הקושיות של הפורום

meital91

New member
הפרק של אתמול גלי השתנתה מהקצה לקצה

כמה היא נעשה אובססיבית וחלשה שרק תלויה בעמוס למרות שהיא בכלל לא רוצה את התוכנית הזו. זה רע עושה לה רע,בפרק הזה זה היה ממש קיצוני איך היא התחחנה אליו שלא יגיד למירב,שלא יעזוב... אופיר צודק היא מהנסיכות הקטנות שצריכות שיצילו אותן....הרסו לה את הדמות

justlost

New member
השערה

אופיר אמר לגבי שלא יהיה עם סמדר כי הוא לא יכול להיות עם נשים.. אולי בגלל שיש לו איידס? יש לכם השערה אחרת?

dafna341

New member
לא יודעת אם היא מתה או לא...

אבל נראה לי שהיא לא בשיר פתיחה בגלל איזושהי התערבות או משהו כזה..

dafna341

New member
אני לא חושבת...

יש הרבה אנשים שחיים עם המחלה הזאת וכן יוצאים וחיים עם אנשים אולי הוא נשוי? מצד שני יש גם הרבה אנשים נשואים שיוצאים עם אנשים אחרים..

../images/Emo20.gif הקושיות של הפורום ../images/Emo20.gif

חג פסח/חירות/מצות/אביב שמייח (סמנו את המתאים)
. כל מה שקשור לפורום , נא לשרשר לכאן.

The Small Print

New member
אני חייבת לדעת...

ואני מצטערת אם שאלו את זה הרבה או יכעסו אם אני שואלת את זה, אבל... גם אתם חושבים שהשחקנית שמשחקת את שירה היא ממש גרועה??

FreshF5

New member
אז ככה, כמה קושיות שעומדות לי בפה

1. לאן כל חברי הפורום שצפו באדיקות בסדרה והגיבו לכל פרק, נעלמו? 2. קראתי כבר את התשובה, את ההשערות, אשאל בכל זאת, למה לעזאזל הרגו את דניאל, בשביל מה זה היה טוב? איזה קידום עלילה יצא לדמויות מסוימות שהיו קשורות אליה?! גידי נשאר אותו גידי, אלקנא אותו אלקנא, אם לא יותר גרוע...... היחידה שעוד מהווה אתנחתא, ומזכירה את הימים הטובים והמשעשעים של שתיהן בסדרה, זו טרי.... 3. למה שחקנים עם דמויות מיותרות או משעממות בסדרה ושבקושי רואים מקבלים קרדיט בפתיח (אלקנא, אילנה, גידי, ריקי, ברק ועוד)? 4. למה לעזאזל מקדמים עלילות מתישות ומשעממות (ע"ע הנקמה של גלי ועמוס)? 5. למה משתהים עם עלילות מעניינות? (ע"ע שירה וטרי) 6. מה נסגר עם גלי ארזי (סמרטוט!!!)

רינת160

New member
צודקת לגמריי.. בעיקר לגבי שירה וטרי

טרי גם מופיעה לדעתי יותר מכמה דמויות שמופיעות בשיר הפתיחה..

meital91

New member
גם אני זיהיתי את הקול שלה אך לצערי לא את השיר

אבל זה לא חוכמה אני ישר מזהה כי זה מה שאני שומעת כל היום רק את השירים שלה,אשמח אם מישהו יידע על איזה שיר מדובר. מוזר לי שלא הצלחתי לפענח

meital91

New member
מצאתי מי לאהבה/יהודית רביץ

היה קשה לפענח זה היה בדיוק לשניה והיא גם שרה חלש אבל הצלחתי:)

אלון לוי.

שיחק ב"נפילים" והנחה את "אזור התעשייה" לצד אילנית לוי ולביא זיטנר.

למעלה