הפרק השבועי

NoWords

New member
אחלה פרק! ../images/Emo99.gif

אני הורדתי כמה פרקים מהעונה ה-2 וזה היה אחד מהם והבנתי את זה רק עכשיו שכתבת את התקציר שלו בערך
הכי אהבתי את הקטע בקניון
זה פשוט ענק. וגם הקטע בסוף שריאן ומריסה צוחקים וכל זה. הוא כזה חמוד! אוף!

orale83

New member
זה דווקא הייחוד של הסדרה בעיניי...

שהיא לא מספרת רק על הצעירים (כמו בהרבה סדרות נעורים, שההורים וכו' תופסים חלק מאוד שולי בעלילה) וכנ"ל לא מתמקדת רק במבוגרים (סטייל עקרות בית נואשות). היא לוקחת חבורה של אנשים צעירים ומבוגרים ומספרת על כולם, וזה מעניין בעיניי, כי ככה גם כל אחד יכול למצוא את הסיפור האהוב עליי. נגיד אני הכי אוהבת את הסיפור של קירסטן וסנדי, ושל סת' וסאמר, וזה מאזן את זה שאני לא אוהבת את גו'לי/כיילב או את הקטעים של מריסה, בסוף מתקבלת ערבוביה נחמדה של סיפורים שעוסקת בטווח רחב של גילאים. נגיד אתמול סנדי וקירסטן בקושי הופיעו אז התבאסתי, וגם זה היה פחות מעניין מתמיד איתם, אבל למזלי סת' וסאמר הופיעו. אז לא התבאסתי לגמרי...

אני גם אוהבת את המבוגרים

אבל אני פשוט חושבת שהסצנות שלהם היום (ובכלל לאורך בכמה פרקים האחרונים ) היו מאוד משעממות, אני גם לא אומרת שלא יהיה להם סיפורים נפרדים פשוט אני לא אוהבת שהסיפורים של הצעירים והמבוגרים מופרדים לגמרי העונה הזו. אני למשל מאוד אהבתי בעונה הראשונה, את הסצנות במטבח של הכוהנים עם כל המשפחה, או את השיחות של סנדי עם סת' או עם ראיין.

ayala65

New member
פרק ממש ממש ממש מעולה

ממש אהבתי. ואלכס כל כך חמודה.. ומסכנה . דיי כבר להתעלל בה . דיי
ריאן- מדהים . הוא כל כך חמודדדד . במקום להתרכז בעלילה התרכזתי בו
ריאן/מריסה- תחזרו כבר . אתם חמודים . סת'/סאמר- יאיאיאיא . נורא נורא נורא אהבתי אותם בפרק. לסיום- פרק כל כך טובבבבבבבבב. אפילו יותר טוב מהפרק הקודם. נ.ב. קרטר הגיע. והוא נראה כל כך טוב .

2ofir

New member
היה פרק טוב+אני חדשה

אממ...בחיים לא דיעתי שיש כזה פורום,( היום חיפשתי ומצאתי..ממ קוראים לי אופיר, בת 12 וחצי..:)

איימיס

New member
בגלל ש...

זה מה שלוק אומר לראיין בפרק הראשון של העונה הראשונה שהם הולכים מכות

2ofir

New member
אה לא שמתי לב, ראיתי תפרק הראשון

לפני יומיים

f10

New member
אל תעלבי

איימס ההולנדית (והנסגדת) כבר הסבירה לך - אין כוונות זדון.

2ofir

New member
ממ לא נעלבתי כשראיתי את זה....

הבנתי שזה משו שקשור לתוכנית...

f10

New member
תודה../images/Emo70.gif

*משתחווה* לא יודע מה עשיתי שמגיע לי הכבוד, אבל תודה
את הולנדית
אני סוגד לך

איימיס

New member
../images/Emo9.gifאין בעד מה

לא יודעת, פשוט יש לי דחף רציני לסגוד לך אז הייתי חייבת להצהיר זאת בפומבי .

למעלה