הפרק היומי

didalf

Well-known member
היה קשה לחכות עוד 4 דקות?../images/Emo4.gif ../images/Emo109.gif

תקציר הפרק

פלוריסיינטה עונה שניה - פרק 165 מקס רוצה להפתיע את פלור ולסיים את הליך הגירושין שלו מדלפינה, כדי שיוכלו להתחתן לפני הלידה, אך פלור שומעת קטעי דברים וחוששת שהוא רוצה לעזוב אותה. דלפינה מסרבת לחתום על המסמכים. ולן ופטו מחליטים "לעזור" לפצ'ה ומיה להיות יחד, אך התכנית משתבשת, מיה חושבת שפטו מתחיל איתה והיא כועסת עליו, וניקו חושב שוולנטינה רוצה לחזור אליו, והוא מנשק אותה ליד פטו. אחרי שאי ההבנה מתבררת, מיה ופצ'ה המומים כשמפקח בא לסגור את חדר הכושר בגלל עיקולים נגד דלפינה ומללה. פלור מבקרת את דלפינה בכלא, ומגלה שזו הדרדרה לרמות חדשות של רוע, והיא גם מגלה את תכניות הנישואין עם מקס. פלור עושה אולטרסאונד, ומגלה שיש לה בבטן תאומים. משרים המורדים

sweet shir

New member
אומגד הם כל כך טיפשים שזה מפחיד!!!

אישה בהריון צריכה לאכול הרבה!!!!!!!!!! ואסור לה בשום פנים ואופן לעשות דיאטה!!!!!!!
ואמור להיות לה בטן, מה הם מפגרים ברמות?!?!?!?!

didalf

Well-known member
אוף../images/Emo10.gif ../images/Emo109.gif

רק פרק אחד בלי פרנקו ואולי והמחשבה שיש עוד 20 כאלה מעציבה אותי
. וגם אין מללה ובוניז'ה
מה הם רוצים מפלור היא שמנה כי היא בהריון מה הם רוצים שלא תהיה לה בטן? ועוד עכשיו שמתסבר שיש תאומים מן הסתם היא גדולה..
הבלגן בגלל המכתבים היה משעשע. הכלא השתנה
ודלפינה מזה יפה ככה

s h l a v

New member
מז"א? פרנקו לא יופיע עוד?

פרנקו לא יופיע עוד העונה? ואם לא, מתי הוא אמור לחזור?

sweet stav

New member
../images/Emo58.gif

פרנקו כן יחזור אבל אני לא יודעת בדיוק מתי הוא חוזר...

sweet stav

New member
פרק יפה:]

הקטעים עם ניקו ממש מצחיקים איזה נשיקה הוא דפק לולן
ומיה ופצ'ה נו כבר מתי הם יהיהו ביחדדד!! דלפינה מפחידהה!
תגידו הקעקוע שיש לה על היד זה אמיתי
? ופלור עם ההריון
אנה והילדים מעצבניפ אותי לא יודעת למה
פרק נחמד

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifפרק טוב:]../images/Emo13.gif

פלור חמודה עם ההריון, ומקס איזה הלם שכהוא שמע שיש שניים

DiRtY BaTeLL

New member
פרק מעולהה......./images/Emo3.gif

פלור הורגת אותי חח איזה מצחיקה היא והיא ממש חמודהה
אוף יאללה כבר שולן וניקו יהיו ביחד זה משגע אותייי
והאמת יפה לדלפינה ככה עם קעקוע חחח וכל הקטע הזה של המשחק עם המסטיק אהבתי חח דלפינה ובוניז'ה מזה חסרים...... היה פרק יפה מחכה כבר לפרק הבא

uoston

New member
היה פרק ממש משעמם!!!!!

הכל היה כזה צפוי עם המכתבים של ולן ופטו... ולא הבנתי מה רוצים מפלור?? היא בהריו,ן ברור שיש לה בטן!!! איך הכלב גדל!!!!הוא פשוט ענק!!! פרק צפוי ברמוות...... משעמם.......(אולי זה היה בגלל תשעה באב שצמתי וכבר מתתי שיצא כבר הצום ב-שמונה ושתי דקות-) היה מוזר לא לראות את פרנקו ואולי כל הפרק.... מחכה ומצפה לפרק הבא!

למעלה