הפרק השבועי

../images/Emo20.gif הפרק השבועי ../images/Emo20.gif

פרק מצחיק וחמוד ^^ איפה סת' הישן? החמוד? המתוק? איפה הוא? ;;

חחחחחחח

באמת לאן הוא נעלם? לא אהבתי בכלל ת'דמית של הילד הרע שהוא אימץ לעצמו.. אבל היה פרק נחמד מאוד... ראיין ולינדזי יכולים להחליט כבר לעזאזל אם הם ביחד או לא!? כל פרק הם נפרדים וחוזרים נשברר.. יאללה שיעזוב אותה כבר ויחזור למריסה או שימצא לו איזה כוסית חחח לינדזי מכוערת וכל העוויתות שהיא עושה עם הפה והאף והעיינים ממש מעצבנות! שונאת אותה.. סנדי היה הכי חמוד כשהוא התחיל לשיר חחחח ואלכס מדהימה כמו תמיד

זה פשוט לא... סת' כהן!

התדמית הרעה באמת לא יושבת עליו טוב. איפה כל הקסם שלו??? :( הוא כבר לא שנון :(

פרק חמוד מאוד

אני בעיקר אוהבת את הפרק בגלל שזה הפרק האחרון של די.ג'י
אהבתי את הקטע שסנדי מבקש מסת' להסביר את ההתנהגות שלו וסת' מסתכל על ראיין כי הוא רגיל שראיין הוא ה"ילד הרע".
ריאן ולינדזי היו ממש חמודים היום- אהבתי את הקטע שקירסטין תופסת אותם.
הקטע עם השוטרים היה ממש מפגר !!!
סנדי שר מהמם, הוא אמר באחד הספישלים שבעונה הזו עוד יגרמו לו לשיר.
כבר אין לי ספוילר בחתימה

JoHnYmYsTeR

New member
די ג'יי היה סתם מעיק ולא קשור......

לינדזי וראין.. אני מתחיל לחבב את הזוג הזה מפרק לפרק.. היה פרק מצחיק,ששוב הזכיר לי כמה שאני אוהב את הסדרה הזאת... והקטע עם השוטרים דווקא הצחיק אותי.. אחלה פרק..בתקווה שכל הפרקים יהיו כאלה ואפילו יותר טובים.. והקטע עם סאמר וקופי ענאן הרג אותי...והיה גם את הקטע "את יודעת מה הכי קשה? החדשות תמיד משתנות.. אככ היא ניראת קצת יותר חכמה בשביל להגיד את זה..

ריצ'ל באמת חכמה

היא היתה פעילה פוליטית עבור ג'ון קארי בבחירות האחרונות בארה"ב היא ממש לא טיפשה, והיא גם שונאת את העובדה שהדמות שלה מוצגת ככזאת בגלל זה אם שמת לב העונה הזאת יש פחות הערות טיפשיות ( טוב...בלי להחשיב את ההערה על קופי ענאן) וגם אין יותר חצאיות קצרצרות.

Tinty

New member
ראוי לציין שאלילך הפרטי הוא הטקסני

היחיד שהצביע לג'ון קארי (ומיותר לציין שגם הוא היה פעיל פוליטי במערכת של הדמוקרטי מבוסטון).

איימיס

New member
היה פרק מעולה!

סאמר הצחיקה אותי וגם סנדי שהוא קרא לסת': "סת' עזאקיאלי!!" או משהו כזה... ג'ולי מעצבנת אותי ברמות!

M a D f A i R y

New member
גם לדעתי היה פרק מעולה

היה פרק ממש טוב!!! ממש נהנתי מימנו!!!!!!!! כילו אפילו הקטעים של ראיין ולינדזי היו חמודים לא להאמין שאני אומרת את זה! וזאמר אין אלילה חולה גם על הדמות וגם על השחקנית.. בתור דמות היא ממש מצחיקה והיא נורא מתאימה לסת'... ררר.. וזה שה ליראות אותה עם זאק. גילו כמה שאני אוהבת את זאק הם לא מתאימים אפילו הראש שלו גדול מידי לראש שלה.. כילו שהם היתנשקו זה כזה או מיי גאד זה כילו ליראות את האף של בן בפרופיל .. ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה במילה אחת וזהו אני רק מחכה לפרקים הבאים שהיותר מעניינים לגבי מריסה!!!

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo99.gif

פרק שנגמר כזה בטוב והכל סבבה ומושלם
האח הקטן שלי שראה איתי אמר "ככה צריכה להיגמר עונה"! עדיין שונאת את זאק. אוליביה נראתה ממששששש טוב בפרק הזה. וגם מישה, משום מה, אפילו שרוב הזמן אני חושבת שהיא מאוד ל-א יפה. אהבתי את איך שקירסטן גילתה את ריאן ולינדזי, ואת ה "So I should find it adorable that you forgot our anniversary?!"

חביב ביותר

היה פרק נחמד היו יותר טובים ממנו כי קירסטן כל הזמן הייתה עצבנית ו יש משו בגבות של אלכס שמעצבן אותי .. הם לא שוות !! ולינדזי חמדמדה אבל לא יותר סת' באמת צריך לרדת מהתדמית של הבאד בוי ומה קרה פתאום ?!?! אני רוצה שיהיו הזוגות הנורמלים מריסה וריאן סאמר וסת' מה קרה כל כך מהר הם שכחו אחד מהשני ?!

../images/Emo112.gifאיזה פרק אחלה! ../images/Emo9.gif

חח אמ סת' הפך לילד רע. לא מתאים לו למרות שזה קצת סקסי
סך הכל היה פרק מגניב
אה כן, אני חדשה

למעלה