חברים באו נפתח שרשור למי שקנה את האלבום

Glamorousss

New member
../images/Emo20.gifחברים באו נפתח שרשור למי שקנה את האלבום

וגיד מה דעתו על השירים

nerod 72

New member
אני קניתי, יותר מאוחר אני אפרסם..

ביקורת גדולה וערוכה ומסודרת על האלבום... למרות שאני מכיר כמה זמן את השירים אני צריך לשמוע את כל האלבום ברצף כמה פעמים ולא שיר פה שיר שם כדי באמת לחוות דעה ....

שני32889

New member
קניתי!

ואגב יש אותו כבר בכל החנויות וזה בדוק כי אני קניתי בטאוור בת"א וחברה שלי קנתה בקניון בראשון אז אתם מוזמנים להתחיל להתנפל חחח

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאני בדרך לקנות אותו בימים הבאים, אם לא

היום או מחר.

giladgg

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקניתייייייייייייייייייי!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יותר נכון אהובי קנה לי... איזה התרגשות... אחרי 5 שנים! 5 שנים!!! סוף סוף!!
תודה לבורא שזיכה אותי ברכישת האלבום, ולדנה שלי המלאך שלי, האלוהית שלי!
אלבום מושלם!!!
קולולולולולולולולו!!!!!!!!!!!!
ודבר אחרון: פתחו את ליבכם וארנקכם! ההצלחה של דנה היא גם בידיים שלנו! הזהב והפלטינה בארנקים ובאהבה שלנו!

R o T e M18

New member
אהובך../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

חח סתם.. טוב נו רואים לפי החתימה
ד"א היא משמ נכונה

Brittany

New member
אז ככה

קניתי 3 עותקים-אחד לי ושניים לחברים. ביקשתי שיזמינו לי אותו בכמה מקומות-הדלקתם אותי עם הסיפור על נינט, אז אמרתי יאללה נזרז את הזהב. השירים יפים ביותר, אחד אחד , ביחד ובנפרד. שני שירים שלא כל כך התחברתי אליהם הם "לא מאמינה" שמתאים לזהבה בן לשיר אותו. ו"אתה ממגנט אותי" שהלחן להיט אבל השיר עצמו קצת מטופש לדעתי. חוץ מזה אחלה דיסק שווה כל שקל והרבה מעבר .אז רוצו לקנות!

אהבתי את "בראשית" "יום הולדת" "יום אחר"

חייבים לצאת כסינגלים חובה חובה חובה גם אם הסינגלים יצאו בעוד 3 חודשים חודש אחרי חודש זה פשוט חובה!!!

TheMashMash

New member
אני עשיתי את השרשור הזה אתמול חמודון.... שלי!

:))) אז ככה... השירים הטובים יותר : בראשית , איפה הלב , יאללה בלאגן , לאב בוי הכל זה לטובה, יום הולדת יום אחר. הפחות טובים אך יפים : סרט הודי (דנה לבד מדהימה בשיר, חבל שדיאטו אותו) איפה הלב, אתה ממגנט אותי, חורבות האהבה. הכי לא אהבתי : היא לא מאמינה.

קניתי היום את האלבום "הכל זה לטובה" ../images/Emo13.gif

איזה כייף קניתי את האלבום סוף סוף אחריי 5 שנים לקבל אלבום מגוון ומה לא... אני אוהב אותו אבל השיר שהכי הכי אהבתי.. ללא ספק הוא "יום אחר" מקסים מעלף... ולא רק זה אפילו השגתי גם חתימה מדנה על האלבום.. איזה מעלף לי נכון?!
שיהיה המון בהצלחה עם האלבום

SweetDancer

New member
ביקורת מורחבת...מזל טוב לדנההההה

תשמעו אני מעריץ של דנה כבר 15 שנה....ואני מוכרח להודות שזה לא הדיסק הכי טוב שהיא הוציאה. אבל הוא בהחלט הכי טוב ב10 שנים האחרונות....אני יותר ממרוצה :) כל הכבוד... אני אעיר על הלהיטים שלי : הכל זה לטובה- בעיניי השיר הכי קליט ומיינסטרים בדיסק. מעצבן אותי שהוא לא הצליח ברמות של לאב בוי, כי מגיע לו. יום הולדת- שיר סוף הדרך, חזק מאוד אם מקשיבים לו הרבה פעמים. בראשית- בלי ספק בכלל- השיר הכי טוב וקליט באלבום. פוטנציאל להפוך ללהיט היסטרי! בעיניי, מומלץ ביותר כסינגל הבא. יאללה בלאגן- פזמון היסטרי, בתים קצת פחות. אבל סך הכל, בלי ספק שיר מרים ומקפיץ. להיט מועדונים. סרט הודי- קצת התאכזבתי. ההתערבות של עידן יניב הרסה. הגרסא של דנה לבד הרבה יותר טובה ואפילו קצת מזכירה את זומבה ההורס. לאב בוי- הצליח הרבה יותר ממה שציפיתי. השיר מצויין בלי ספק, אבל אני חושב שיש בדיסק שירים יותר טובים. את מוכנה- כמו שאמרו לפניי....בחירה לא טובה לסינגל. לוקח המון זמן לשיר להקלט. וגם כשהוא נקלט, לא כל אחד אוהב... אתה ממגנט אותי- מזכיר לי מאוד את מנפנפת...מאוד אוהב השאר בעיניי קצת חלשים יותר ופחות אהבתי. סך הכל, דיסק מעולה. אני בטוח שתוך כמה חודשים אני לא אוכל להפסיק לשמוע אותו....

ZOOMALE199

New member
אני כל כך מופתע

טוב אז ככה אני ממש ממש בהלם....אני כל כך מופתע לטובה אלבום ככ שונה אבל ככ אחיד..הפקה מאד מהוקצעת שירים שיושבים יפה אחד ליד השני ממש שיחוק אמיתי תודה לדנה:)

למעלה