- השיר שלכם -

שטיצה

New member
../images/Emo20.gif - השיר שלכם - ../images/Emo20.gif

והנה שוב- פינת השיר שלכם
שרשרו לכאן את: -שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? -אפשר גם להוסיף תמונה לאו דווקא קשורה לשייגעצ לפי מצב רוחכם, וקישורים ללירקס של השירים.

•No¥a•

New member
../images/Emo149.gif

שייגעצ - שזיף לא שייגעצ - סמון און דה ווטר למה? יום רביעי להקה מהבי"ס שלי עשתה לו קאבר טוב (=

בצה17

New member
../images/Emo148.gif(התחפשתי- לא תזהו אותי!!חיח)

שיר השבוע של שייגעצ- :"אינטרקום" (מחר יהיה יותר טוב!!)
מדוע בחרתי בשיר הזה?- כי אני כל הזמן נזכרת במשפט "מחר יהיה יותר טוב, את תיראי.." חח, גם בקטעים שקרו לי במריבה עם חברה טובה טובה טובה שלי
שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ- "ליצן קטן נחמד"
למה בחרתם בשיר הזה?- כי עכשיו פורים!!!

Sheygets16

New member
גם אני רוצה

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- אין לי אויר למה בחרתם בשיר הזה? פשוט ככה
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- כל הדיסק של נמרוד שיקלר, בעיקר 'השכנה שלי' ו'לקום ליפול'
למה בחרתם בשיר הזה? ממ גאד, כי אני פשוט מאוהבת בדיסק.

[=

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ-אינטרקום למה בחרתם בשיר הזה?"מחר יהיה יותר טוב..."
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-הרואין-אביב גפן, אינפקציה-ורד. למה בחרתם בשיר הזה?הרואין-
,ורד-כי ככה,אני אוהבת אותו

סקוויד

New member
נושא להודעה - אני כל הזמן שוכחת

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- חמישה רבעים למה בחרתם בשיר הזה? כל הזמן שרתי אותו אתמול בלילה ברחוב... -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- house of the rising sun - the animals למה בחרתם בשיר הזה? כי כיף לי לנגן ת'התחלה שלו!!!!

כ"כ הרבה שירים

שייגעצ- רוצה ללכת את דומה לכלב ניו יורק רפיח את יודעת לב מפלסטיק לא של שייגעצ דודי לוי- מתעורר אנום אנושי החיים הם חלום אומץ סוזי הכל מאותה סיבה החלק מבינים, חלק יבינו דרך המילים של השירים

batel b2

New member
:)

שיר היום שלכם של שייגעצ-עושה ביד למה בחרתם בשיר הזה?סתם:\ שיר השבוע שלכם לא של שייגעצ-השיר שלנו/אביב גפן למה בחרתם בשיר הזה? שיר מדהיםם

שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? אינטרקום... מחר יהיה יותר טוב
-שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- למה בחרתם בשיר הזה? אביב גפן-זוהרים עוד מתפלל לכל כוכב נופל אך האמת ראיתי רק כוכב שמת

AristoCat

New member
שיר שלי...

שיר השבוע/היום שלכם שלך שייגעצ- אבא עו"ד למה בחרתם בשיר הזה? יצא לי לשמוע אותו ממש הרבה השבוע... שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ-רבות הדרכים למה בחרתם בשיר זה? אין לי מושג...

שיר השבוע של שייגעצ
את יפה, קשה לי לחשוב. למה
כי פשוט ככה. שיר השבוע לא של שייגעצ
נציל את היום- נמרוד שיקלר. למה
כי הוא מדהים..

כמה זמן לא הייתי פה ../images/Emo10.gif

-שיר השבוע/היום שלכם של שייגעצ- חייל של 100 שערים. למה בחרתם בשיר הזה? שמעתי אותו השבוע במקרה מאיזה מכונית עוברת ואז רצתי לשים אותו בבית..שיר כ"כ אמיתי! איי.. -שיר השבוע/היום שלכם לא של שייגעצ- מוש בן ארי- דרך למה בחרתם בשיר הזה? אני מכורה לשיר הזה, כ"כ יפה!

שטיצה

New member
שירי השבוע שלי.

שייגעצ
ערוץ הילדים. בלי סיבה מיוחדת. כללי
שמיים - שילה פרבר. כי זה שיר מקסים.

למעלה