חג שמח!

t32

New member
חג שמח

ואם תשאלו מדוע אני ערה- הרגע גיליתי שחתולי הנאמנים הם לא באמת הפתרון הביולוגי למקקים שחשבתי שהם......... בקיצור, אני למיטה לא נכנסת מכיוון שחדר השינה הוכרז איזור אסון (ג'וק חום התעופף פנימה וכרגע קורא בנחת את הספר שלי)

t32

New member
יודעת

אבל לא מצליחה להפנים. קיים מחקר בפסיכולוגיה שטוען שאנו בני האדם נולדנו עם פוביה מובנית מג'וקים ועכבישים- מספיק נסיון אחד לא נעים עם בעל החיים המדובר - והפחד מנץ. במקרה הזה אני קונפורמיסטית אדוקה ומזדהה עם כל סטיגמה שהודבקה לבנות מיני. פוחדת מג'וקים......

efroch99

New member
כדי להציל את כבוד המין הנשי

אציין שאצלנו בבית אני זאת ש"נפטרת" מג'וקים.
לא מפריע לי בכלל. כן, כן, החתולים באמת מאכזבים בקטע הזה...

marish

New member
../images/Emo45.gif

אחת הקריירות האלטרנטיביות שלי זה להיות מדבירה (ידידותית לסביבה). לא מפחדת מג'וקים. לא אוהבת כשהם שוהים בסביבתי הקרובה, אבל זה לא יגרום לי לקפוץ על כסא בזעקת אמא'לה. אולי נקים חברה ביחד?

XUXA141

New member
גמני הרצחנית...

יש לנו בבית חלוקה ברורה, אני רוצחת את החיות המגעילות הללו ובן זוגי מפנה את הגופה. הבעיה היא שבדרך כלל אני עושה כזה "וידוא הריגה" שהג'וק נמעך ומתפזר לכל מני חלקים ומקומות... (אה כן, ואני משתמשת בנעל שלו, לא שלי.. שלי עדינות מדי...צריך נעל מידה 42 ומעלה)

nili6

New member
ויש כאלה ש

אוחזים בהם חיים (בגפיהם) וככה מנפנפים אותם...

זכותה הטבעית של האישה

אוסיף ציטוט של חברתי, ואני מקווה שלא תחליטו להחרים אותי לעד בגלל זה: "זו זכותה הטבעית של האישה לעמוד על הכסא ולצרוח בשעה שמישהו אחר הורג את הג'וק" חג שמח לכולם.

מותר האישה מן הגבר

א. תודה על ההתיחסות (חשבתי שיהיו יותר)
ב. זה לא אני אמרתי, רק ציטטתי חברה (ניסיון התחמקות רשלני)
ג. חוץ מזה, מי אמר שוויון?

XUXA141

New member
מה שמצחיק הוא..

שכל מי שעומד/ת על כיסא וצורח/ת , עושה את זה רק כשיש מישהו בבית שיכול לשמוע את זה. אותו אדם אם יהיה לבד, יהרוג יפה מאד את החרק כשהוא/היא לבד...

זה לא מצחיק בכלל

גם ילדים לומדים יפה מאוד את ה"חכמה" הזאת, וגם חתולים וכלבים! ברור שכל פעולה של חיפוש תשומת לב תהיה עקרה בהיעדר אדם נוסף. אבל לגבי הג'וקים זה לא ממש נכון - אם אהיה לבד בבית ואראה ג'וק אני אעדיף לחכות שיגיע מישהו אחר להרוג את הג'וק, גם אם לא ברור לי מתי זה יקרה (אני עלולה לחכות הרבה מאד זמן ככה) וגם כשאשבר אחפש כל מני דרכים להרוג אותו ב'שלט רחוק' - ההמצאה הכי יעילה שהמצאתי בשנים שגרתי לבד היתה לרסס אותו למוות בספרי נגד ג'וקים ואח"כ לטאטא החוצה את השאריות עם מגב (כי במטאטא זה עלול להתקע בין השערות). בכל אופן, היום אין לי בעיות כאלה - יש לי 2 חתולות ש'מטפלות' בכל ג'וק שמעיז להכנס למרות הריסוס. הן עושות עבודה נהדרת כי גם בן-זוגי סולד מג'וקים בדיוק כמוני.

karnity

New member
לבד בבית...

עם חרקים בדר"כ אין לי בעיה (חוץ מתחושת גועל/צמרמורת).. אני משתדלת לא להרוג אותם... אבל אם אין ברירה, אשתמש בנעל... בשנות העשרה שלי, אבא של חברה שלי חי בחו"ל וכשהיינו רק אנחנו הבנות בבית (חברתי, אמא שלה, אחותה ואני..) האחריות על הברחת/ השמדת החרקים הזוחלים ו/או המעופפים היתה בידי... לעומת זאת, בוקר אחד נכנסו לחדר האמבטיה 2 יונים... והייתי לבד בבית... סגרתי את הדלת...והן נשארו שם עד שבן-זוגי הגיע (בערב) כדי להבריחן החוצה. הלכתי להתקלח אצל אמא..

למעלה