הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo20.gif הפינה השבועית ../images/Emo20.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: הפורום הזה כל כך מת -.-

shanibu

New member
../images/Emo15.gifאניאניאניאניאני

שיר השבוע של באסטד: can't break thru שיר השבוע של סאן אוף דורק: boy band שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: top of the world - the all american rejects london bridge - fergie don't stop me now - mcfly אלבום השבוע: של סאן אוף דורק משפט השבוע:אין -_- סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: דני
דייב [תיפטר מהכונפינה שלך כבר]

shanibu

New member
../images/Emo15.gif יש לי משפט!!

.When the sky is falling, don't look outside the window מצ'יינג' יור מיינד של AAR

לושהה

New member
אני :]

שיר השבוע של באסטד: Sleeping With The Light On שיר השבוע של סאן אוף דורק: - שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: איפה הילד? - נפלת חזק
עדיף - דניאל סלומון אינטרקום - שייגעצ Three Doos Down - Here Without You McFly - I've Got You אלבום השבוע: Busted - Busted משפט השבוע: "מה זה שילר בשבילך?" "הסעה לקניון כל שעה עגולה כמובן. אוו, חוץ מבארבע. ותרשום עם זה סמיילי מעוצבן"
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: :] בהחלט מת-.-

מותק13

New member
../images/Emo80.gifמומו

שיר השבוע של באסטד:You said no
שיר השבוע של סאן אוף דורק:לא שומעת
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: אל תעצרו לי את הזמן-צ'ינו פרודקשין תמיד כשאתה בא-אפרת גוש
אלבום השבוע:אין
משפט השבוע:הכי הרבה שיער יש לי בשיער
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:שכחו מזה. הפורום הזה כל כך מת -.- = לא הוא לא!!!

m i c k e y 15

New member
עוד מעט כל הפינות יתחילו

ולא יהיה משעמם! חיחי
שיר השבוע של באסטד: you said no
שיר השבוע של סאן אוף דורק: Little things!
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: McFly - Dont Stop Me Now McFly - The Ballad Of Paul K Bethany Joy Lenz - Halo Fall Out Boy - Chicago Is So Two Years Ago Panic! At The Disco - Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off The Kooks - Naive סינרגיה - לחבק אותך עברי לידר - חולצת פסים הראל מויאל-ואז תבואי
אלבום השבוע: ננמנמנ של פאניק!
משפט השבוע: Sam: You're getting wise in your old age, Dean. Dean: Damn right.
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: בו!

McFLYkid

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד:אהממ לא שמעתי שיר השבוע של סאן אוף דורק:גם לא שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: lostprophets-rooftops drake ball-down we fall אלבום השבוע:bullet for my valentinee שאני חייבת להשיג כברר משפט השבוע:אמממ סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:אין תמונה

S H I R 147

New member
אנייייי!

שיר השבוע של באסטד: לא שמעתי.... שיר השבוע של סאן אוף דורק: sick שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Sum41 - Waste My Time Sum41 - No Reason AFI - Girl's Not Grey simple plan - shut up Simple Plan - Untitled Good Charlotte - Hold On אלבום השבוע: אין משפט השבוע: "אם במקרה יהיה לך ילד בריטי אז תקראי לו דייב...או מייקל...!"
חחחחח....
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

../images/Emo220.gif

שיר השבוע של באסטד: Busted - Crash The Wedding
שיר השבוע של סאן אוף דורק: Boyband
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: McFly - I'll Be Okay
אלבום השבוע: McFly - Wonderland
משפט השבוע: משפט שמצא חן בעיניי - Normal People Worry Me
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:
מקפליי, אבל שימו לב לעיצוב, הוא כ"כ מיוחד

BustedRulz

New member
אנייי../images/Emo13.gif

שיר השבוע של באסטד: sleeping with the lights on
שיר השבוע של סאן אוף דורק: ticket outa loservile
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: you give me something של ג'יימס מוריסון.....איזה שיר שווה!!! תורידו!!
אלבום השבוע: האוסף של KORN
משפט השבוע: "או שכן, או שלא, מה שבטוח-אולי. וגם זה מוטל בספק..."
סמיילי השבוע:

למעלה