הסגול של הלילה

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifהסגול של הלילה../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

אתה שעינייך זוהרות יוקדות כאומן ידיי זהב נוגעות חודרות מבעד למסך הדיו וסוד דמי ומלחי בסוד דמך בוא אתה ואני נפתח שערים יבוא אויר אור ותשוקה עולם האהבה יקביל פנינו אחרוז לך מילים שכה תאהב בערגה אפרוש ידי לנסוק אל נוף גופך הענו בשקיקה אנדוד בליבך בחזיונות ליבי להרוות צימאוני ביין אדום אהבתי הדביקה עונות בניחוח תפוחים בבושם מופלא מלטפת פנייך ברכות בהיסוס מציירת צובעת מברישה ברפרוף במכחול לשוני לך על האף טעמך חיבוט פרחי דבש בפי בעיצוב הסגול של הלילה שם תשוקתי תהבהב עד כלות עיניי נמר תהיה לי חושני כנס במבט תאווה להאיר עלומים.. דלת ליבי פתוחה לרווחה אהבה..

סגול עמוק . . . ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אפתח לך שערי שמים, צבועים הם בצבע ארגמן, סגול עמוק הם שערי האהבה, נפתחים לך בליבי עלמה, כל אשר עלייך הוא לכתוב לי את מילות הקסם, אותיות של אהבה, אשר אלי תחדור כחץ מקשת, את אמזונה, אשת קרב לבושה אפוד מגן חושף לך חמוקייך לוחמת אש, שלהבת תשוקה, בעוצמה פרצת שעטת דרך שערי האהבה במנהרת זמן, קרן אור של דימדומים, סגול עמוק צבעה, אל תוך ליבי, תשוקתך בוערת, התמזגה בתשוקתי... אנו כאן, מעורטלים, עטורים בזוהר סגלגל העוטף את גופנו החטובים, מתגלגלים את ואני מתעלסים באהבים, לשונותנו חודרים ומענגים כל פינה יפה כל עץ איתן מתמוססים את בי ואני בך באהבה שבויית חלום עטופה בשלל אורות

טאKילה

New member
מגש כסף יין אהבה..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

שערי השמים צבועים ארגמן עז הלילה בזוהר סגלגל מעוגל עינייך בוהקות כאזמרגד ירוק פיך מלות קסם אותיות זהב אתה הכרוך אחרי זוכר אותי עת אשכח את עצמי כחולמת שומרת מבט עיניי בערגה ותשוקתי כבר מתלהטת אליך שנינו וניצוץ כוכבים ממעל טובעים בתאווה בשר בבשר מעורטלים ככבשן אש להבה ערוב שפתיים בשפתיים ערבול לשונות ריקוד מחולות בטעמים תפוח פרי הדעת עטוף אותי בזרועותיך בנשמת אפי ניחוח עורך משכר מול ירח נתעלס באהבים עטורים בזוהר שמים סגולים חבק אותי אתה לי איתן ויפה אני לך שבוית אהבה חולמת עטופה במגע רוך קטיפה איתך הרגעים חולפים ביעף נושרים לתוך פעור הזמן אתה ואני לבודים צמודים רקומים פיסות לב אל לב כלחם מלח על מגש כסף יין אהבה..

מגש כסוף לאהבה . . . ../images/Emo48.gif../images/Emo23.gif

בידי אומן יוצר, כל תו בו כל פרח, לב, עלה כותרת חרוטים הם בקפידה שזורים הם באהבה רקועים הם כתבנית עמוקים כמעיין חיים את מתבוננת בו נכספת לאהבה דמות פני עולות משתקפות הן כבמראה נושקת את אלי במגש כסוף, כשוף, חש אני בחום שפתייך, כאילו לצידי היית, ואת אלי במגש כסוף, קסום, נוגעת בנימי ליבי שולחת את אהבתך אל תוך נפשי היש עוד מגשים כאלה הנמצא כאן אהבות באלה על מגש כסוף לאהבה אין גבול

טאKילה

New member
השמים רקועים בכחול..../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

השמים רקועים בכחול לילה מאפיר האור מתכבה נר דולק על מגש הכסף אתה נוגע בנימי ליבי חודר אל נפשי ראשי מונח על כר כתפך האיתן נגן לי יפה צליל מיתר סרנדת אהבה גוך מעל הגבהים משגל אהבים לטף אותי במילים תו וחרוזים גוף מתמסר לגופי טעם צוף עורך להט בטני המתהפכת נמסכת בבשרך בעוד ידי רושמת מילים וכלות צייר לי פרפרים על רוך הבטן כשף שפתיי בשפתייך החושניות נשק אותי בסערת התשוקה פנייך משתקפות דמותך בערגה גומת גופינו משורגים בתאווה איתך אנסוק אל על לרקיעים כחולים השמים עוטפים נסגרים מאחורינו חבוקים שזורים במקלעת תשוקה ואהבה..

למעלה