המשפט שלכם

שישיץ

New member
../images/Emo20.gifהמשפט שלכם../images/Emo20.gif

אז הפעם- השירגלויה איזו שורה הכי נוגעת לכם? למה? וכמובן-
איך עבר עליכם השבוע שעבר? מה היה טוב ומה לא היה כ"כ טוב?
איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הקרב ובא? תהנו!

tali_le

New member
וגם אני, בסופו של דבר

כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך לא מבקש אבל תמיד מקבל אין הרבה מה להוסיף פשוט צובט

לירונדה

New member
חיכיתי לשיר הזה!!!

השורה שלי כמובן: "כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך לא מבקש אבל תמיד מקבל" למה? כי זו פשוט השורה שלי! :)

darling2

New member
../images/Emo41.gif המשפט שלי...../images/Emo41.gif

" גורלית ויחידה כל מילה שנאמרה.. איך היא לא רואה.." פשוט אוהבת.... דרך אגב נראה לי שלא הצגתי את עצמי.. קוראים לי דר..(אני חושבת שרובכם מכירים אותי..) אבל בשביל להיות נחמדה לאלה שלא...

abarak88

New member
ברוכה הבאה

איזה כיף יש אנשים טובים ויפים באמצע הדרך בפורום היפה שלנו ... בכל זאת אפילו אם את לא חדשה ממש.... ערב מצויין שיהיה...

0mroosh

New member
קצת באיחור-אבל תמיד כיף ../images/Emo9.gif

"תראי כמה שריר אני מפעיל במחווה אחת קטנה אלייך". השיר בעיניי הוא אוסף של רגעים יפים וחמימים כאלה, פשוטים. מעין טוהר שכזה. אני שם לב הרבה שקשה לי לקשר את זה לחיים שלי, כנראה שזה חזק ממני ונמצא עמוק בתת מודע. עד עכשיו השבוע [וחצי] עבר מדהים!!!! פסח נגמר ואני חושב שאני אפילו קצת שמח, זה היה טירוף! היה לי את הסופ"ש הכי מדהים בעולם
שכלל המון קיטש ויופי טהור [לסבי מצדי
], השבוע התחיל טוב עם בגרות [מהנה למדי אני חייב לציין, היה מצחיק במיוחד] והיום היה חופש. מחר חוזרים ללמוד באמת. פוי. השבוע הזה יעבור עליי בניוון הישבן, אני צריך ללמוד המון! אבל ממש המון!!!
המשך שבוע מדהים לכולם!

bזוהר

New member
ג~ל~ו~י~ה

איזו שורה הכי נוגעת לכם? למה? דיבר אליה בחיוך של מי שפיצח את הקוד אבל שומר את הקלף קרוב סכין כהה,חלום שחור,פתחת לך פתח כדי לזכור. אני רואה לך דרך העור. כעובי הצלקת עובי העלבון (רונה פשוט גאונה) וכמה קלות ורגועות התנועות שלך...תראי כמה שריר אני מפעיל במחווה אחת קטנה אלייך וכמובן- איך עבר עליכם השבוע שעבר? מה היה טוב ומה לא היה כ"כ טוב? שבוע שעבר היה עוד חופש אז היה כ"כ כיף!! הכי טוב היה הלונהפארק:):):) והכי פחות טוב הלילות. שונאת חושך. איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הקרב ובא?עם עוד המון אהבה כמו שהיה עד כה ושיום הלימודים יעבור מהר ושכל החרא שאני צריכה לעשות השבוע יעבור מהר.. ושאני ירדם כבר יותר מהר בלילות. טוב אני נסחפת:) לילה טוב

tipeshet

New member
שבתייייייייייייי../images/Emo9.gif

הנה שלי.. " רצה אותה מאוד דיבר אליה בחיוך של מי שפיצח את הקוד אבל שומר את הקלף קרוב " איי איייייייי האינטיליגנציה של רונההההההה

שישיץ

New member
עומר!!! ../images/Emo24.gifאיך היה?

משפט יפה בחרת.. אבל לא סיפרת איך היה בתאילנד?

tipeshet

New member
היה תאילנדי!!../images/Emo3.gif

אנשים שם מדהימיםםםםםםםםם רק בשביל האנשים סעו לתאילנד! זו ארץ מדהימה ויפה וכיף להיות שם (לא בבנקוק!) היה כיף.. רכבתי על פילים

0mroosh

New member
קולולולולולולולולוללולולולולולולולו

קריאת הייד מרוקאית לכבוד היחדה עם השם המקסים בעולם![ואני אובייקטיבי
]. תאילנד!! אני גם רוצה[אבל קודם ספרד(בפעם השנייה זה יותר טוב אני מניח..
)כי יכול להיות שם נחמד, בעיקון רק נשב על החוף עם מרטיני ביד..!]. אין קץ לחמץ. אכלתי מופלטות בשיעור ספרות, היה הזוי ושומני, ואם יביאו לי עוד מופלטה עם דבש, אני אקיא למישהו על הבוהן! זהו. כיף!! יום מהנה כולם!!

abarak88

New member
יו!! ואלקם טו יזרארל!

[במבטא ישראלי כזה שלוכי..חח] ברוכה הבאה! איזה כיף! שאלתי את עצמי מה איתך ומתי תחזרי חחח את בטח עדיין בשלב "העיכול" חחח..שמח שנהנת..ולרכב על פילים זה כיף! [אל תנסו לעשות את זה בספארי ברמת גן לא, לא!] שיהיה שבוע מקסים! ותיאלנדי! [אני ממש אוהב אתץ הרוטב התיאלנדי הזה שאמא קונה בסיטונאות חחח-מה קשור מה!??! פאק...]

tipeshet

New member
חחחחחחחחחחחח המון תודה!

עדיין מעכלת את השעות (תסתכל מתי אני עונה..) לא ארכב על פילים ישראליים, אל דאגה
תודה לך, ושבוע טוב

0mroosh

New member
אוי! גפ אמא שלי חיה

בסרט ערבי, יותר נכון שוודי [הבלונדינית הזאת!], יש לנו יותר רטבים מגרגרי אורז. כיף.

למעלה