הפרק היומי!!

רונילי92

New member
../images/Emo20.gifהפרק היומי!!../images/Emo20.gif

מקס מסתיר מפלור את עניין החטיפה. אנה מנסה לעבוד על הפושעים כדי שישחררו אותם, ללא הצלחה. מקס יוצא בעקבות החוטפים. מיה קובעת פגישה עם פצ'ה במחסן, מבלי לדעת שגם ניקו קבע פגישה עם ולן באותו מקום ובאותה השעה. אחרי סדרה של תקלות וטעויות, שני הזוגות מצליחים להיפגש ולשוחח על רגשותיהם, אך הכול נקטע כשהם מגלים את דבר החטיפה. גם פלור מגלה זאת, ויוצאת בעקבות הילדים ומקס. מקס ואווריסטו מנסים לשחרר את הילדים, אך מונצ'ה ופינו גוברים עליהם, בעוד פלור מחכה בחוץ, מבלי לדעת מה קורה.
צפיה נעימהה!!

sweet stav

New member
פרק יפה../images/Emo210.gif

כול הקטעים של מיה וניקו היו קורעים
!!! פלור ממש מטומטמת
היא רוצה לעשות פיפי בקופסאת שימורים
?חחח והחטיפה הזאת בכלל הזיוה
! פרק יפה אבל לא כול כך מיוחד

../images/Emo221.gif../images/Emo28.gifאיזה סיום מוזר../images/Emo12.gif

פלור מה זה הייתה מצחיקה היום
אהבתי את הסצינות עם פצ'ה,מיה,ולנטינה וניקו:p לא יודעת מה עוד:p

didalf

Well-known member
אחרי השיר שלנו../images/Emo109.gif

אני אראה את ההקלטה, הייתי בשוק

לא ראיתי ../images/Emo10.gif אבל לא נראה שהפסדתי

משו מיוחד :] טוב שהיא עוד לא ילדה או משו
שאני אפסיד את הרגע המרגש??? Never

פלורותם

New member
פרק חמוד=]

אהבתי שפלור ניסתה לצאת מהטנדר ולא הצילחה בגלל הבטן
ושהיא ניסתה להשתין בקופסת שימורים
ומה הקטע הזה של המתח? :-O???

uoston

New member
שמתם לב

מתי שפלור הלכה וראתה את מנצ'ה אז איזה שיכור אם בקבוק כזה ביד עשה לה בו והיא נבהלה?? זה היה חלק מהסידרה או באמת?? אני הקלטתי את הפרק וחרשתי על הקטע הזה מיל ווסס(-מיליון פעם) וזה נראה אמיתי כי היא כזה נבהלת ואז עושה פרצוף כזה של מה עובר עלייך ואז היא המשיכה לשחק, כי היא הייתה כזה באמצע משפט ואז היא המשיכה אותו....בקיצור זה היה ק-ו-ר-ע! למי שהקליט-שימו לב.. הפרק היה ממש חביב...אהבתי את הקטעים של פצ'ה ניקו ולן ומיה! עוד משו מצחיק! כשגרינברג בטעות פלט שאנה והילדים נחטפו ופלור שמעה והוא ניסה להגיד לה שזה לא מה שהוא אמר אז הוא עשה לה "טססס" ואז היא כזה אמרה "לא לא אל תעשה לי טססס שלא ירד לי הפיפי" איזה מסכנה היא הייתה...אבל זה היה משעשע!!!!!!! וואי מה יקרה למקס ואווריסטו???? ובאמת סוף מוזר......יאללה כבר שתלד!!! חסר לי רוע אמיתי בסידרה הזו...איפה דלפינה?!?!?!?!?!? מחה ומצפה לפרק הבא!!!!!

DiRtY BaTeLL

New member
פרק נחמד ביותר......../images/Emo13.gif

טוב הקטע של החטיפה הזוי ותחיל קצת לעצבן אממ חחח פלור הרגה אותי היום חחח היא רצה להשתין בקופסת שימורים חחח
סוף סוף ניקו&ולן פצ'ה&מיה ישששש וזהו היה פרק נחמדד.... מחכה כבר לפרק הבא

didalf

Well-known member
אוף=\../images/Emo109.gif

הפרקים נהיו ממש משעממים
רק מיה ופצ'ה חמודים

למעלה