המשפט שלכם

שישיץ

New member
../images/Emo20.gifהמשפט שלכם../images/Emo20.gif

אז זהו יש אמוטיקון רשמי.. והפעם אני גם מתערבת עם עצמי כמה אנשים יענו על זה (שניה בואו נספור-אני, טלי, עומר, ברק, אולי טיפשת, ואולי טולייצ, הממ ואת מור אני אגרור מקסימום נפרוץ לו למשתמש) אני מנחשת 6 וחצי או 6-7 מה שבא לכם.. טוב והפעם השיר שעותק את נשמתי כל פעם מחדש הקול שקורא לי. איזה משפט הכגי אהבתם בשיר והתחברתם אליו? מהי המשמעות האישית של השורה כלפיכם? תהנו!

שישיץ

New member
ושוב שכחתי משהו

הפינה תהיה יום ראשון כיוון שיש עוד שתי שאלות:
איך עבר לכם השבוע הקודם?
איך תרצו שיעבור לכם השבוע שהחל היום?

abarak88

New member
אני רוצה.... ../images/Emo9.gif

זה שיר ערש עתיק וקודר של אם עייפה לתינוק שתמיד נשאר ער אז קודם כל מזל טוב על האמוטיקון הרשמי [למה אי אפשר לקרוא לזה סמיילי!?]...
המשפט הזה הכי מיוחד בשיר. אני לא מתחבר אליו בצורה כלשהי אני חושב שזאת מטאפורה יפה מאוד [כמה ספרותי מצידי בעעע] ואפילו קשה להבנה. אני מבין את זה בתור דבר שבא מתוך אהבה [אהבה של אם לתינוק] שהיא מחייבת בטיפול אפילו שהיא לא מרגישה הכי טוב לטפל בו...[טוב הסתבכתי עם עצמי] היא פשוט חייבת הרי זה הבן שלה. וגם כן המילה קודר מעלה הרבה אסוציאציות מיוחדות וממש קודרות חחחחחח מצטער על זיוני השכל. אני מתלהב מהציון שלי בבגרות בספרות [90-יאאאאי]. אני אוסיף ואומר שרונה כל כך מדהימה! הכתיבה שלה פשוט מושלמת...קשה להגיע לרמה כזאת של אפטימיות-פסימיות כאחד. עצבות ושמחה עילאית ביחד...משהו שממש אופייני לרונה... ועכשיו לחלק ב'
איך עבר לכם השבוע הקודם? השבוע עבר כל כך מהר. אחד השבועות היפים ביותר שהיו לי בחיים, וכן אני לא מגזים [
]...כל יום התעוררתי עם החיוך הכי ענק בעולם וזימזמתי לי שירים [בין היתר עברי לידר ורונה שלנו] ברחוב ובבית [עד שאמא החליטה שזה מעצבן אותה ממש וצעקה עליי
]
איך תרצו שיעבור לכם השבוע שהחל היום? בדיוק כמו השבוע שעבר. מלא אושר ואהבה [כמה שפחות לימודים ככה יותר טוב בעעעעע] שיהיה לי שבוע עם המון הפתעות [טובות כמובן] וצחוק [בלי סיבה חחח] ושיהיה שבוע עם המון שמש וחם!
שבוע מקסים לכולם שמתם לב איזה הודעה אביבית במיוחד חחח

0mroosh

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifכיף!

אז: הקול שקורא לי חוזר הלילה נמתח השיר מתקצר.. כי זה פשוט ככה, השילוב של הלחן, הקול השלוו של רונה והמילים שלא ממש מובנות לי, אבל עושות לי כל פעם הרגשה משונה..תלוי איך אני מרגיש באותו רגע..
איך עבר לכם השבוע הקודם? במדהימות יתרה.לא יכל להיות טוב יותר..
איך תרצו שיעבור לכם השבוע שהחל היום? כמו הקודם, רק יותר....מה?! נראה לי שרק אני מבין את עצמי[או שלא]. שבוע מדהים שיהיה!!!

tipeshet

New member
טיפשת זאת עומר!!!!../images/Emo46.gif

אז אני
כמו מישהו שכתב פה (לא זוכרת מי, אני סנילית).. זה שיר ערש עתיק וקודר של אם עייפה לתינוק שתמיד נשאר ער... המשפט הזה עושה כל כך צביטה עם המוזיקה, המוזיקה עצובה ואפלולית ומהפעם הראשונה ששמעתי את המשפט חזרתי אליו והעברתי את השיר אחורה כדי לשמוע אותו שוב, כדי שתיהיה אותה הצביטה, מן כאב לא מוגדר כזה.. רונה בחרה את המילים המושלמות
תתחדשי על הפרח
(למרות שנעלבתי קצת שאמרת "אולי טיפשת" כשאני כותבת קבועה ואנשים אחרים חדשים כתבת ב"בטוח"
)

שישיץ

New member
אני ../images/Emo27.gif

המשפש שלי הוא "כמה אוויר אני צריכה בשביל לנשום כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום" לא צריך אפילו להסביר.. אני תמיד רצה ורצה ונשארת במקום............

שישיץ

New member
אוווח אני תמיד שוכחת...

איך עבר עליי השבוע? היה מעולה.. יזהר אשדות, תל אביב בשישי ועוד כמה דברים לא לפירוט שקרו ביום שבת..
איך ארצה שיעבור עליי השבוע? שאני אצליח במבחנים מבלי ללמוד (בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה) ושום חמישי יהיה מגניב כמו שאני מתכננת שיהיה....

tali_le

New member
ושוב, המלנכוליה שולטת

כמה לרוץ כדי לדרוך באותו המקום אני לא יודעת אם אני יכולה להגיד את זה על היום, אבל ככה הרגשתי כל השנים האחרונות - שאני נלחמת רק כדי להישאר עם הראש מעל המים ולא מצליחה לטפס אל מעבר לשלב המלחמה הקיומית אני אתוודה שלמרות המלנכוליה המצב היום קצת אחרת אני כן מרימה את עצמי והחודשים האחרונים החיים שלי מתחילים לתפוז כיוון מוצלח וחיובי בעיניי, למרות שהשבוע זה לא נראה ככה טלי

לירונדה

New member
המשפט שלי:

"קחי אותי איתך תראי לי איך נוזל הזמן בצד שלך" רואה במשפט הזה משהו מאוד אוהב, הרצון לשתף, להיות שותפה בחיים של מישהי שאוהבים

Moor 87

New member
זה קשה מדיי בגלל שכל השיר מדהים

לכן אין משפט ספציפיי רונה המוכשרת.. אני מתגעגע אליה.. :(

למעלה