והנה הגיע זמן לעזוב...

inbal287

New member
../images/Emo20.gifוהנה הגיע זמן לעזוב...

לא מאמינה שאני כותבת הודעה כזאת... אבל הגיע זמני לפרוש מניהול הפורום. אני לא עוזבת סתם ככה... מבחינתי הייתי נשארת לנהל עוד 10-20 שנה בכיף
. מחר אני יוצאת להכנה לקצונה, ואם הכל יעבוד כמו שצריך עוד חצי שנה אני אסיים את הקורס ואהיה קצינה בצה"ל... בדיוק בגלל זה אני לא יכולה להמשיך לנהל, לא יהיה לי זמן להשקיע וזה לא מגיע לפורום הזה. אז זהו, אחרי כמעט כמעט 3 שנים, אני כבר לא אהיה כחולה כאן יותר. עצוב לי, האמת שדי בכיתי בימים האחרונים כי אחד הדברים שהכי אהבתי זה לנהל, במיוחד את הפורום הזה
. אז תודה לכם, על כל התקופה המדהימה... בתור קומונה ואח"כ בתור פורום. תודה שהשקעתם, שתמכתם ושהיה לכם אכפת. אני לא מתכוונת לעזוב את הפורום לגמרי[!], ואולי מתישהו גם אחזור לנהל... אבל סביר להניח שבחצי שנה הקרובה כמעט שלא אהיה בבית. אני הכי אשמח בעולם אם תשמרו על קשר, לרוזי יש את הפלא/מסן שלי. אני אמורה לרדת מהניהול מחר, אני כבר לא אהיה בבית לראות את זה. למזלנו, יש את רוזי
, שהיא באמת אדירה. תשמרי על הבייבי שלי
. זהו... שנה טובה שוב, אוהבת המון
.

Love Metal 666

New member
אוי ואבוי, ואני רק הצטרפתי...

טוב, בתקופה שהייתי פה היית מנהלת נהדרת! מקווה שתהני בקורס, ואם לא אנחנו נהיה פה כדי לנחם אותך
שנה טובה ומתוקה!

5ifi

New member
../images/Emo2.gif

אנ'לא מאמינה... וואו,זה פשוט עצוב... טוב. אני לא מצליחה להתנסח עם עצמי אז אני רק אומר שתחסרי כאן. מאוד. ושתבואי לבקר שרבה! בפקודה!!! נתגעגע. וכמובן, מבטיחים לשמור על הפורום חי ושמח... ובהצלחה לרוזי...שיצאה לקריירת סולו... אויש, אני סתומה- בהצלחה לך! עם ה..קצונה! וואו! זהו. גמני אוהבת!

Rose131

New member
לירונייייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שוב אגיד לך, המון המון בהצלחה
ו...יהיה טוב

פרישת מנהלת

אנו מודים לinbal287 על הניהול המוצלח של הפורום, על הזמן וההשקעה ומאחלים לה הרבה הצלחה בהמשך הדרך

אבל אבל בקושי היה לי זמן להכיר!!!

אוף!
מאוד מאוד מקווה שתחזרי לכאן ותחזרי לניהול!

FFTL

New member
אמג...פיייי..איזה מוזר.

חחחח שיהיה רק בהצלחה!
את נהדרת.
ואני בטוחה שתבקרי כשתוכלי. :)

linkintrance

New member
לירוןן../images/Emo23.gif

המון המון המון המווווןןן אבלל פשוט המון בהצלחה! אל תעלמי לנו פה, תבקרי מדי פעם:) אוהבת, קטיה

milkshakit

New member
לירון ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אנחנו מכירות הרבה זמן, וכל הזמן הזה היית מנהלת מצויינת, גם בקומונה וגם בפורום. בנוסף את גם בן אדם מקסים ביותר
!! בהחלט תהיי חסרה המון
אתגעגע אלייך, ושיהיה ה-מון בהצלחה
תחזרי כמה שיותר מהר ^^ לאב יה !

inbal287

New member
מנצלשת את עצמי../images/Emo3.gif

אומייגאד... היוזר שלי שחור!! כבר שכחתי איך זה נראה... יואו איזה מוזר זה
. רק רציתי לעדכן - כיף לי בקורס. אמנם רק ההתחלה, אבל כבר קורעים אותנו מספיק טוב
. אבל הכל אחלה, במיוחד האנשים והסגל
. הוציאו אותי הביתה היום כי מחר אני עושה מבד"קים... אז הרווחתי קצת זמן תפוז
. שבוע הבא אמורה לצאת שוב... תודה לכולם על התגובות, אני מעריכה אתכם מאוד ברור שאני לא אנטוש פה... רק זה חסר לי. אז נדבר שבוע הבא
. למי שצם - צום מועיל וגמר חתימה טובה. אוהבת המון
.

למעלה