המשפט שלכם

שישיץ

New member
../images/Emo20.gif המשפט שלכם ../images/Emo20.gif

טוב והשבוע השיר לחיות נכון!
לאיזה משפט התחברתם הכי הרבה מהשיר? למה?
איך עבר עליכם השבוע שהיה?
איך תרצו שיעבור עליכם שבוע זה? מה התוכניות שלכם..[אם אפשר לשאול..] ?

שישיץ

New member
קישור למילות השיר../images/Emo26.gif

לחיות נכון אגב, זה בגרסא שלא הוכנסה לדיסק, ויש מילים שרונה אמרה שהיא לא שלמה איתן ולכן ביצעו גרסא חדשה.. אני לא מצאתי את המילים החדשות באף מקום אז תסלחו לי
שיהיה לכולם יום טוב!

tali_le

New member
המשפט שלי

לחייך לנהג שמצפצף לך כמו היית חירש אילם בסימן מצברוח היפי רגוע כזה אני אלך על המשפט הזה, עשרות פעמים בצמתים ובהפגנות אחרות לחייך ולומר יום נעים לאדם העצבני שצועק עליך פתאום שובר משהו בראש שלו (לא ממשית) אז יום נעים לכולם. באמת תהיו שמחים

bזוהר

New member
המשפט שלי../images/Emo27.gif

"לבקש סליחה מכל מי שחטאת לפניו. בסוף הכל חוזר כמו בומרנג אליך. זה נכון, זה נכון" כי זה באמת נכון... אגב, השיר הזה מזכיר לי שלפני כמה שבועות הייתי בלונה פארק, במצב רוח מעולה, ועמדתי בתור לקנות פופקורן..אז אישה אחת עמדה מלפניי והזמינה ארוחה..(וואי,זה יוצא ארוך מדי), כשהיא באה ללכת אמרתי לה "בתיאבון!" וציפיתי למשהו אחר אבל היא הסתובבה אליי במבט של "אה?..מוזרה את..שיהיה" [
] - זה ההכי דומה שמצאתי.

darling2

New member
../images/Emo142.gif המשפט שלי../images/Emo142.gif

"למצות כל דקה עד תום לא לבזבז את הימים שנשארו לך על פני האדמה אולי מחר הכל נגמר.." כי זה פשוט נכון כל כך.......אני מעריצה אנשים כל כך ספונטנים!!! אז אנשים תחיו את הרגע.!!! שיהיה שבוע מעולה!!...כמעט כמו הזה שהיה ואפילו יותר!

noa08128

New member
:)

לבקש סליחה מכל מי שחטאת לפניו בסוף הכל חוזר כמו בומרנג אליך זה נכון, זה נכון its always like this!:)

שלי

"לא להתעלל בעור הפנים זה חשוב מאוד" אני צריכה להפנים את המשפט הזה

tipeshet

New member
כל השיר נכון.. מילה במילה.. משפטי

אמא כאלה.. דברים שאתה חייב לעשות וככה (אומרים) יהיה טוב.. אז מחוסר החלטיות.. אבחר את הפזמון: "או לה לה לה גם אני רוצה לחיות נכון או לה לה לה ושלווה גדולה תיפול עלי" כי יש בזה מן אמירה צינית שרונה אומרת.. "אם כולם אומרים, אז זה בטח יקרה (כן בטח..)"
בעע.. עוד שבוע רע.. כבר מיואשת מלכתוב את זה P: השבוע הזה לא יכול להיות טוב כי יש לי שלוש מתכונות.. אז אני מאחלת לי שלא יהיו לי מתכונות

lizard83

New member
המשפט שלי

זה חשוב לאהוב ולמדוד את הטוב מזמן לזמן דבר שאני לא נוטה לעשות מספיק. אני באופן אישי חושבת שזה הגרעין ללחיות נכון. אנשים שקועים יותר מדי בכל הדברים הרעים שקורים במקום להסתכל על הצד החיובי. אבל מצד שני קל להגיד קשה לעשות, לא

abarak88

New member
אצלי...

ושלווה גדולה תיפול עלי סתם כי אני במצב מנלכולי עכשיו
איך עבר עליכם השבוע שהיה? חרא. רק מתמטיקה והמתכונת הייתה זוועה...עכשיו חזרתי מפגישה עם נשיא המדינה והיה נחמד...זהו הדבר שעשה לי את השבוע..גם בעצמאות היה נחמד...[ביום חמישי בבוקר במיוחד
]
איך תרצו שיעבור עליכם שבוע זה? מה התוכניות שלכם..[אם אפשר לשאול..] ? "אני צריך רק אהבה אני צריך רק את היד שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד..." שיהיה כיף...בלי לימודים לא כמו השבוע הזה!!!

שישיץ

New member
ישששששששש!! סתם כיף לראות שרשור מלא

באנשים! אוהבת את כולכם
והמשפט[ים] שלי: "לחיות ביום ולישון בלילה לא להתעלל בעור הפנים" זה המשפט הראשון כי זה הדברים הכי טריוואלים שאני צריכה לעשות אבל.. לא יוצא.. וזה נראה כאילו אם נעשה את הדברים האלו החיים פתאום יראו מדהימים וזוהרים.. זה כמו שעברי כתב "זה טוב לעור של הפנים זה שאתה נחמד".. טוב נחמדה אני לא, אבל זה כאילו 'עצות' ציניות שיכולות להיות לגמרי נכונות. "לבזבז את הזמן בחוכמה לעצור לשמוע קול ישן שמחפש אותך מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר להקשיב לזולת, להתרכז ולנסות לזכור פרטים כי קצת חמלה לא הרגה אף אחד" זה החלק היותר אמיתי.. והדברים האלו באמת כ"כ חשוב לעשות אותם.. אני מקווה להתחיל..
איך עבר עליי השבוע? היה אחלה.. מאווד מצחיק, סופ"ש רגוע ומעורר השראה..
איך ארצה שיעבור עליי השבוע הזה? טוב הוא התחיל ברגל ימין, כשהודיעו לי שהמבחן בהיסטוריה בוטל [כן! לא סתם נדחה!! ב ו ט ל !!] והיום היה יום די קסום.. "ופתאום זה קורה, ערב אחד נפתחת הדלת, מתקרבים אנשים חדשים וקדימה ללכת.."
שבוע טוב לכולם!

abarak88

New member
חחחחח ../images/Emo9.gif

כן שישיץ שם הפינה היא המשפט שלכם ולא הפיסקה שלכם חחחחח לא נורא מותק...שבוע טוב שיהיה [לנו]

למעלה