הפרק השבועי

../images/Emo20.gif הפרק השבועי ../images/Emo20.gif

אמ, אין לי ממש כוח להעתיק את התקציר של יס. אבל כנראה שהולך להיות פרק מעניין
אני מניחה שזה בסדר שפתחתי רבע שעה לפני הזמן
אבל אתם תשרדו, נכון? P: צפייה מהנה

איימיס

New member
היה פרק נחמד../images/Emo13.gif

סת' וסאמר קצת מעצבנים אבל עדיין מצחיקים אז זה בסדר רייאן ומריסה
. תמיד אהבתי אותם ביחד!

JoHnYmYsTeR

New member
../images/Emo99.gifמריסה

אני תמיד אוהב אותה,היה פרק נחמד מאוד,סוף סוף הרביעייה חזרה.. למרות שריאן ומריסה לא באופן רשמי,אבל בכל זאת. אצלנו זה יהיה כזה דפוק להיתקע בקניון.

חחחחח כונפה ../images/Emo6.gif

אהבתי את הקטע שהם שיחקו עם המחבט הזה והכדור. אממ, אלכס יצאה ממש מסכנה היום. מריסה, נסגדת כהרגלה. סנדי וקריסטין גם היה יפה
ג'ולי
ג'ולייייייייייייייייייייייייייייייייייי
!!!!!!! מסכנהההה היא קורבן לסחיטה! לא יפה :( היא כזאת יפה, ומהממת, אם יש שחקנית אחת טובה בסדרה הזאת, אין ספק שזאת היא!!!!! היא מתעלה על כולן. ג'ולי *-*

פרק לא רע..!

פרק טוב... גם זה ממש התמקד ברביעיה... ולא בכל השאר.. שזה הכי טוב... סתם שאלה.... הסדרה הזאת...THE VALLEY זה סדרה אמיתית..?? או שסתם המציאו אותה בשביל הסדרה..?

invisiblegirl

New member
חביב...

אך לא מגיע לרמה של הפרק של שבוע שעבר...
לא יודעת נראה לי די דפוק הקטע שהם נתקעו בקניון... מריסה מתחילה לעצבן... כל הזמן היא משקרת ודואגת רק לעצמה כזה. ןאלכס הייתה כזאת חמודה היום! על ג'ולי אני לא מתה, הגיע הזמן שיחזירו לה קצת עם הסחיטה, היא ביצ'ית לא קטנה. הכי חמוד היה איך שסאמר וסת' השלימו באוטו! עושים שולם עם הזרת, כמו בגן
קירסטן וסנדי היה חמוד, הוא יכל לעשות משהו אפילו יותר יפה סטייל להציע לה נישואים מחדש כמו פעם עם הטבעת ההיא... זה היה יוצא אפילו יותר נחמד.

narkisu2

New member
פרק חמווד

בקניון זה היה מצחיק
וסנדי וקריסטין כלכך חמודים

היה פרק יפה!!

אוחחח סופסוף ארבעת המופלאים התאחדו!!
כשסת' אמר "להציל את טוראי ראיין" חח זה היה קורע! וברוך השם לינדזי הקרציה עפה! יאואוא רק שלא תחזור!! לא סובלת אותה

cool miki

New member
היה פרק טוב ומעניין...../images/Emo45.gif

הרביעייה חזרה! חח... ואיפה שהם היו זה היה חנות או מקום בקניון?? כי זה נראה גדול מדי לחנות... אהבתי מה שסנדי עשה..זה היה יפה :) מסכנה ג'ולי..למרות שדיי מגיע לה היא מסכנה..אני מרחמת עליה.. הכי מסכנה זו אלכס...איך היא גילתה שמריסה שיקרה לה וגם כשג'ולי אמרה לה "את הגנן החול" וסיפרה לה...מסכנה. זה לא מגיע לה.

KaUrO DoNo

New member
היה פרק נחמד מאוד.

סת' וסאמר כאלו חמודים! ובא לי שריאן ומריסה יחזרו להיות ביחד! חוץ מיזה אין לי משו מיוחד להוסיף חוץ מיזה שהייתי בשוק בקשר לג'ולי (ג'ולי? אמא של מריסה נו! מה יש לי עם שמות בזמן האחרון?) הסדרה אכן מתחילה להשתפר שוב אגב, ראיתי היום ת'סרט עם אדם ברודי על הסקייטרים וממש נהנתי! וזה עשה לי חשק לשחק בטוני הוק שוב. רק שאני לא אתמכר. בכל אופן מה שביאס אותי בסרט שבקושי אדם דיבר. טוב זהו להיום

איימיס

New member
זה אחלה שיר../images/Emo70.gif

אני לא בטוחה אבל נראה לי שקוראים לו E-Pro והוא של Beck

פרק מדהים !!!

אני יודעת שרובכם חושבים שפרק 214 היה יותר טוב, אבל עבורי זה ה-פרק. כי יש בו הרבה מאוד ריאן, וגם מלא סצנות חמודות עם ריאן ומריסה. ואחרי פרק סיום העונה, זה הפרק שהכי אהבתי בעונה השניה.
הסצנה החזקה ביותר בכל הפרק לדעתי היתה שראין אומר לסת' לשתוק,זה היה כל כך אמיתי בעיני, זה הפך את סת' וראיין לקרובים יותר, משהו כמו אחים אמייתים, כי מי תמיד מסתדר עם המשפחה שלו ?? ואף פעם לא מתעצבן עליהם ? וגם אהבתי את הקטע שראיין רוצה לברוח מהבית ולנסוע ללינדזי לשיקאגו וסת' מעודד אותו ומנסה להסיח את דעתו. הקטע עם סת' וראיין זה שסת' בניגוד לאח האמיתי של ראיין (שמתם לב שהזכירו אותו בפרק) שתמיד מכניס אותו לצרות, סת' עוזר לו ומעודד אותו, כמו שאח אמיתי צריך לעזור. סתם משהו שנראה יפה בעיני... וזוכרים שהיה איזה פרק בתחילת העונה שסת' מנסה להיות פחות אנוכי ומרוכז בעצמו- היום זה ממש הצליח לו
.
קירסטין/סנדי-פשוט משעמם. כבר נמאס לי שהסצנות של המבוגרים והצעירים מופרדות. ג'ולי היא השחקנית היחידה מבין המבוגרים בתוכנית שהסצנות איתה לא משעממות.
ג'ולי/קיילב- כמו בפעם הקודמת שראיתי את הפרק וכתבתי תגובה לגביו, אני שוב כותבת, אני אוהבת מאוד את ג'ולי, אבל אני ממש לא מרחמת עליה, היא הביאה את זה על עצמה... ג'ולי היום הכירה מושג שנקרא "קארמה"- מה שאתה עושה לאנשים היום, עוד יחזור אליך בסיבוב. נחמד בעיני שראינו היום פן יותר אנושי גם אצל ג'ולי וגם אצל קיילב, ג'ולי עם הקלטת שעשתה שהיתה צעירה וענייה וקיילב שמתגעגע ללינדזי.
מסכנה אלכס
(למרות שאני עדיין חושבת שכל הסיפור של הרומן הלסבי- היה דיי מטומטם), אהבתי את הסצנה שלה עם ג'ולי, שג'ולי אומרת לה שמריסה היתה מאוהבת רק פעם אחת והוא נראה שונה לגמרי ב-"וויף ביטר" (גופיה).
ראין/מריסה- מצד אחד לינדזי עזבה וזה עצוב
, אבל ראיין ומריסה כל כך חמודים ביחד, שדיי מהר התגברתי
, איזה חמוד היה הקטע לקראת סוף הפרק שריאן ומריסה יושבים ב"דיינר" ומשחזרים את הסצנה המדהימה מהעונה הראשונה: who are you whoever you want me to be אבל הפעם לראיין יש חתיכת צ'יפס בפה במקום סיגריה
ואז בחוץ סת' וסאמר מתחבקים והוא אומר לה: look at that my little Summer, it seems like the fantastic four is becoming fantastic again
הסצנות בקניון-אהבתי את כל הסצנות בקניון אהבתי שהם שיחקו הוקי, אהבתי שראיין שמע בטעות שמריסה חושבת עליו כל יום אבל הכי אהבתי שראיין ומריסה ישנו ביחד באוהל, זה היה כל כך חמוד... אהה וגם היה קטע קצת מצחיק שסת' אומר לראיין שינסה לפרוץ את המנעול וראיין מתרגז ואומר " למה אתה מניח שאני יודע לפרוץ מנעול ?" דרך אגב-שמתם לב שלראיין יש פלאפון- ממתי יש לו פלאפון ?
שינתי את החתימה- אחרי הפרק הזה- זה כל כך מתבקש !!

אמברוש

New member
לא זכור לי שהראו את ריאן עם פלאפון

הראו רק את שלושתם שהם התקשרו להורים שלהם.. כשהם בדקו את הקליטה

ayala65

New member
חחח חתימה חמודה ../images/Emo9.gif

ולריאן אין פלאפון- בגלל זה כולם הוציאו פלאפונים והוא רק הסתכל עליהם..

למעלה