המפגש הגדול הרשמי של הפורום

../images/Emo20.gif המפגש הגדול הרשמי של הפורום

יוצא לדרך
חבר'ה, אנחנו יכולים לעשות את זה. אל יאוש
מה דעתכם על חוה"מ פסח? היתרונות ברורים :
זה לא כל כך רחוק.
אבל זה מספיק זמן מראש בשביל לשריין תאריך.
מזג אוויר יפה ונעים.
מחשיך מאוחר יותר.
הרבה גומרים לעבוד מוקדם יותר.
פחות תנועה בכבישים. אז כולם לפתוח יומנים ולתת תאריך באחד מימי חוה"מ שמתאים (רצוי כמה תאריכים אלטרנטיבים). ודבר שני - מיקום מומלץ. צריך מקום שיהיה בין רמת גן לב"ש כדי שכולם יוכלו להגיע בקלות (ולא מוותרים לאף אחד
). איזה פארק יפה. אז יאללה חבר'ה, להתחיל לשרשר...

../images/Emo26.gif סיכום ביניים

4 משפחות יכולות כל יום. מה עם השאר? ומה עם מקום מומלץ למפגש?

האמת, לדעתי למי שדתי יש בעיה בפסח

כי אי אפשר לאכול כלום בחוץ... לי אין בעיה אחה"צ בקניון כלשהו שיש בו גם מתקנים לילדים שירוצו ויטפסו או שאולי בפארק כלשהו, אחה"צ וכל אחד יכול להביא דברים לאוכל ונעשה מין פיקניק אחר צהריים שכזה... עם קפה וכל מיני מעדנים. אפשר בפארק הלאומי ברמת גן, או ליד הדולפינריום בת"א. הצעות נוספות תתקבלנה בברכה.

אפשר גם בגני יהושוע בתל אביב

יש יופי של מתקנים ומדשאות וגם אפשר לעשות נסיעה קטנה ברכבת הפארק עם הקטנים שייהנו מאוד.

אש"ת, תכניסי שאלת סקר להצבעה

כתבי כמה אפשריות של מקומות ותאריכים וכך נראה למי נוח ומתי ונסגור את זה

השווצים

דיברתי אתמול עם משה. אין להם אינטרנט בבית וחופית עובדת ממש קשה... אשלח להם מסר.

shwartchz

New member
אני שמח

שאת שמה לב לחסרוננו. אנחנו מאוד עסוקים עכשיו. חופית בעבודה ואני בבית בלי אינטרנט.

הירוקה כתבה שהם

מעדיפים את יום שלישי אחה"צ. זה יוצא בשישי לאפריל, בדיוק עוד חודש.

רחליקה1

New member
חבריה,

כמו שכבר כתבתי, אנחנו יכולים תמיד, רק תקבעו. פארק יהושוע נשמע לי מצויין, יפה, ירוק ואפשר לעשות שם יופי של מסיבה.. נוכל להביא המון דברים ואוכל, כך שלדתיים שביננו לא תהיינה בעיות כשרות. כמו כן נוכל אפילו לתחום שטח קטן עבורנו. עוד שלושה ימים לגבס.... שבוע טוב לכולנו.

ואני מציעה את הפארק הלאומי

(צמוד למכביה ולספארי). יש בו מרחבי דשא, צל, אגם נחמד ורכבת לילדים. אז מחכה לתשובה לגבי התאריך מהשוורצים, אילן וחנה, אמא של נושי ואת מי עוד שכחתי? לגבי המיקום - נעשה הצבעה בסקר בהמשך.

את אמא של אוריה, קוקימן, גוון כתבה?

כבר צרי לעשות רשימת חברים איפה שהו שלא נשכח אף אחד

שלום לכולם

אני ממש מצטערת...לא נכנסתי לפורום כבר הרבה זמן ולצערי אני לא רואה שיפור בנושא בהמשך. חול המועד מתאים לנו מאוד... דיברתי עם משה וחשבנו לארח את כולם אצלנו, גם מסיבות של כשרות, אבל לצערי אין אצלי אטרקציות להציע. אם נראה לכם אנו נשמח לארח, רק נצטרך להכין משהו על מנת שהילדים לא ישתעממו. אנחנו גרים בישוב ליד מודיעין, בית קטן עם גינה קטנה, אפילו נכסח את הדשא בשבילכם... רצינו לעדכן שאנחנו הולכים להתייעץ עם דר' בור בעפולה, שיראה את הרגל של יותם ושיחווה את דעתו. אם הדבר יתרחש לפני פסח, נעדכן אתכם בפגישה. חזרתי לעבודה וקיבלתי תחום אחריות חדש ועצמאי ובנוסף אנחנו קצת חסרים כרגע בכח אדם ולכן הלחץ הרב שלא מאפשר לי להכנס לפורום. אני עובדת על דורסל, רצה ללא הפסקה עד כדי כך שאני שמה לב שאת האוכל בהפסקת הצהריים אני מסיימת ב-5 דקות... כולי תקוה שהלחץ ירד בימים הקרובים ושימצאו כבר עובד חדש למחלקה.

שלום שלום

חשבתי לכתוב שתכינו המון שאלות לד"ר בור. יש המון שאלות לדוגמא באתר של אושרי. בנוסף תשאלו האם יש לו ניסיון עם ילדים שכבר התחילו טיפול אחר. לגבי המפגש, האם יתאים לכם יום שלישי השישי לאפריל? להיפגש בפארק הלאומי או במקום קרוב. כך לא יהיו בעיות כשרות (אם אני לא טועה) ואף אחד לא יצטרך לצאת מגידרו ארח... תודה על ההצעה לאירוח
שלחתי גם מסר נוסף יום טוב עידית

למעלה