הצהרה חיובית

מגי 336

New member
../images/Emo20.gif הצהרה חיובית ../images/Emo20.gif

אני אוהבת ומקבלת את עצמי בדיוק כפי שאני. אני תומכת בעצמי, מאמינה בעצמי ומקבלת את עצמי בכל מקום בו אני נמצאת. אני מקבלת את כל מה שיצרתי עבורי, העבר וההווה שלי. אני מוכנה לתת לעתיד שלי להתרחש. אני ביטוי אלוהי נהדר של החיים, ומגיע לי הטוב ביותר. אני מושלמת בדיוק כפי שאני. אני מסתפקת במי ובמה שאני כעת. אני מכירה בחדווה בשלמותי ובשלמות החיים. אני מיוחדת וראוי לאהבה. אני חשובה. אני נחשבת. אני טובה דיי. אני מחבקת את ילדי הפנימי באהבה. אני ראויה לאהבה. אני מוכנה לתת לאהבה להיכנס. זה בטוח לתת לאהבה להיכנס.

מגי 336

New member
שכחתי להוסיף - שהקטע נלקח מתוך "ילקוט הצהרות

חיוביות" מאתר "החיים כדרך..." האתר

paloma blanca

New member
נורא נחמד רק ש................

יש לי בעיה עם סגידה עצמית .... אני אני אני ........ קצת מרגיש לי כמו לחיות בתוך בועה .(אני ביטוי אלוהי נהדר של החיים)

מגי 336

New member
מתוך ההבנה שכולנו אחד, חלק מהשלם

נוצרה תובנה נוספת בה רק אדם שמפרגן לעצמו ואוהב את עצמו יכול לתת הלאה מטובו ואהבתו
האם את יכולה להתחבר לזה? אשמח להרחיב במידה ויש לך שאלות ...

paloma blanca

New member
לזה כן ....

אני בהחלט מפרגנת לעצמי ..... רק שיש לי בעיה עם המנטרות האישיות .

מגי 336

New member
מתוך ההבנה שכולנו אחד, חלק מהשלם

נוצרה תובנה נוספת בה אדם שמפרגן לעצמו ואוהב את עצמו יכול לתת הלאה מטובו ואהבתו
האם את יכולה להתחבר לזה? אשמח להרחיב במידה ויש לך שאלות ...

nataly36

New member
זה מזכיר לי את ההצהרות של לואיס פרוטו

בספריו המעולים "איך להיות החבר ההכי טוב שלך" "אתה יכול לשנות את חייך" (השמות מהזיכרון, יתכן שאני טיפה טועה בניסוח) ועוד כמה, כולם טובים ומעולים- ועוד תכונה טובה - כולם מרוכזים בלי התמרחות יתר וגם זולים!!! עולים בסביבות ה 20 ש"ח לספר. ההצהרות האלה חשובות ומאד אמיתיות. אני עשיתי לי דף של הצהרות חיוביות שמתאימות לי, אליהן אני מתחברת. הדפסתי אותם כמה פעמים ושמתי בכמה ספרים בהם אני אוהבת לקרוא - וקוראת אותם בכל הזדמנות. אז לא כל יום ולא בצורה סדירה, אבל תמיד נהנת לקרוא ולשנן אותן. לא יודעת אם זה עושה קסמים, אך בהחלט מחזק את הכיוון החיובי בו בחרתי. מזכיר לי לאן אני חותרת. מה המטרות שלי.

מגי 336

New member
מישהו צפה בסרט "בליפ"? (מומלץ!!!)

מתואר שם ניסוי שעשו על מים... מים פשוטים מהברז. צפו במים במיקרוסקופ - והם נראו מים... מעין מערבולת. לאחר מכן הדביקו על הבקבוקים כל מיני אמרות חיוביות, תפילות וכדומה. השאירו אותם כך למשך הלילה ואז שוב צפו בהם.. מדהים היה לראות איך המולקולות של המים שינו את צורתם.. נראו כמו פתיתי שלג... מה אני רוצה לומר בזה - אם תפילות ואמרות ומחשבות חיוביות יכולות להשפיע כך על מים אז למה שלא ישפיעו עלינו? הרי הכל וכולנו עשויים מאנרגיה, אנרגיה במצבי צבירה שונים אמנם, אך אנרגיה... תחשבו על זה.

למעלה