאמינה שלא ראיתי אותם כ"כ הרבה זמן!

למעלה