התוכנית היומית-28.11

../images/Emo20.gifהתוכנית היומית-28.11../images/Emo20.gif

לשמחתי, יצא לי לראות היום את התוכנית והתוכנית הייתה אחת הקשות שראיתי בגלל המקרה שהובא: ד"ר פיל אירח משפחה שבה כל ילדי המשפחה הטרידו אחד את השני מינית, והכל התחיל באח הבכור שהוטרד מינית ע"י אח של חבר שלו וכך עשה לאחותו, והיא עשתה זאת לאח אחר וכך זה המשיך עד שהאח הצעיר החליט לשבור את הרצף הזה ועבר להיות ברחוב כדי לא לפגוע באחותו הקטנה יותר. מידע נוסף על התוכנית תוכלו למצוא פה: http://www.drphil.com/shows/show/559 מה דעתכם על התוכנית שהייתה
האם באמת המשפחה תצליח לפתור את הבעיה הזאת ולהפסיק את ההתעללות המינית האחד בשני
מה הייתם מייעצים למשפחה

brum

New member
גילוי עריות

שכחת את החלק השני עם הנערה שנכנסה להריון מאבא שלה 8 פעמים ! הוא אפילו אנס אותה כשהוא היה בכלא - ממש חיה היא הפילה 4 פעמים ומסרה תינוק אחד לאימוץ אבל היא מגדלת 3 ילדים שהאבא הביולוגי שלהם הוא גם הסבא - היא הגיעה לד"ר פיל במטרה לברר אם לספר לילדים - הוא אמר לה שלא כי היא עדיין לא הצליחה להתמודד עם העובדה אין ספק שהתוכנית של היום הייתה אחת מהיותר מזעזעות שהיו אני באמת מקווה שהוא יצליח להוציא את האנשים האלה מהמצב הנוראי שלהם

כל כך רחמתי על הבחורה השניה../images/Emo70.gif

כי לא מספיק שהוא התעלל בה.. היא נאלצת לחוות באופן יומי זכרונות מאותה תקופה.. כי תרצה או לא אותם ילדים היא הם הוכחה למה שקרה
באמת תוכנית מזעזעת... אני נותרתי פשוט המומה
במיוחד גם מהמשפחה הזו.. איך ההורים לא שמו לב לזוועות שהלכו בבית

Music4Life

New member
תגובתי....

כן שירי, זו בהחלט היתה אחת התוכניות ה-כ-י קשות ששודרה בתוכניתו של ד"ר פיל...
והייתי המומה טילים
איזה טרגדיות יש בחיים האלה...לא להאמין. בקשר למשפחה הראשונה: זה היה זוועה, כל אחד התטריד מינית את השני ואח"כ זה השפיע על כולם, ומסכן הקני הזה שעליו כנראה התופעות היו הכי קשות שהוא התמכר לסמים ונהיה הומלס, זה סיבך להם ת'חיים ואיך לא. שלא לדבר על מה שזה עושה לנפש של בנאדם, עוצר את ההתפתחות הריגשית שלהם, כמו שד"ר פיל הסביר
זה היה כל כך מרגש לראות את זה, איך כל אחד ביקש סליחה מהשני...ואני מסכימה עם ד"ר פיל שזה נחמד אבל זה לא מה שיעזור להם להתגבר על כך ושהם לא יכולים לעשות את זה לבד..הם צריכים עזרה. עזרה רצינית. בקשר לבחורה השנייה - אלוהים ישמור
הייתי בהלם! איזה חיה האבא שלה...לא מספיק שהוא אנס אותה כל השנים האלה, כשהיא כבר עושה החלטה אחרי שנים של פחד ושתיקה והסגיר אותו וגם זה היה לה קשה ואז היא באה לראות אותו אחרי כמה חודשים, הוא שוב אונס אותה, ועוד בכלא?!?!?! אין הבנאדם חולה בראש ובנפש...זה לא בנאדם, זה לא יצור אנוש. לא יכולתי להאמין...מזה ריחמתי עליה..לא האמנתי... לא להאמין איזה זוועות יש שם בחוץ......אין מילים
תוכנית קשה מאד מאד...

elena20

New member
../images/Emo45.gif תוכנית מזעזעת, האבא שאנס את

בתו,אני לא מבינה למה אין עונש מוות לאנשים כאלה או סירוס+כלא לשארית חייו???? גועל נפש!!! ועוד לחשוב שהזבל הזה ייצא מתישהו ויסתובב חופשי ברחובות,לא מבינה למה אין עונשים יותר חמורים על עבירות מין.

למעלה