זברה

Mrs James

New member
../images/Emo20.gifזברה../images/Emo20.gif

מישהו פה היה בזברה? אם כן מה דעתם על המקום?
הנה כמה תמונות מיום שישי

eMiFrEaK

New member
חחחחחחח

אחלה מקום =) הייתי שם יום שישי שעבר... אגב.. שישי הזה .. אינפאקטד בזברה.. מומלץ =)

Mrs James

New member
אני לא ממש אהבתי את המקום

אבל כנראה שלאינפקט אני יילך בכל זאת

Mrs James

New member
יא

על זברה בירושלים לא שמעתי... ידעתי שיש רק בחיפה ותל אביב

CreativeX

New member
עזוב אותך, במילניום אשדוד היית?

אחלה מקום זה שווה! אין כניסה לבוכארים וקווקזים! אני לא גזען או משהו ואין לי שום דבר נגדם אבל פשוט זה עדיף כי אין מכות, דקירות וכו' אחרי כל מסיבה במועדון וזה גורם לאווירה יותר נעימה חחח.

D SHADY

New member
חחחח....

היתי בזברה יותר מדיי פעמים,אני מכיר תמקום כבר יותר טוב מהבית שלי איככ נמאס לי כבר ממנו,פלאזמה למשל בכמה רמות יותר מזברה לפי דעתי אבל כל אחד ודעתו ובכלל לפעמים צריכים לגוון קצת ולא להיתקע באותו המועדון כל יום שישי,אני מיעץ ואני לרוב נתקע ככה חחח

eMiFrEaK

New member
תאמת...

צודק חח אבל הבעיה עם פלאזמה... זה בלי להעליב אף אחד חחח, אמ... האנשים שם יותר מבוגרים... כל אחד והסביבה שבה הוא אוהב להימצא.. אני אישית מעדיפה את בני גילי שזה 17-18 בערך.. ולא 21+

בכלל לא אהבתי ת'פלזמה...

אנשים דיי מבוגרים וכל הזמן יש שם מכות. וכמובן הבוכרים והקווקאזים תמיד צריכים להראות מי שם הגברים... נראה לי זה ככה ברוב הדיסקוטקים הרוסים.

eMiFrEaK

New member
זה לא רק נראה לך..

זה באמת ככה=\ אוי הרוסים האלה..הם עם המועדונים שלהם חחח

eMiFrEaK

New member
חחחחחח אויי מישהו פה קצת קיצוני אה?

תאמת.... אם לא יהיו מועדונים רוסים... ישארו רק כאלה כמו טי.אל.וי והדום.... אישית... מהניסיון המר שהיה לי בהאנגאר 11.... אני מעדיפה לבוא למקום שבו הבנים לא מתלבשים יותר יפה מהבנות.... וחוץ מזה.... זה מה שמייחד אותנו!! חח =)

למעלה