חדשים

YuviR

New member
הממ.. שלום :]

אני יובל, בת 15 מאיזור הצפון (חור נידח כזה בגליל) והייתי בפורום הזה לתקופה קצרה כשהוא עוד נקרא פורום "מוןזיקאים צעירים". אז.. עכשיו החלטתי לחזור, אז... אתם מקבלים חדשים?
אה, ואני לומדת שירה, ושנה הבאה גם מגמת מוזיקה, ואני גם אוהבת לכתוב שירים. אז.. היי?^^

nerod 72

New member
שלום שמי אורן....

אני זמר, בן 21 וחצי, גר בר"ג-גבעתיים. אני מעוניין לחבור למפיק ולשתף איתו פעולה על כמה שירים ... השירים גם בעברית וגם באנגלית... הכייון הכללי הוא מאוד רחב החל מפופ-רוק ועד למוזיקה אלקטרונית (אלקטרוני רך ולא אגריסיבי כמו טראנס וכו'..) אם מישהו מחפש ווקאליסט ורוצה ליצור איתי קשר ולראות אם יש על מה לדבר... שיפנה אליי או במסר אישי או בכתובת המייל שלי: [email protected] תודה רבה..מצפה לקבל הודעות.. תודה :)

- עם שני החדשים כאן, אני חדשה שלישית^^ -

שאלום:] אני אלה מצפון צפון רמת הגולן:] *אולי כדאי שתפתחו שרשור לחדשים:]* מקווה להשתלב:]

מנגנת פסנתר, ומתכוונת להיות רצינית בנוגע לזה. למדתי רק איזה שמונה חודשים גיטרה, ואני בד"כ כותבת..אבל רק למגירה:] אולי פה אוכל לפרסם משהו:] אני אוהבת כל סגנון מוזיקה [חוץ מערבי והודי><] ותמיד פתוחה לנסיונות:]] אם יש המלצות תפנו אליי יש לי ראש פתוח הכל ייכנס:] ואם אני לא טועה זה פורום די חדש נכון? שנה או משו כזה>< הוא כבר ניראה די וותיק חח..בכל אופן יש כאן אווירה חביבה:]] אלה

Hitori350

New member
היי?

טוב אני קרן. אני צעירה יחסית, רק בת 13 (בראשון ליוני, עוד 5 שבועות בערך, בת 14), מנגנת על גיטרה בס כמעט חודשיים ואני די מצויינת (אם מותר לי להגיד). אני אוהבת רוק, פאנק וטיפה מטאל. לא מקשיבה למוזיקה ישראלית נואני מעדיפה להתאבד מלשמוע מזרחית X: אם... טוב... אני הפרוייקט בניית להקה אבל שום דבר לא הולך לי X: אם... מה עוד להגיד? פנוייה? 3>

מרי לי

New member
באסיסטית בת 13../images/Emo45.gif מגניב ../images/Emo13.gif

לאט לאט.... את רק בת 13, הכל יבוא העיקר שאת יודעת שאת טובה והשאר יבוא בעתיד המון בהצלחה מריה

pasiava

New member
את במקרה מפ"ת?../images/Emo9.gif

כי הלהקה שלי זקוקה לבאסיסט/ית ועוד לא מצאנו
וגם שם יש פנויים

Hitori350

New member
לא, מצטערת

אבל עכשיו, אני ממש מצטערת שאני לא P: אני מאזור בית-שמש, מאחד המושבים הקטנים שלידו בהצלחה עם הלהקה 3=

למעלה