והנה הגיע זמן לעזוב...

inbal287

New member
../images/Emo20.gifוהנה הגיע זמן לעזוב...

טוב אז אחרי שנה וחצי של ניהול, הגיע הזמן לפנות את מקומי. הסיבה שבגלל אני פורשת שהיא שמחר אני יוצאת להכנה לקצונה, שבעקבותיה יגיע קורס ארוך ואינטנסיבי שלא ישאיר לי זמן להשקיע בפורומים שבניהולי. אז כן, עצוב לי ממש... כי זה אחד הפורומים היותר מדהימים שיצא לכתוב בהם. מבחינת החברה, האחדות והשאיפה למטרה מסוימת. תודה על שנה וחצי נפלאות
. אתן נשארות עם שני, שבחיי שלא יכולתי לחשוב על בנאדם יותר מתאים ממנה לנהל את הפורום הזה
. אני יודעת שהיא תדאג לו ולכם מכל בחינה, ושתגיעו רחוק
. שמרו על קשר, אני אשמח מאוד! אוהבת המון, לירון-ענבל
.

etmiys

New member
בהצלחה!!!../images/Emo25.gif

שיהייה המון המון בהצלחה! ונראה לי שאנחנו אלה שצריכים להודות לך...

i am777

New member
:)../images/Emo20.gif

למרות שלא יצא לי לדבר איתך הרבה , הבנתי מאנשים פה שאת אחלה של מנהלת.....ומעבר לזה. תודה לך! ושיהיה לך בהצלחה!

Why So Serious

New member
את היית מנהלת מדהימה../images/Emo140.gif

חבל לשמוע שאת עוזבת,נשמח לראות אותך פה מדי פעם:) ניהלת פורום פשוט מדהים<: בהצלחה בכול3> נ.ב אני מקווה שילך לך טוב בקצונה
!

פרישת מנהלת

אנו מודים לinbal287 על ניהול הפורום וההשקעה בו. אנו מאחלים לה הרבה הצלחה בהמשך דרכה

יקירתי

אני מצטערת שלא הייתי כאן בימים האחרונים כדי להיות שותפה ממשית להחלטה הזאת, לפחות בזמן אמת.. המחשב שלי שבק חיים באופן סופי. עצוב לי שאת עוזבת. כי את תמיד החזקת אותי במקום וחלקת איתי את הניסיון שיש לך. את בן אדם מדהים. וזה לא הולך להיות הסוף של החברות בינינו (המחשב יחזור, הוא יחזור!) אני אפילו לא מפקפקת ביכולת שלך להצליח,אבל אני אאחל לך בהצלחה בכל מקרה
בהצלחה יקירתי, אוהבת

DarkSecretLove

New member
מושלמת שלי !

טוב כבר נסעת אבל אני אוהבת אותך!!!
ובאמת שאני מאחלת לך את הכי טוב שבעולם!!!!

30secondstostav

New member
בהצלחה בהמשך!

גם אם לא מש דיברתי איתך הרבה..כי הגעתי לא ממש מזמן אבל.. זה נראה כאילו ממש השקעת אז בהצלחה! ^^

30stm boo

New member
המונהמון בהצלחה!!../images/Emo23.gif

אני אומנם לא זכיתי להכיר אותך כל כך אבל שיהיה לך בהצלחה בהכל!!

inbal287

New member
[לזמן קצר בבית]

תודה לכולן על התגובות... אין לכן מושג כמה אני מעריכה אותן ואתכן
. נהניתי פה מאוד, ואני כ"כ מקווה שיהיה לי את הזמן להמשיך ולכתוב כאן ובכללי להתעדכן בכל מה שקורה עם הפורום ועם הלהקה. שני, בקצרה - המון המון תודה על ההודעה כאן ועל המסר
. אני ארחיב לך יותר כשיהיה לי יותר זמן על המחשב. לכל מי שצמה - צום מועיל וגמר חתימה טובה. שיהיה המשך שבוע טוב, אוהבת המון המון
.

למעלה