המשפט שלכם
_

שישיץ

New member
../images/Emo20.gif המשפט שלכם../images/Emo20.gif_../images/Emo79.gif

"אם הייתי חכם אז הייתי יודע מה להגיד" והפעם בפינתנו השיר מי סיפור מגירה הו, כמה יפה התמונה של רונה בצד.
לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה?
איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה?
איך עבר עליכם השבוע שהיה?
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? תהנו

darling2

New member
הו..../images/Emo99.gif

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? "אין בזה טעם, אבל אין מזה מפלט.." המון דברים כאלה...
איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? "צעד מדוד,הפסקה, נשימה..."
איך עבר עליכם השבוע שהיה? היה כה כיף!!
הופעת חורף של עברי..
מומלץ בחום! איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? כמו הקודם
תוכניות מיוחדות? אין עדיין..

noa08128

New member
ללא נושא

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? קשה לבחור משפט מסוים , כי כל השיר הוא בעצם על אה ממשוכת והכל מתקשר אחד לשני.. אבל אם אתם מכריחים אותי אז זה" גשם יורד מוחק דמעה אחרונה"
איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? "פה פה לה פה לה פה להלה פה" אני ממש אוהבת את הקטע הזה בשיר,הוא אופטימי(יחסית לכל השיר המכדא) והוא נשמע כמו פרסומת לשמפו
איך עבר עליכם השבוע שהיה? ואיי היה שבוע מעולה, סופ"ש ארוך בגבעת חביבה (סמינר מועצת תלמידים רביעי- חמישי)(חמישישבת-ועידה ארצית הל"ו
) הוצאתי את הגרון בסמינר הראשון ולפתע הוא חזר בועידה
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? שיהיה מהנה ומעולה! ושאני אגיע בעז"ה (בעזרת הורי) להופעה של רונה!

dsol

New member
י-א-ל-ל-ה (במבטע טורקי של ברי)

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? אל תבכי זה רק כאב , כי ככה פשוט משפט יפה ונכון איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? צל על הלב איך עבר עליכם השבוע שהיה? מעולה ! איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? גם כן שיהיה דומה תהנו

ברררר

New member
../images/Emo9.gif

"גשם יורד מוחק דמעה אחרונה" איך עבר עליכם השבוע שהיה? סססססדר, מעייף. איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות?המפ.

bזוהר

New member
אין לי זמן למלא..

אני אמלא מחר או מתישהו שיהיה לי זמן רק רציתי להגיד שאני מאוהבת בשיר הזה, לא יודעת למה. בלי סיבה. פשוט מאוהבת בו! וכשאני שמה ת'דיסק דבר ראשון אני שמה שיר 7 ורק אז מתחילה לשמוע את הכל בכל אופן סורי שאנלא כותבת כאן יותר ושישיץ, כל הכבוד על העקביות :)

שישיץ

New member
בשבילך ../images/Emo140.gif_../images/Emo79.gif

"עבד היית עבד תשארי"
סתם אני שמחה שאת פה והנה את כן כותבת :)

../images/Emo151.gif

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? "אין בזה טעם, אבל אין מזה מפלט", כי זה מתאר את המצב שלי כרגע, נראה לי. איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? אמ, לא חושבת שיש בשיר משפט שמייצג אותי. איך עבר עליכם השבוע שהיה? הוא התחיל בצורה מזוויעה ביותר, אבל הסתיים נהדר.
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? שיעבור טוב.

0mroosh

New member
נהדר בזכותי? ../images/Emo3.gif

הזמנתי כרטיסים לשורה חמישית כדי להיות קרוב להגר.
.

ברור../images/Emo99.gif

ידעתי שזה היה בגללי, אני כה נערצת.
[תנו לי לחלום, זונות
] בכל אופן, ככל הנראה מחר אזמין כרטיסים לעוד הופעת חורף. כנראה אככב לי אי שם בין השורה השנייה לשלישית[כדי לא לגנוב לעברי את כל תשומת הלב, כמובן], בואו בהמוניכם.
ואם מישהו רוצה לקחת אותי איתו לתמונע, הוא גם כן מוזמן.

0mroosh

New member
אני כה עייף.

גשם יורד, מוחק דמעה אחרונה. -- (לא אהיה בתמונע בשישי בשביל לראות את רונה מניחה בצד את הגיטרה ועומדת נבוכה על הבמה
). איך עבר עליכם השבוע שהיה? אירוח של רונה, היה מדהים. הופעת חורף של עברי,
והמון קינדר בואנו.
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? שיהיה שלום,
. הופעה של קורין בשלישי
.(שירן, תגיעי!
).

שישיץ

New member
מתי תצבע לבלונד../images/Emo68.gif ../images/Emo35.gif_../images/Emo79.gif

אני לא מגיעה לאירועים לזבים בבאר שבע. הן לוקחות את זה קשה מידי כשהן קונות לי אוכל ואז אני כזה "החבר שלי בא לאסוף אותי.."

שוודה

New member
אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? ראה כותרת למה? כי זה משפט כל כך אמיתי! אני שונאת לעשות דברים חסרי טעם, ובירוקרטיה מפגרת שפשוט חייבים לעשות... |ממורמרת| איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? נמ נמ אני אף פעם לא מבינה האם המשפט המייצג צריך להיות מהשיר הנתון? אם כן אז מה הטעם בשאלה הראשונה? ואם לא אני סתם מסתבכת. הסבר בקשה! איך עבר עליכם השבוע שהיה? היה נחמד איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? הלוואי וטוב... הוא הולך להיות עמוס בשנת שירות לעייפה... תוכניות מיוחדות? כנסים של שנת שירות... המשך צילום קליפ... בתקווה שנסיים! |אמן| תהנו- נהנתי

טולייצ

New member
סיפור מכור_../images/Emo55.gif

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? "גשם יורד מוחק דמעה אחרונה.." מאוד קשה לבחור משפט מסויים,אבל בגלל מזג האוויר בחוץ,מיקדתי את עצמי במשפט שלגמריי אומר לי המון כרגע. איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? "זה סיפור ישן מספר עצמו לאט אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט.." הזדהות
איך עבר עליכם השבוע שהיה? אחלה! איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? ברור שאני מקווה שהוא יהיה נפלא. מזג האוויר מעט מרתיע. תוכניות? כרגע אין

שישיץ

New member
שלי ../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

"אם הייתי חכם אז הייתי יודע מה להגיד" לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? אל תבכי זה רק כאב דופק שקט צל על הלב למה? כי הוא מייצג את כל מה שאני מנסה להוציא במילים ולא מצליחה. איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? אין בזה טעם אבל אין מזה מפלט מייצג אותי בזמן האחרון, הכל חסר תכלית
איך עבר עליכם השבוע שהיה? מצוין, האירוח של רונה והייתי חולה פעם ראשונה החורף..
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? היום אני מתחילה רואוקוטן.. וגם היום היה לי חרא של יום, בתיאטרון ועוד בשורה על הבוקר ששיתקה אותי קצת.. מבחן במתמטיקה יום רביעי. לא ממש מזהיא אבל נשרוד...

bזוהר

New member
אני :)

לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה? "אל תבכי, זה רק כאב". אין לי מילים/כוח/ לא יודעתמה להסביר איזה משפט הכי מייצג אתכם ולמה? אותו משפט איך עבר עליכם השבוע שהיה? הממ בסדר.. עמוס אבל רגיל איך תרצו שיעבור עליכם השבוע שקרב ממשמש ונכנס כבר? תוכניות מיוחדות? היום הייתי בברית, והתוכניות היחידות הן לסופשבוע. הופעות ואני רוצה שהוא יעבור מהר עם כמה שיותר שעות שיבטלו בביצפר וכמה שפחות נכשלים במבחנים ושיעורי בית וכו'
הו, יש לי עוד הרבה בקשות. בחיי. טוב, צ'מעו סיפור אני במגמת מוסיקה כזאת ממש מגניבה, ויש להקה של כמה שביעיסטים ושמיניסטים שהם בטוחים שהם מעולים והם פשוט חרא של להקה!! יותר גרועים משייגעצ. קוראים להם "המחסנאים".. הם מופיעים בבארבי ת"א ביומשישי, אבל תלכו!! בקיצור, הם חילקו לנו היום הזמנות כאלה עם הפרטים על ההופעה ומישו מהם הביא לי אז החזרתי לו אז השני בא אלי "למה החזרת לו?!" "הממ.. כי אני לא ילך לזה" "למה בדיוק?!?!" והוא נשמע כזה כאילו הוא הולך להרביץ לי.. כאילו, תירגע. הייתי מעיפה לו כאפה! חוצפה! "אמממ. הייתי כבר בהופעה של המחסנאים" אז הוא התחיל להתפקע מצחוק וקרא לחבר שלו (אהמ, הזהרה; אין פה שום פואנטה בסיפור הזה. פשוט, לא יודעת, ככה אני לפעמים. אז רק שתדעו.. :I) "חחחחח שמעת?! היא לא באה כי היא הייתה כבר בהופעה שלנו!!" החבר: "וואלה, איפה היית?" "לא יודעת זה היה מזמן, באיזה מסיבה" "חחחחח וואלה. ממש." (השני): "ואת ממש לא משקרת!!.." "אני לא משקרת! הייתי בהופעה נו, מזמן! באיזה מסיבה ליד קרניצי" "אממ.. נראה לי שהיא באמת לא משקרת. בכפר אזר?" "יש מצב" "טוב, בכל מקרה את באה שוב ביום שישי" "חחח אני לא באה" "למה??" "מתי זה?" "יום שישי" "אני הולכת להופעה אחרת ביום שישי" "של מי בדיוק??" (הכל נאמר בטון זילזולי. תזדיינו.) "רונה קינן" "אבל היא לסבית!!!!!!" (נאמר שניה אחת אחרי שאמרתי רונה קינן! שזה ממש הפליא אותי. בחור פלא.) "אבל היא חמודה." זה מה שיצא לי באותו הרגע
איתכם הסליחה:) "אויש נו!" הולכים, ותוך כדי מסננים.. "יש לנו פה מפקירת מגמה.."... בכל אופן, אפילו המורה שלי במגמה לא ילך אליהם ויבוא לרונה :) זה בטוח יהיה משעשע לראות אותו שם. הוא הכי חמוד בעולם. הוא צעיר ומגניב ומצחיק. בחיים לא היה לכם כזה מורה! נגיד היום בשיעור, אמרתי לו שאני צריכה לצאת ב2 לברית מילה, והוא אמר "סבבה", אז אמרתי לו "יש לי אישור." "לא, את לא צריכה להראות לי" "אבל יש לי!!" "אבל אישור ממש לא מעניין אותי!" "אבל יש לי, רעאבק! טרחתי!" אני מוציאה לו אישור של המחנכת מהתיק. אני שמה לו את האישור מול העיניים. הוא מסרב. אנחנו רבים. אני מקריאה לו. הוא צוחק, ואומר: (את כל זה השיחה הזאת כל הכיתה שומעת.. ואנחנו שוכבים על הריצפה בשיעורים חחחח) "את יודעת מה? אני אוציא אותך רק בתנאי שאת מלחינה את האישור הזה." "סבבה!" "אבל עכשיו! על הפסנתר!" "סבבה. הממ, אבל אני לא יודעת לנגן בפסנתר... אבל לא נורא!" אני מתיישבת על הפסנתר. אני וחבריי מצחקקים, הם מעודדים אותי ואני מתחילה ב "סלחו לי, אבל חשוב לי להגיד לפני זה שאני ממש לא יודעת לנגן על פסנתר!" הטיעון מתקבל. אני מתיישבת. זעקות דיסאוננטיות מחרידות, אקורדים מומצאים, אצבעות לוחצות על אלפי קלידים ביחד, בלי שום קשר בין הצלילים. והקול שלי צורח "אאאאאאאניייייייייייייי מבקשתתתתת.. לשחררררררר!!!! את..... זזזזוהההררר בננננאייי.. בשעהההההההה.. 2!!!!!" אלפי צחוקים. אני מרימה את המבט וקולטת שכמה ילדים אפילו קמו מהסקס היבש שלהם על רצפת המגמה, נשענים על הפסנתר וצופים בי בכליון עיניים. אנחנו מתפרצים בצחוק תוך כדי. אני מסיימת. הם מוחאים כפיים. אני מתיישבת. המורה מתחיל לדבר כל מיני שטויות. באמצע הוא שואל אותי, "מה זה הרמוניה?" "אני יכולה לצאת...?" כולם צוחקים. הוא צוחק. אומר "כן." אני יוצאת לשירותים. פוגשת את אחותי. חיבוקים, נשיקות, אני מספרת לה מה היה בשיעור. אנחנו מתפקעות מצחוק. מתחבקות שוב. הפסקה. השניצל החם שלי מחכה לי בקפיטריה. נכנסת לשיעור, המורה החתיך הזה שוב מתיישב לידי. ממש קרוב. "זוהר, מה זה הרמוניה?" אני מסתכלת על חברים שלי, כמה מזדיינים, וכמה מחייכים. גילי שולחת נשיקה. אני צוחקת, מסתכלת על המורה והוא לוחש לי "מנגינה....." "נדמה לי שזה מנגינה!" "הו, איך גילית את זה?!" דן קורא בהתלהבות ושוב אנחנו צוחקים. "ומה זה מלודיה?" המורה יונתן שואל אותי. "מלודיה זה....... הממממ...." הוא לוחש: "ליווי." "המממהממהמהמממ.. זה......" "ליווי!" אני לוחשת לו: "אני לא שומעת אותך!" וקצת יותר בקול, כאילו שהכיתה לא שומעת את ההתלחשויות "אממממ.. נו מלודיה זה..." "ליווי!!!" "ליווי!!! מלודיה זה ליווי!" שוב צוחקים. אני כותבת לו על טישו עם הטוש של הלוח "ליונתן, מלודיה= ליווי. הרמוניה= מנגינה." מוסיפה גם כמה ציטוטים שהוא אמר בשיעור. אני מביאה לו את המפית. הוא צוחק. ממשיך להסביר, אני כותבת על מפיות "לגילי, i love you. תרגישי טוב!". קמה להביא לה. חוזרת למקומי. מסתכלת בשעון. 14:00. "יונתן, אני צריכה ללכת." אני מפסיקה אותו בדיבוריו. "אוקיי. אז ביי". כולם אומרים לי ביי, אני יוצאת, פוגשת את אחותי מחוץ לבי"ס ומחכה לאמא ואבא וסבתא במכונית שיבואו לקחת אותנו לברית. - סוף - הערה: כל מה שנכתב בסיפור נכון. אבל לא כל השיעורים שלנו כאלה. הם דומים:) אם תראו בתמונע מישהו חתיך, עם שיער חום ועיניים ירוקות, ושפתיים קצת עבות, והוא עונה לשם יונתן, אז תדעו שזה המורה שלי :) אשוב מתישהו עם עוד סיפור.
לילה טוב פה פה לה לה פה פה פה לה לה פה... תה לה לה פה, פה לה לה פה פה פה לה לה פההה... :)

bזוהר

New member
תיקון טעות בתחילת ההודעה!!!!!

"המחסנאים".. הם מופיעים בבארבי ת"א ביומשישי, אבל תלכו!!" התכוונתי לומר: "אל תלכו!!"

שישיץ

New member
הוו!! חחח ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

נהניתי מכל רגע של הסיפור הזה
נשמע כייייף אדיר שיעורי מוזיקה הלוואי ולנו זה היה ככה בתיאטרון למרות שאנחנו גם שוכבים על הרצפה ועושים את עצמנו אצת ים מתפשטת. שמחה שאת נהנית בבצפר. אני עומדת להבעיר את שלי.

bזוהר

New member
שישיץ!../images/Emo99.gif

מה?! אני בשוק! נהנית?? חחחחח איזה כיף. הייתי בטוחה שממש שיעממתי, שאתם חושבים שאני מטורפת או משו.. P: חח בכל אופן רק איתו השיעורים כיפיים, והלוואי שהייתי נהנית בבצפר!
אני שונאתשונאתשונאת. זה הורס לי ת'חיים. בגלל זה אני כלכך מתלהבת שיש שיעורים כאלה... חח אני אעזור לך להבעיר אותו

שישיץ

New member
../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

אל תשנאי זה יעשה לך קמטים כאלו.
אהה וכן את מטורפת but we all are ככה שאת בחברה דומה

למעלה