חדשות בגזרת ה-

mayane21

New member
../images/Emo20.gif חדשות בגזרת ה- ../images/Emo262.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo68.gif

אני רוצה לשתף אותכן בקולקצייה חדשה של opi שמשווקת בימים אלו בארץ.
הטרנד הסדוק ע"פ הזמרת קייטי פרי ומותג הלקים העולמי- opi השיקו קולקציית לקים יחודית בטרנד "הלק הסדוק"
קצת מידע על הקולקציה- נועזת, תוססת, חסרת עכבות ומתריסה- הזמרת הצעירה שהיא כל אלה ועוד. שיתוף פעולה בלעדי בין הזמרת הפרובוקטיבית קייטי פרי ויצרנית הלקים ומוצרי טיפוח הציפורניים- opi יצר אוסף חד פעמי של לקים המסמלים טרנד חדש- טרנד "השבור" או "הגימור השרוט". קולקציית קיטי פרי ו- opi כוללת ארבעה צבעים, הנעים בין הנוצץ למבהיק והיא נקראת על שם אלבומה האחרון של הזמרת- "חלום נעורים". "חלום נעורים" זהו גם שמו של הגוון המוביל בסדרה- הורוד הנוצץ החוגג לצד הכסוף הבהיר, כחול מנצנץ ואדום מדהים, שכולם נושאים שמות של שירים מאלבומה החדש. הצבעים והגימור השרוט הם בהשראת סגנון הלבוש והאיפור הפרוע של פרי. ישנו ציפוי עליון [ TOP COAT ] שחור היוצר מראה שרוט "שבור" כשמושחים אותו על הלקים הצבעוניים.
סרטון על הקולקצייה החדשה- http://www.youtube.com/watch?v=W1piNxgXJzI
מה דעתכן על הקולקצייה החדשה
מוזמנות להוסיף חדשות נוספות, לקים/ קולקציות חדשות שהכרתן ומאד אהבתן

נופ ר

New member
וואו בסרטון זה נראה מהמם!

עושה לי חשק... באיביי יש את הקוולקצייה באריזה מיני וזה עולה 30 דולר לא כולל משלוח... יקר!

mayane21

New member
מעניין בכמה ימכרו אותם בארץ....

אך בטח הם יהיו בגודל סטנדרטי.

נופ ר

New member
60 שקל בנייל סטודיו לבקבוק

לפני כמה חודשים שגיליתן שיש OPI שם, עלה 60 שקל לבקבוק ללא מקצועיות. לי זה עולה 30 שקל (לפני כמה ימים בפ"ת עלה 35 ש"ח ולא קניתי בגלל המחיר) למדתי בנייה לפני חודשיים אבל לפי מה שאני רואה מוכרים את זה ב30 ש"ח לבקבוק וכנראה זה יהיה המחיר של כל בקבוק בקולקציה, יש מצב שהקראקל יעלה יותר אולי עוד כמה זמן יהיה את זה באיביי בגודל מלא ואז יהיה שווה להזמין

בנייל סטודיו הם נמכרים במחיר רגיל של

לק של opi, וזה נמכר בזוג..כאילו הקראקל השחור עם אחד מצבעי הבסיס

talichen

New member
גם חדשה הזויה- לקים במרקם מאט ללייף

היי בנות אני לרוב רק קוראת פה אבל יום שישי הייתי בסופר פארם באבן גבירול (2 קומות! איזה כיף לתל אביביים) וראיתי לקים של לייף ב10 שקלים בחרתי 2 גוונים כחול רויאל ותכלת שמים, היום ניסיתי את הכחול רויאל ומה גיליתי? הוא מאט! ולא כתוב על האריזה כלום! אז רציתי לשתף זה די מצחיק זה לא מוזכר כלל על האריזה! מדובר בלק מס' 285....מעניין אם יש עוד כאלה! מוזר... מישהי נתקלה?

talichen

New member
ברגע שאדגום את השני אדווח

למרות שיש לציין שסתם עשיתי סווצ'ים ראיתי באמת שהכחול נמרח שונה אז נראה לי זה רק הוא...והוא גוון מעלף! מומלץ ביותר

lulilol2

New member
../images/Emo99.gif אני רוצה כזההההה!

אהבתי מאוד! תודה על האינפורמציה

קשור ללקים אבל לא לקים -תראו מה מצאתי!

בעודי מחטטת באתר ביוטיקר בעקבות הפוסטים האחרונים של מעיין שלנו , ראיתי שיש להם מייבש לק [מעין מאוורר] שעולה 19.90. הלכתי לחנות כדי לקנות כמה דברים ופשוט חטפתי את זה הישר לשקית. איזה מוצר גאוני![ועוד במחיר כזה מעולה] . ניסיתי אותו והיה פשוט תענוג [מה גם שאם הואר יתקלקל וזה הגיוני כי מדובר במוצר סיני , לא יכאב לי הלב].

mayane21

New member
אוייי מדליק !../images/Emo24.gif

וגם במחיר ממש סביר. ביוטיקייר מפתיעים אותי בכל פעם מחדש.... בשבוע הקרוב מתכננת איזה ביקורון קטן
תודה

sHiR TaDmOr

New member
עשיתי לא מזמן מניקור בקניון,

והיה כזה שם
זה עושה אוויר די חלש ...

למעלה