הערות, הארות, מענות, טענות ושאר הירקות

../images/Emo20.gifהערות, הארות, מענות, טענות ושאר הירקות../images/Emo20.gif

בעקבות הרצון לשפר ולתחזק את הפורום שלנו חשבנו, מלאכית ואני לפתוח הודעה שבה כל חברי הפורום - גלויים ואולי גם סמויים
יוכלו לכתוב כל שעולה על רוחם על מנת שנוכל להפוך את הפורום שלנו ליעיל יותר, טוב יותר, מזמין ומשאיר חברים חדשים
הצעות יתקבלו בשמחה וכמובן, אם משהו יושב לכם על ה-
אני מוכנה להקשיב וליישם במידת האפשר.
מאיתנו

מלאכיית

New member
ראשונה ../images/Emo9.gif

היי חב'רה, למרות שאחרי שיחה קצרה עם קוקי, העלנו יחדיו את הרעיון החלטתי שגם לי בא לשתף בהערות, הארות, חוויות, מענות, שמחות וסיפוקים
כמובן שאתם לא חייבים לקרוא את כל החפירה, אבל זה באמת למען הפורום במקסים שלנו, אז אשמח אם תקראו ותפנימו, אני לא מתכוונת לנקוס בשמות וסליחה אם אפגע במישו, זאת ממש לא המטרה, במטרה שניראה איפה אנחנו ומשם נצמח, שכל אחד יחשוב מה אנשים כתבו ואיך הוא יכול לשפר. שנתחיל?
אושר, אושר ואושר איך אפשר שלא להתחיל בפרגון אדיר לפורום הכי אבל הכי צבעוני בתפוז!!!
באמת שכל פעם שאני פה אני נתקלת בהכי הרבה אהבה מאנשים לאנשים, ולא סתם אהבה, אהבה אמיתית וקנה. אין דבר יותר יפה מלעזור אחד לשני, כאלה שאתה מכיר וכאלה שלא, זה עושה כל כך טוב על הלב
, לך בתור מעצב לראות את הבן אדם שמח ומאושר וכמובן שלמקבל ההזמנה! מי ייתן והפורום ימשיך ורק יגדל להיות צבעוני, עוזר, תומך, ומעצב!!
רעיונות ושיפורים לפעמים, הפורום קצת שקט, אין מזמינים ואין עושים (לחץ, חוסר זמן או פשוט חוסר חשק), הייתי ממליצה אולי לעשות איזה פינה חדשה, פינה שקשורה לעיצובים, אולי כל שבוע להראות איך מעצבים משהו אחר התוכנות השונות, עוד רעיון פעם בחודש בערך לערוך תחרות (לא דווקא עם פרסים), אפשר גם לעשות פעם בשבוע משחק קטן (כמו "חי צומח דומם" ) או שיתוף קטן, נגיד כל פעם במשו אחר (נגיד- העיצוב הראשון שלי, העיצוב הכי יפה שלי)
הארות והערות תחושה קטנה שלי בפורום, אולי אני טועה ואולי לי, מדי פעם יש לי תחושה שאנשים עם כל ההבנה, וכל הטוב לב לפעמים קצת עוברים על חוקי הפורום. אני יתחיל באנשים שמבקשים, לפעמים (באמת שלא הרבה אבל יש קצת) יש אנשים שמבקשים בקשות ואחרי שעה בערך שולחים כבר הקפצות, חבר'ה!! אל תשכחו שיש לנו חיםם!! אנחנו לא כל היום יושבים ומחכים לבקשות עיצוב, לפעמים לוקח גם שבוע להכין, הפורום לא מתחייב לזמן. בנוסף יש את האנשים שמבקשים, כרטיסים\ הזמנות\ פלקטים, ואפשר לחשוב שלא אמרנו, הזכרנו וחזרנו: העבודות כאן ללא תשלום, לפעמים אנשים מסבירים את עצמם ואנחנו עוזרים, אבל בכללי אנחנו לא עושים כאן עבודות שבשוק הפרטי לוקחים עליהם כסף. בנוסף, דבר לא פחות חשוב, לפעמים אני רואה מעצבים פה, שבאמת מעצבים מכל הלב, ומקיעים המון, וזה יותר ממבורך! אלב בנוסף לעיצובים לפעמים יש להם הערות פוגעות, או זלזול בבקשות, אני מזכירה מי שביקש עיצוב ביקש כי הוא כנראה לא יודע לעצב, או סתם אין לוח כוח, או סתם בא לו משהו יפה, או סתם הוא נתקל בפורום ובא לו שנעצב לו, המטרה שלו לעצב כל בקשה ולא משנה מה היא בלי כל מיני הערות והארות. אשמח אם תפנימו (:) סליחה אם פגעתי במישו ואין פה, אין פה כוונה לבן אדם או שניים, דיברתי בכלליות!
ולסיום סיומים: פשוט אין עלינו!!! אני כל כך אוהבת את האנשים שיש פה, אתם נותנים אווירה מדהימה!! תודה לקוקקקיייי ה-מנהלת, שתמיך להצמיח פורום כה מקסים בפרדס של תפוז!!!!
אשמח לשמוע את דעתכם

../images/Emo23.gifאת הכי מלאכית שיש../images/Emo70.gif../images/Emo230.gif

"אושר, אושר ואושר" - תודה רבה, כיף לקרוא את זה ולדעת שחושבים ככה
בלעדיך זה לא היה קורה, יש לך חלק אדיר באופי וביופי של הפורום
וכן, הכי כיף לדעת ששימחת מישהו בעיצובים שלך
"רעיונות ושיפורים" - לקחתי לתשומת ליבי.. אהבתי את הרעיונות שלך ובקרוב איישם אותם. אם מישהו רוצה לקחת פינה תחת חסותו - הוא מוזמן
"הארות והערות" - כנראה שתמיד נפגוש את אותם טיפוסים, אלה שייקחו אותנו כמובן מאליו ואנחנו נצטרך להתמודד מול זה.. ועם זאת, יש את האנשים שמעריכים את הרצון והעשייה שלנו ומבינים שזה נעשה מכל הלב בלי בקשת תמורה ועל זה אפשר להישען ולהרגיש שאנחנו פה בשביל אלה שיודעים להגיד תודה.
לסיום סיומת.. אין עליך
שאת פה

מלאכיית

New member
קוקייי פשוט אין עליךךך!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

על מילה כל כך מחממת, ומחזקת!! באמת שכיף לקרוא ולדעת את זה!!
המון תודה לך, שהרי בזכותך יש לנו את הפורום המדהים הזאת!!

אתגר כלשהו

"צייר לי כבשה" (אם דה-אקזופרי לא היה עושה זאת קודם) ... להגדיר פרק זמן שעד אליו מעלים את התוצאות, ומשוים. יכול להיות אתגר בכל רמה - החל מ"עצב הזמנה לחתונה של נסראללה ואחמדיניג'ד", דרך "בתמונה רואים את מר חולדאי על רקע בניין העיריה, מחק את מר חולדאי מהתמונה" ... השאלה כמה חברים יש בפורום שיגיבו לכזה אתגר, ומה היכולת של תפוז "לתגמל" את המאותגרים כדי למשוך גולשים שאינם מהפורם? (התגמול יכול להיות גם קערה לסלט פירות עם הסמל שלהם ... לא צריך משהו יקר).

אני אוהבת את הפרדס המעוצב!!!

אוהבת את מנהלת הפרדס בעלת ידי ולב הזהב -קוקי שלנו המקסימה והמדהימה שמשקה אותנו בטיפות תשומת לב כשרון ואהבה, טיפות שבזכותם צומחים פה עצים לתפארת עם פירות נדירים ואדירים, אוהבת את סגנית המנהלת מלאכיתי-שפורשת את מכחול ליבה ואת כנפייה הטהורות,ותמיד עוזרת עם חיוך מהלב. אוהבת את כל מי שמושיט יד מוזהבת ולב רחב, אשמח להכיר עוד פרדסנים...כי את רוב עיצוביי העצובים והשמחים עשו השתיים, תודה בכל הצבעים-על כל פרחי השמש שפיזרתם בשדות ליבי. מקול הלב מודה מעירכהו מוקירה ורד

matapuz

New member
אמממ...

אפשר לעשות כל סופ"ש שרשור סיכום שבועי, כמו שיש בכל הפורומים, ככה הפורום ייתגבש ונשתף זה את זה בחוויות השבוע
אפשר גם לעשות שרשור כל שבוע בו אפשר יהיה ללמוד דברים חדשים בפוטושופ ואיך עושים דברים מסוימים שהרבה אנשים רוצים בתמונות, זה יהיה מצויין
עוד רעיון שחשבתי זה שאפשר לעשות שרשור עם רקעים יפים לשימוש אישי, שרשור עם רעיונות לעיצובים, שרשור עם תמונות וכל מה שאפשר להשתמש בעיצובים אישיים ושיעודד את האנשים ליצור ולעצב
אם אני אחשוב על עוד אני אכתוב

NLO

New member
נדחף לכם לשרשור.../images/Emo3.gif

אני מפורום שכן וסתם נכנסתי לראות (כי לפעמים אנחנו מפנים לפה בקשות) נראה שבניתם לכם פה פינה נעימה וחמימה אז למרות שאני לא ממש שייך רציתי לכתוב מילה טובה ולחזק את העוסקים במלאכה. אולי אקפוץ לבקר פה מידי פעם וגם כמה מהשמות פה אני מזהה.. בכל מקרה שיהיה לכולם שבוע טוב ותמשיכו עם העבודה הנפלאה שאתם עושים.

מלאכיית

New member
קצת באיחור אהל המון המון תודה!!! ../images/Emo24.gif

תמיד כיף לשמוע כאלה מילים
מוזמן לפה ת-מ-י-ד בהמון אהבה!!
נשמח לראותך בקרוב

אתה מוזמן להידחף לשרשור../images/Emo8.gif

איזה כיף לקרוא את כל זה ואתה יותר ממוזמן להיות איתנו
ד"ש לשכנים

למעלה