המשפט שלכם

שישיץ

New member
../images/Emo20.gifהמשפט שלכם../images/Emo20.gif

קצת באיחור כי אתמול צבעתי..
אז הפעם- השיר עשר שניות איזו שורה הכי נוגעת לכם? למה? וכמובן-
איך עבר עליכם השבוע שעבר? מה היה טוב ומה לא היה כ"כ טוב?
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הקרב ובא (שכבר נכנסנו אליו בכזו מהירות)? תהנו!

abarak88

New member
אני ראשון ../images/Emo6.gif [שוב]

קודם כל שישיץ המילים של השיר לא ממש נכונים [חבר גם את הפתיחה.."גל גדול לא ישטוף הכל .."] המשפט שהכי אהבתי הוא.. "שום שיר לא מתנגן לי בראש...." זה קצת מוזר..למי לא מנתגן שיר בראש כל שנייה ושנייה!? [טוב יכול להיות לפעמים אבל זה לא רלוונטי כרגע..] משפט [שהוא לעצמו] מביע שלווה כזאת..משהו אישי מופנם..השלמה עצמית... למרות שלדעתי השיר מספר על פרדיה, בגידה ואיזשהי חזרה לעבר... אבל ככה אני הבנתי...

שישיץ

New member
המילים ""גל גדול...."

גם לא מופיעות בחוברת שירים בדיסק.. למרות שקראתי ראיון עם רונה והיא אמרה שזו טעות אבל ככה זה אז אני לא מתערבת!

tipeshet

New member
אני..

"ראיתי את היד שלי דופקת על דלת מתנגשת בעץ לשניה שאין ממנה דרך חזרה" משפט שמאוד מתאים לי.. בעיקר בזמן האחרון... השבוע שעבר היה חרא ואמני מקווה שהשבוע הזה יהיה פחות חרא...

noa08128

New member
שלי..

"ראיתי את היד שלי מתנגשת בעץ לשניה שאין ממנה חזרה" השורה הכי חזקה בשיר ושבעצם מראה שאם עושים דברים אי אפשר לחזור חזרה קרה לי הרבה פעמים וגם לאחרונה .. ו היו לי המון דברים ספונטניים שפתאום באו והיה כיף וזה..:)

לירונדה

New member
אז ככה....

תלמדי להיות נאמנה כמו עורב לנשום בספירה לאחור עשר שניות וללכת כל השורות האלו מתחברות לי אולי למשהו שמצד אחד הייתי רוצה להיות, אבל מצד שני תוהה אם זה טוב להיות ככה. אני בן אדם שלא מסוגל להיות אדיש לדברים, תמיד אכפת לי מדברים ואני לא מסוגלת פשוט לנשום עשר שניות וללכת, לא מסוגלת לדלג ככה על דברים. אבל כן הייתי רוצה להיות נאמנה, ואכפתית, אבל מתי שצריך לדעת פשוט להמשיך הלאה ולא תמיד להתייחס.

cornflakeboy

New member
המשפט שלי..

"עכשיו תלמדי לאלף הרגלים לקשור רצונות כמו סוסים לנשום בספירה לאחור עשר שניות וללכת." קודם כל כי מבחינה שירית הוא נשמע מדהים. המקצב בו נפלא והבחירה במילים חזקה. סיבה אישית? לא יודע להסביר בדיוק למה, אבל זה כן נוגע בי איפשהו.

Elle Driver

New member
"כולםגונבים מישהו ממישהו אחר...

זורקים חכה ומקווים תמיד להיות בצד שצד".

שישיץ

New member
שלי../images/Emo27.gif

האמת היא שכל השיר פשוט מדהים.. אחת הבחירות הכי קשות שהיו.. לפחות מבחינתי.. אז בכל זאת בחרתי במשפט: "דרכתי רגל ברחוב שאת שמו הבטחתי לשכוח הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות" זה די ברור למה..
ובקשר לשבוע (אף אחד לא ענה על זה...) השבוע שחלף לי- היה אחלה.. יום שישי בים, הרבה שעות שינה.. באמת נחמד השבוע שיבוא לי- מקווה שיהיה מצחיק ויפה כמו היום!

Moor 87

New member
הבטחה בלי עדים מחזיקה לי עשר שניות

משפט די ברור.. וגם מאוד התחברתי ל- ראיתי את היד שלי דופקת על דלת מתנגשת בעץ לשניה שאין ממנה דרך חזרה..

0mroosh

New member
נראה לי שרק אני לא עניתי עדיין...

"גל גדול לא ישטוף הכל, אין פירצה ברשת"-איך יכלו לשכוח להכניס את זה לחוברת בדיסק. קודם כל בגלל הערבוב של הקול של רונה ושל המילים, פשוט כזה, רך, נעים. השבוע שעבר עבר מדהים...
השבוע הזה עובר יותר מדהים. יום
יפה.

tali_le

New member
אני אחרונה

רציתי לענות כבר אתמול אבל ביליתי את כל שעות החיים שלי בצבא המייאש שאני כל כך שונאת דרכתי רגל ברחוב שאת שמו הבטחתי לשכוח אין הסברים הפעם רק הצמרמורת שעוברת לי בבטן כשאני חושבת על המשפט הזה טלי

שישיץ

New member
מזלט על החתימה החדשה...

ולמה אחרונה? למה להיות פסימים..?! חחחחח

למעלה