פרק מדהים !!!
אני יודעת שרובכם חושבים שפרק 214 היה יותר טוב, אבל עבורי זה
ה-פרק. כי יש בו הרבה מאוד ריאן, וגם מלא סצנות חמודות עם ריאן ומריסה. ואחרי פרק סיום העונה, זה הפרק שהכי אהבתי בעונה השניה.
הסצנה החזקה ביותר בכל הפרק לדעתי היתה שראין אומר לסת' לשתוק,זה היה כל כך אמיתי בעיני, זה הפך את סת' וראיין לקרובים יותר, משהו כמו אחים אמייתים, כי מי תמיד מסתדר עם המשפחה שלו ?? ואף פעם לא מתעצבן עליהם ? וגם אהבתי את הקטע שראיין רוצה לברוח מהבית ולנסוע ללינדזי לשיקאגו וסת' מעודד אותו ומנסה להסיח את דעתו. הקטע עם סת' וראיין זה שסת' בניגוד לאח האמיתי של ראיין (שמתם לב שהזכירו אותו בפרק) שתמיד מכניס אותו לצרות, סת' עוזר לו ומעודד אותו, כמו שאח אמיתי צריך לעזור. סתם משהו שנראה יפה בעיני... וזוכרים שהיה איזה פרק בתחילת העונה שסת' מנסה להיות פחות אנוכי ומרוכז בעצמו- היום זה ממש הצליח לו
.
קירסטין/סנדי-פשוט משעמם. כבר נמאס לי שהסצנות של המבוגרים והצעירים מופרדות. ג'ולי היא השחקנית היחידה מבין המבוגרים בתוכנית שהסצנות איתה לא משעממות.
ג'ולי/קיילב- כמו בפעם הקודמת שראיתי את הפרק וכתבתי תגובה לגביו, אני שוב כותבת, אני אוהבת מאוד את ג'ולי, אבל אני ממש לא מרחמת עליה, היא הביאה את זה על עצמה... ג'ולי היום הכירה מושג שנקרא "קארמה"- מה שאתה עושה לאנשים היום, עוד יחזור אליך בסיבוב. נחמד בעיני שראינו היום פן יותר אנושי גם אצל ג'ולי וגם אצל קיילב, ג'ולי עם הקלטת שעשתה שהיתה צעירה וענייה וקיילב שמתגעגע ללינדזי.
מסכנה אלכס
(למרות שאני עדיין חושבת שכל הסיפור של הרומן הלסבי- היה דיי מטומטם), אהבתי את הסצנה שלה עם ג'ולי, שג'ולי אומרת לה שמריסה היתה מאוהבת רק פעם אחת והוא נראה שונה לגמרי ב-"וויף ביטר" (גופיה).
ראין/מריסה- מצד אחד לינדזי עזבה וזה עצוב
, אבל ראיין ומריסה כל כך חמודים ביחד, שדיי מהר התגברתי
, איזה חמוד היה הקטע לקראת סוף הפרק שריאן ומריסה יושבים ב"דיינר" ומשחזרים את הסצנה המדהימה מהעונה הראשונה: who are you whoever you want me to be אבל הפעם לראיין יש חתיכת צ'יפס בפה במקום סיגריה
ואז בחוץ סת' וסאמר מתחבקים והוא אומר לה: look at that my little Summer, it seems like the fantastic four is becoming fantastic again
הסצנות בקניון-אהבתי את כל הסצנות בקניון אהבתי שהם שיחקו הוקי, אהבתי שראיין שמע בטעות שמריסה חושבת עליו כל יום אבל הכי אהבתי שראיין ומריסה ישנו ביחד באוהל, זה היה כל כך חמוד... אהה וגם היה קטע קצת מצחיק שסת' אומר לראיין שינסה לפרוץ את המנעול וראיין מתרגז ואומר " למה אתה מניח שאני יודע לפרוץ מנעול ?" דרך אגב-שמתם לב שלראיין יש פלאפון- ממתי יש לו פלאפון ?
שינתי את החתימה- אחרי הפרק הזה- זה כל כך מתבקש !!