חדשה היי קוראים לי שני,בת 17.5 מנתניה.. וכמובן שזו תוכנית מצויננת!
K keds New member 9/6/06 #1 ../images/Emo18.gif חדשה היי קוראים לי שני,בת 17.5 מנתניה.. וכמובן שזו תוכנית מצויננת!
M Mp3 GiRl New member 9/6/06 #2 ../images/Emo199.gifהיי,חדשה שמתי לב שיש למועדון לילה פורום רק מלהסתכל על הפרטים של רן ואני מאוד אוהבת את התוכנית.. וזהו
../images/Emo199.gifהיי,חדשה שמתי לב שיש למועדון לילה פורום רק מלהסתכל על הפרטים של רן ואני מאוד אוהבת את התוכנית.. וזהו
S sharwan New member 10/6/06 #5 היי לכולם!!! ../images/Emo13.gif אני חדשה!!! ואני מתה על "מועדון לילה"!!! זה הדבר הכי מצחיק בכל העולם!!!!!
היי לכולם!!! ../images/Emo13.gif אני חדשה!!! ואני מתה על "מועדון לילה"!!! זה הדבר הכי מצחיק בכל העולם!!!!!
ח חצילה בסטייל New member 10/6/06 #6 ../images/Emo13.gifהיי לך ../images/Emo24.gif אמממ.. אני מניחה שזה אומר.. ברוכה הבאה (?) אם כן אז נעים מאוד אני דניאל ובאמת תוכנית טובה
../images/Emo13.gifהיי לך ../images/Emo24.gif אמממ.. אני מניחה שזה אומר.. ברוכה הבאה (?) אם כן אז נעים מאוד אני דניאל ובאמת תוכנית טובה
D danit1234 New member 11/6/06 #7 ברורה ? ../images/Emo12.gif היי לא רק אני טועה דני תל"ט [תעשי לי טעות] והזכויות שמורות ל[ז]נונייי[ ]