המשפט שלכם

שישיץ

New member
../images/Emo20.gifהמשפט שלכם ../images/Emo20.gif

"אם הייתי חכם אז הייתי יודע מה להגיד" [שורה שתתווסף לפינה כל פעם, תתרגלו זו נורמה שקבעתי וזהו תהליך המיסוד סציולוגיה יתר
עזבו..] והפעם השיר טיול בהיר
לי אישית יהיה מאוד מאוד קשה לבחור.. אני מאוהבת בכל מילה בשיר הזה. ואני באמת מצפה שכולם יענו לירונדה עומר דר עומר ברק buli the snow man [אני לא הכי טובה בשמות מצטערת..] מור
מיכל זוהר מאי נועה The L Name [לירון נכון?] lizard83 [סליחה שלא קלטתי שם..] רותם [דו מיני משהו כזה..] ואני
אם שכחתי מישהו אני מצטערת מעמקי נשמתי
וכמובן המנהלת שלנו,טלי. אני שולחת חיבוק ומקווה שדברים הסתדרו
תהנו גייס

abarak88

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gifלה לה ../images/Emo79.gifלה לה לה ../images/Emo79.gif

זה משוגע אני לא אפתח לזה את הדלת אחד המשפטים הכי חזקים בשיר, אנחנו מנסים להדוף את הרע ופשוט "לסגור לזה את הדלת בפנים"
טוב לא ממש מצליח להבין את המשפט, הוא פשוט מושך חחח

darling2

New member
אני../images/Emo39.gif

"כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור.." כי זה קורה לי הרבה......
יוצאת לי לטיול בהיר...

abarak88

New member
חח גם לי זה הביא חשק לטיול...

או סתם התחמקות מלימודים חחח
ערב טוב לכוווווווווווווווווווווווולם

0mroosh

New member
שיר טיול?!

זבוב עף גבוה מסתכל אחורה יש הרבה כאלה בעיר.. שלא מצליחים לצאת למרות שהחלון פתוח.

לירונדה

New member
האמת שאצלי בד"כ זה דווקא הפוך...

אני זוכרת כל כך הרבה, בת אדם כל כך נוסטלגית ויש פעמים שאני כל כך רוצה לשכוח!!!

bזוהר

New member
../images/Emo13.gifהמשפט שלי

כתם לבן של אור צליל מחריש אוזנים לרוץ לרוץ, ולא זזות לי הרגליים. כ"כ נוגע בי.

tipeshet

New member
אני הייתי ה"עומר" הראשונה../images/Emo3.gif

"כמה קל לשכוח וכמה רציתי לזכור" מדהים כמה שזה נכון.. וכל כף חבל...

0mroosh

New member
אני הייתי העומר הראשון!! ../images/Emo46.gif

"..זה משוגע אני לא אפתח לזה את הדלת.." השורה הזו מעלה בי אסוציאציות משעשעות נורא. חוץ מהיכולות הקוליות הגבוהות של הלסבית כאן,היא מדהימה!!! |קורין אלאל|

לירונדה

New member
צודקת...

ממש קשה לי לבחור! אבל ממש כל שורה פה מעלה בי זיכרונות אחרים, משמעויות אחרות. אני לא יודעת עם ללכת עם הבחירה על החלק העמוק או פשוט החלק שמעורר בי צחוק כי זה מזכיר לי דברים. אז נראה לי שאבחר בשורה: "נזרוק מטבע אל תוך מזרקה נחזור בעוד שנתיים נראה איך כל מה שביקשנו נשחק בתוך המים" ולמרות הפסימיות שמובעת בה, דווקא היא תמיד מעלה בי את הצד ההפוך. לא מזמן כתבתי למישהי: נזרוק מטבע אל תוך מזרקה נחזור בעוד שנתיים ולא נראה איך כל מה שביקשנו נשחק, נראה איך הוא באמת קרה וזה באמת מה שעולה לי בד"כ מהשורות האלו דווקא הקונוטציה ההפוכה אני לא יודעת למה אולי כי אני פשוט בת אדם אופטימית לפעמים....

חן קלר

New member
^_^

"זה משוגע, אני לא אפתח לזה את הדלת. אף פעם." השורה הזו... השגעון פשוט נוטף ממנה. אפשר להרגיש את הטירוף... אמנם זה קצת בנאלי ורגיל לבחור ב"פזמון" כשורה הכי טובה, אבל זה פשוט כך. אף פעם, לא אפתח לזה ת'דלת.

שישיץ

New member
../images/Emo20.gifעונה

אני רוצה לרוץ ולא זזות לי הרגליים פשוט קרה לי השבוע שפשוט קפאתי למרות שכל כך רציתי לעשות משהו. שיר מדהים

abarak88

New member
בפעם הבאה תעשי

מה שהלב שלך אומר..מה שנראה לך נכון..ואם את קופאת ולא מצליחה תגידי לי אני אפשיר אותך חחח

שישיץ

New member
אבל לא היית שם ../images/Emo7.gif

זה העניין, שאני רוצה לעשות אבל הגוף שלי מסרב לנוע, המילים לא יוצאות. גם היום זה קרה לי לכמה שניות. נו טוב, בסוף הכל הסתדר.. יו נואו איט הוני

abarak88

New member
כן אל תדאגי הכל יסתדר...

הבטחתי לך
להלן אגדות | מר לידר

noa08128

New member
שלי!

ואיי יודעים איך קוראים לי פה בפורום? טוב נו זה לא קשה..(בל אני סתם מזיינת בשכל אז עזבו חח) ממ השורה שלי משום מה אני לא כל כך מתחברת לשיר הזה לא יודעת אולי משו בלחן- ובכל אופן השורה שלי זה "לרוץ לרוץ ולא זזות לי הרגליים" הרצון הזה לספיק ולא לעשות כלום בעצם משו שכל אחד יכול להזדהות איתו..

abarak88

New member
חח טוב אוקיי הבנתי...

בטח שאנחנו יודעים את חלק מהמשפחה הקטנה שלנו
אני האבא!! יאאאש

שישיץ

New member
ברור שיודעים עלייך נועה!!!

מה חשבת שתהיי בסתר כל ימי חייך בפורום??
ולפעם הבאה, כשאת רוצה להגיב להודעה מסוימת את לוחצת על 'הוספת תגובה' מתחת להודעה עצמה, ןלא להוגעה האחרונה בשרשור
יום טוב לכולם.!

למעלה