הצצתי במהלך החג

Tusha53

New member
../images/Emo20.gifהצצתי במהלך החג

בנעשה בפורום, והחלטתי להגיד את אשר על ליבי... לפני כ- 4 שנים התוודתי בפעם הראשונה לפורומים ברשת, אז הייתי בתהליך עזיבתי את הבית. עברתי המון עליות ומורדות והפורום היה מקלט, ואולי יותר נכון מקום לברוח אליו, שיתפתי, הקשבתי, הפנמתי וחלק מהדברים פשוט עברו מעל ראשי [גם נפגעתי לא פעם]. עברתי מספר פורומים ובכל פעם שניתקלתי במחרחרי מלחמה, פשוט הרמתי עוגן והלכתי. אז לא היה בי הכח להתמודד עם מזיקים וירטואלים, המאבקים הפנימיים שלי הספיקו. היום ממקום הרבה יותר טוב בחיי, אומר שהפורום אותו את מנהלת - רולן, הוא פורום מעניין ומיוחד, אמיתי וארצי ובלי הרבה בולשיט, ואני חייבת לציין שאת מנצחת על המקהלה החביבה הזאת בהמון חן והמון אמפטיה...אוהבת את הדרך בה את רואה את הדברים ויותר מכל את חכמת החיים החבויה בך...אומר זאת ממרום גילי. יגידו מי שיגידו שאני משוחדת, אך אני לא, אני צופה מהצד וחשה זאת בנימיי החשופים לקליטה. ולכל אלה שאינם מכירים את טושה, אספר שהמקום שהגעתי אליו אינו משביל המיסטקנים אך בהחלט משביל המודעות הגבוהה. מצרפת לכם משהו שכתבתי בתחילת התהליך- פוחדת לנוע, ישבה דוממת. לא יכולה עוד להתבונן, עצמה את עיניה. היא ניסתה להרגיע את עצמה באמצעות נשימות עמוקות. היא סירבה לחשוב על המחר, שעכשיו הוא מאיים. היא רצתה להשקיט את רוחה. ישבה דוממת למרות האימה, נשמה נשימה שהיא עמוקה, ישבה בשקט למרות הזעקה על סף השפתיים ,למרות הלב הפועם בעוז. היא הגיעה אל הדרך משביל שונה לחלוטין מזה של הקדושים והמיסטיקנים, אך היא הצטרפה אליהם כי הייתה צריכה לה, לישיבה, לנשימה. היא חשבה, שהיא תוביל אותה לטירוף. כך, יושבת, עיניה עצומות, מתחת לשמש חלושה, נטרדה רוחה ,עוד ועוד. אלא שבו בזמן נעשתה בטוחה עוד ועוד. זה היה עירוב מוזר של ספק ואמונה כרוכים זה בזה, ושניהם בלתי אפשריים. מדוע תשב כך כשרצונה האמיתי הוא לברוח? מדוע תברח אם תוכל לשבת עוד זמן מה? אם כך לא פוחדת ולא רוצה לברוח אבל בהחלט הייתי רוצה להתנהל כאן בפורום ממקום של אמפטיה, תמיכה וחיבוק ענק. הייתה צריכה לה, לישיבה, לנשימה בואו ניקח נשימה ארוכה, ונקשיב!!! Tusha|@

rolan

New member
../images/Emo24.gif תודה אני זקוקה מאוד

לחיבוק כך גם חברי הפורום כדי לצעוד בבטחה בדרך החיובית להתעלם ממחרחרי הריב והמדון אולי יבינו לבד ויעלמו כאשר נתעלם מהם מקווה שאכן כך אם לא... עצוב לי

עלמה 3

New member
טושק'ה כל מילה בסלע ../images/Emo23.gif

את מקסימה.
טושה, הפורום הזה, לי באופן אישי מאד חשוב, (במילים פשוטות) מתה על רולן. עברנו כאן קיברת דרך ארוכה, עד שהפורום עלה ומתפקד כמו שצריך... ולי באופן אישי כואב שיש כאן מחרחרי מלחמה וטרולים וממש כמו ומפיר מוצץ דם......וקשה לי להתעלם, אני לקחתי הרבה נשימות עמוקות וארוכות וגם לזה יש גבול ויכולת סיבולת - כמו שאמרת....... המאבקים הפנימיים שלי הספיקו......... עלמה

noamic

New member
אני מקווה שהתכוונת ל -

כיברת דרך... ולרולן - חזקי ואמצי את בדרך הנכונה. רק להתעלם מהרוע. להתעלם. והוא יעלם. אורך רוח.

oehhe

New member
שגיאות כתב

נועמיק, וגם האחרים. קצת מוזר לי נועמיק שפתאום הערת על שגיאות, הפורום הזה מלא בשגיאות כתיב מזעזעות, נדמה לי שעד כה איש לא התעכב על כך ואולי טוב שכך, הן אנו עוסקים בתיקון שגיאות של החיים לא של המורים שלנו. אני, ואני יודע שאני לא לבד כאן, מאוד קנאי ללשון עבר וקריאה של הודעות כאן לפעמים מצמררת אותי. אני מציע לחדול מתיקון שגיאות כאלה. oehhe ילד רע

rolan

New member
שגיעות קתיב

מקורן בטעויות אנוש בדרך כלל. אפשר לצחוק פעם פעמיים... כדאי להתעלם מהן, קורה לכל אחד ואחת, אם מחיפזון ואם מסתם חוסר תשומת לב... בואו נפרגן קצת

noamic

New member
בהחלט ובודאי

אף פעם לא מפריעות לי שגיאות כתיב, אלא שהפעם זה קפץ כי היא בעצם רצתה לשבח ובפרט שקראתי שעפו פה בפורום כמה ניצוצות, ויצא כאילו הפורום עבר קיברת דרך, ורציתי להוציא את השלילה... רק כוונות טובות. סהכ התכוונתי שלא יצא משהו שלילי לפורום. והתיקון לא בא לתקן אלא להעיר איך אות אחת יכולה להפוך שלילי לחיובי ןלהיפך. כי רציתי לכתוב בכותרת בודעי (בודאי) ואף אחד לא היה מבין וזו פליטת קולמוס, אבל לפעמים אנחנו פולטים שגיאות שיש להן משמעות ומשנות את כוונת המחבר. אוף, קצת כבד ורגיש פה מידי. רציתי להדגיש שלא מדובר בקיברת דרך, שהפורום לא הולך לעולמו. לא צריך לקחת הכל כל כך כבד ! זהו, NO BIG DEAL ֱ

rolan

New member
כן, קצת כבד

רגיש עדין משהו... כדאי לנסות למצוא את שביל הזהב בו עונים לאנשים את מה שיש לומר אך מרגישים אותם הכי קרוב ללב

למעלה