השיבה מרומא

רומי 007

New member
../images/Emo20.gif השיבה מרומא

שלום לכולכם יקרים שלי, ניסיתי בשעה האחרונה להתעדכן בקורות הפורום בחודש האחרון אבל מדובר באנציקלופדיה רצינית. בינתיים, עד שאצליח להתאפס: ברכות וחיבוקים לכל ההריוניות החדשות ונשיקות + טישיו לכל העצובות. חזרתי ביחד עם המחזור שלי (יפה מצידו להגיח לאחר חודשיים של שקט) ושוב סדר היום הגניקולוגי שלי נתן לי מכה עם פטיש של שניצל על הראש: כבר מחר (למה קבעתי כל כך מוקדם, למה?) צפוי לי אולטרסאונד ובדרך כבר מתמקמת לה איזו היסטרוסקופיה קטנה, לבירור מצב הרירית הסוררת (מי שיכולה לספר לי על זה ובמה זה יעזור לי - תבורך). בקיצור, צפויה לי תקופה של המון בדיקות ועוד יעברו אילו חודשיים שלושה עד שאחזור לטיפולים. קצת מעציב אותי, אבל גם נורא שמחה להיות כאן איתכם, לילה טוב ונשיקות.

ר-ו-מ-י ...007 שמחה שחזרת אלינו ... ../images/Emo25.gif

אם כוחות מחודשים ...נו ספרי קצת חויות לפחות לאלו שנישארו בארץ הקודש ..
יונית החיננית

love joy

New member
שמחה לשמוע שחזרת ו.. נהנית ../images/Emo6.gif

האמת שכחתי שנסעת וקצת חשבתי לי לאחרונה להיכן נעלמת? אז יופי שחזרת, ונכון שקצת קשה לחזור לבאסה אבל ... הסוף תמיד שווה הכל. בהצלחה וברוכה הבאה. LOVE JOY

יעל@

New member
ברוכה השבה ../images/Emo39.gif

מקווה שעשית חיים ונהנת, בהצלחה בבדיקות, יעל

הרמוניה

New member
ברוכה השבה

לפני יומיים אני חושבת שירה שאלה על היסטרסקופיה אז אם את מצליחה לקרוא שם תבורכי אם לא-או אם יש לך עדיין שאלות- את מוזמנת לשאול בכל מקרה המון הצלחה הרמוניה

welcome home ../images/Emo82.gif

ה US יעבור, ההיסטרוסקופיה תעבור, כל הבדיקות יעברו, ומה שיישאר לך בסוף זה בונבון קטן וצווחני...

רומי יקרה

טוב שחזרת אלינו. גם אני שבתי מחו"ל היישר לזרועותיו החמימות של האולטרהסאונד וגם לי מחכה היסטרוסקופיה (ניתוחית) אם לא אצליח להרות החודש. כמו שהרמוניה כבר כתבה שאלתי פה לגבי היסטרוסקופיה וקיבלתי המון אינפורמציה. בין היתר נועם צירפה לי לינק להודעות מהעבר על הנושא (מקווה שאצליח לצרף לך את הלינק). ממה שאני הבנתי עד עכשיו יש חשיבות גדולה למומחיות של הרופא שמבצע את הבדיקה. זאת מכיוון שזו בדיקה פולשנית וגם מפני שאין לה שום תיעוד (להבדיל מצילום רחם) ככה שהכל תלוי בחדות הראייה של הרופא. ממה שהבנתי הרופא המומלץ ביותר בתחום הוא ד"ר מוטי גולדנברג. יש לו מרפאה פרטית ברמת חן וניתו לעשות בה את ההסטרוסקופיה האבחנתית. אם יש צורך לעשות גם היסטרוסקופיה ניתוחית אז מומלץ לקבוע איתו פגישה ולתאם תור בבית החולים רמת מרפא בפתח תקווה. מבוטחים של מכבי מקבלים בחינם את שירותי בית החולים אבל צריכים לשלם לרופא עבור הפרוצדורה (ואולי ניתן לקבל חלק מהסכום בחזרה). אין לי מושג לגבי המצב בקופות האחרות. אם יש חשש סביר (למשל על סמך צילום הרחם) שיהיה צורך גם בהיסטרוסקופיה ניתוחית, כדאי לתאם זאת מראש ולא להפריד בין שתי הפרוצדורות. במקרה כזה את מורדמת לפני ההיסטרוסקופיה ואם הרופא חושב שיש מה לתקן זה נעשה תחת אותה הרדמה. בכזה מקרה אין טעם לעבור היסטרוסקופיה אבחנתית בקליניקה הפרטית ואח"כ היסטרוסקופיה נוספת בבית החולים.היסטרוסקופיה אבחנתית בד"כ אינה כרוכה בהרדמה. לפעמים נותנים זריקה לאלחוש מקומי. בכל מקרה הפרוצדורה יחסית קצרה וכנראה שלא כואבת. אם עושים היסט´ ניתוחית אז יש לעתים כאבים הדומים לכאבי מחזור וגם דימומים קלים כתוצאה מהניתוח. מאחלת לך המון בהצלחה, שירה

עמית@

New member
רומיקה!

טוב לראות אותך שוב בשדותינו הוירטואליים, באמת תהיתי מה שלומך ואיך את שם בנכר, אני מקווה שהתאוששת במעט מהעצב שהיה מנת חלקך ושאת מוכנה לבאות. אם אני לא אצליח בטיפול הנוכחי כנראה שאני מתייצבת מאחורייך בתור להיסטרוסקופיה (רירית רירית..) תרגישי טוב עמית

מיכל ק-ש

New member
ברוכה השבה נערת ג´יימס בונד ../images/Emo68.gif

את יודעת איך זה בסרטי ג´יימס בונד: אחרי תלאות ובעיות רבות, הטובים תמיד מנצחים את הרעים. אז גם לך יהיה HAPPY END ובטוח שתנצחי. ברוכה הבאה, מיכל.

מרב.

New member
רומיקה יקרה... ../images/Emo13.gif

אכן נעדרת לך הרבה זמן, מקוה שצברת מלוא החופן חוויות שילוו אתכם עוד הרבה זמן... אכן התור אצל הרופא קצת מוקדם מדי, יחזיר אותך למציאות, אבל כיוון שכבר קבעת- לכי על זה. החזרה לשגרת הטיפולים מדכאת מצד אחד, אך גם נוטעת תקווה ב
- אני תקווה שהתקווה תפעם ותזמין את ההצלחה להצטרף אליה... מאחלת הצלחה ושהיה קצרה בארץ הפוריות, שיגור מהיר לחול של ההריונות
מרב

היסטרוסקופיה.

אני עשיתי לא מזמן היסטרוסקופיה. יש להבדיל בין אבחנתית לבין ניתוחית. לעיתים מתחילים באבחנתית, ואם יש דבר מה תיקון, היא הופכת לניתוחית (בהסכמתך מראש כמובן). הכל נעשה בהרדמה מלאה, ממש לא כואב כלום. אח"כ יש דימום קל כמו ווסת. וזהו. בודקים מה קורה ברחם, ומדוע הרירית לא מתפתחת כמו שמצפים ממנה. שיהיה רק טוב. סאני.

רומי 007

New member
בנות וליאור - תודה + המשך ארוך

אחרי יום קשה קצת היה נורא מחמם את הלב לפתוח את המחשב ולגלות שכולכם כאן. אני מוכרחה לספר על היום שעבר עלי. הגעתי לתל השומר בבוקר לבדיקת אולטרסאונד לבירור מימצא שיש לי בשחלה. זה קיים כבר שנה וכואב מאוד במחזור ואף אחד לא מוטרד מזה (רק אני) אבל זה גדל וגדל ואני די היסטרית מזה. ההתחלה היתה משעשעת. הפקידה הסכלה בי בעיני עגל ושאלה אם כבר עברתי פעם אולטרסאונד וגינלי. חייכתי אליה ברחמים והזכרתי לה שיש לי מנוי לקנטרי קלאב של הIVF כבר שנה. כולם מסביבי חיכו לסקירת מערכות וכשנכנסתי שאלה אותי הרופאה אם זו הסקירה הראשונה שלי. אמרתי לה שהלואי שהייתי מגיעה לסקירה אבל לצערי באתי לוודא שאין לי איזה גידול. אח"כ זה כבר לא היה כל כך מצחיק. מסתבר באמת שזה מן גידול, אף כי הם בטוחים כמעט לחלוטין שזה לא ממאיר והם לא מודאגים (רק אני). השלב הבא זה בדיקת דם שמחכים לתשובה שלה שבועיים והיסטרוסקופיה (תודה שירה, אני אכנס אח"כ ללינק) לראות מה קורה עם הרירית. את הבדיקה ביצעו עם עוד שתי רופאות מתלמדות (בי"ח אוניברסיטאי או לא?) תוך שאני הופכת לCASE STUDY מעניין (אחלה הזדמנות להדגים שחלות פוליציסטיות קלסיות, העדר חצוצרה, מימצא לא ברור ושאר מרעין בישין). המתלמדות הפגינו בקיאות והשתדלו ללחוץ עם האולטרסאונד על המימצא בחוסר מיומנות ככל הניתן. אחרי התענוג הזה ישבתי בחוץ עם ההריוניות הממתינות לסקירה עד שנינזפתי ע"י המזכירה של האולטרסאונד (אישה קשת לב ורעת מזג כמו בספרים). אח"כ יצאתי מבי"ח, מלווה בחמש אמהות טריות המחזיקות כל אחת סלקל טרי ובו תינוק בן יומו. בדרך כלל הקטעים האלה לא מעוררים בי כאלה רגשות עזים, אבל על רקע התיסכול והלחץ שחויתי בשעה האחרונה הרגשתי שזה כמעט לגיטימי להרגיש מחנק. זה מתחיל לעבור בערך עכשיו. שאר היום פשוט שכבתי במיטה מתאפקת לא לבכות. אז זהו, טוסקנה ואומבריה כבר נראות לי די כמו חלום רחוק.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif בונדית. תכנסי מתחת לשמיכה

ותחשבי רק על טוסקנה ואומבריה (מזכיר לי את "הלב" של דה-אמיצ´יס). זה עוד אחד מאותם ימים בהם המציאות נכנסת לנו לנשמה עם נעליים צבאיות מסומרות. ונדמה שכל העולם המאושר חבר להיות נגדנו. איזה מזל שבסוף יום כזה אפשר להנכס לפורום ולמוצא אנשים שמבינים אותנו
אבל יהיה עוד יותר מזל להנכס בקרוב לפורום הריון ולמצוא שם נשים במצבך. בכל מקרה- כלל ראשון של נשים חזקות
כשאת בבית במיטה, שלא תעזי להתאפק לא לבכות. למה מה קרה? הדמעות עולות כסף? תבכי, תייבבי, תרחמי על עצמך. תהיי אומללה אמיתית למשך חצי שעה (המהדרין ממשיכים לשעה שלימה). ואחרי שתגמרי לנגב את הדמעות, ותצחקי למראה הפרצוף הנפוח שנשקף אליך במראה- תאמיני לי שתרגישי יותר טוב. אז תרגישי טוב רומיל´ה ותאמצי את הגישה הלא מודאגת של הרופאים. לא שמעתי שדאגות מצמקות ממצאים חריגים
נועם

הרמוניה

New member
רומי יקירתי

שולחת
ענקי עבורך ו
ענקי לא פחות לכל הרעים.... מקווה שמדובר בהפחדת שוא תחזיקי מעמד חמודה הרמוניה

רומיייי, התגעגעתי ../images/Emo24.gif

כן, אנחנו כאן. הצלחנו לשרוד את החגים
ואנחנו ממשיכות לחתור. המציאות הצניחה אותך מהר מאוד לתוך העניינים, והשכיחה לרגע קט את החופשה. אבל אני בטוחה שאחרי שיעבור המחנק, תמצאי בחזרה את האנרגיות שבוודאי צברת, ותשעטי בחזרה אל עבר המטרה.
מרב

אוף, איזה יום!

מזל שהוא נגמר... כנראה שהיה לך כ"כ טוב בטוסקנה שהיה צריך קצת נאכס כדי לאזן את זה
אם הרופאים לא מודאגים אפשר להוריד טיפה מהלחץ ולהתחיל להיות קצת אופטימיים, אני עובדת במח´ אונקולוגית ויודעת איך הם מתנהגים כשזה כן רציני. רק דבר אחד לא הבנתי - למה המזכירה של האולטראסאונד כעסה? מה כואב לה שאת יושבת שם??? אם רוצה שנלך להרביץ לה כולנו ביחד?

רומי 007

New member
תודה לכל הבנות החמודות

משהו נתקע לי שוב במחשב ורק עכשיו הצלחתי להכנס ולקרוא את תגובותיכן. וכן, סוכריה יקרה, מזכירת האולטרסאונד היא ללא ספק צאצאית ישירה של המן הרשע (אף כי עושה רושם חיצוני כמי שנמנית על יוצאי טרנסילווניה). ובקשר למכות: לא הייתי רוצה להשמע כמי שמטיפה לאלימות ועל כן אמנע מתשובה ישירה על שאלתך אבל תדמייני שהינהנתי בראש.

רומי יקירתי

מצטערת לקרוא על היום הקשה שעברת גם החשש מהבדיקה והממצאים, וגם תחושה שכולם אוחזים תינוקות או כרסים ואת לא. בקרוב מאוד, תשבי בתור לסקירה ואז הכאב הזה יהיה רק זיכרון עמום. אם תעצמי עיניים חזק חזק תוכלי להיות שוב ברגעים המתוקים באיטליה. מקווה שסוף השבוע יעבור לך בנעימים יותר מהיום שקדם לו. שולחת
גדול לעידוד וחיזוק. זוהרה

למעלה