היי

• פותח הנושא ב ל
  • פורסם בתאריך

ב ל

New member
../images/Emo20.gifהיי../images/Emo20.gif

חדשה פה, אני חושבת שלא נכנסתי לכאן אי פעם. אני רושמת בפורום אחר, אבל לא יודעת בימים האחרונים מרגישה שרוצה להתחיל אחרת, למצוא מקום בלי הרבה היסטוריה, אנשים שלא הכי מכירים שיכולים לתת לי נקודת מבט אחרת... מרגישה מגעילה שעושה את זה... אבל קשה לי לבד וקצת קשה לי ביחד. רוצה שיהיה יותר טוב אבל מרגישה תקועה מאחורה, הולכת כל יום צעד אחורה במקום להתחיל ללכת קדימה. כל יום נופלת מחדש במקום לקום ולהמשיך הלאה... מצטערת שנדחפת... אפשר?

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה בל

לא צריך לבית הזה מבחני קבלה. הדלת כאן פתוחה תמיד ותמיד תהיינה זוג זרועות פתוחות לחבקך פנימה. איננו שופטים, מבקרים, איננו דנים או דיינים. אנחנו אנשים פשוטים בדיוק כמוך שמחפשים לנו פינה לקבל בה חיבוק, לטיפה ומילה טובה. את בבית. תתחילי להרגיש כך.

ב ל

New member
תודה

עדין מרגישה מוזר... כאילו אני בוגדת... ואולי זה בכל זאת לא המקום שלי אבל עדין מנסה. תודה ברבורה לבנה....

מוזר לי שאת מרגישה מוזר...

אבל, איך לומר? הכל כאן מותר. אין כאן תחרויות של הורדת ידיים, מי שבא ברוך הבא, וכל אחד מתקבל בזרועות פתוחות. כל אחד מאיתנו מרגיש שייכות גם למקומות (פורומים) אחרים. נהפוך הוא, אפשר תמיד להעביר חוויות ודעות מפורום לפורום. בכל מקום יש אינטראקציה שונה בין אנשים, בכל מקום מתרחשים דברים. אמרתי - ואני חוזרת: הבית - ביתך.

בטח שאפשר ../images/Emo13.gif

Bרוכה הבאה. אצלנו יש מקום לכל מי שמגדיר עצמו כמכור.אין לך מה להרגיש מגעיל. זו מחלה ואנחנו לא אשמים בה. ולא צריך להיות לבד. אנחנו עוזרים אחד לשני.

ב ל

New member
אני לא מגדירה את עצמי כמכורה../images/Emo4.gif

אלא כחולה

למעלה