חידון האחים הגדול -2!

blck angel1

New member
../images/Emo20.gif חידון האחים הגדול -2!../images/Emo20.gif

והפעם!! האם אתם אחים לתפארת מדינת ישראל??
האם אתה זוכר את תאריכי יומי ההולדת של האחים שלך??
ברור!
אם מזכירים לי..אז כן
יום הולדת?? מי ?? מה?? מו???
פעם כן פעם לא.. תלוי במצב..
אחר
אתה רואה את אח שלך בוכה... מה אתה עושה??
רץ לנחם ולתת עצה
מכין לו תה ועוזב אותו במנוחה
מה אכפת לי?? בכיין קטן
אחר
אתה ואח שלך יוצאים לבלות בקניון..ואתם מודדים ביחד סוודר.. שלא נראה טוב על אח שלך.. והוא ממש מבסוט מהסוודר.. והוא מתכנן ללבוש את זה לדייט הראשון שלו.. מה תעשה??
ארמוז לו בעדינות שזה נראה זוועת עולם
אנסה לתת עצות "שיק" כגון: הצבע הזה מחיוויר אותך.. בתקווה שזה ירכך את העניין
אתן לו לקנות .. בעיה שלו
אתן לו סוודרים אחרים בתקווה שיעזוב את הסוודר הזה
אחר
אח שלך ואתה באותה הכיתה.. באמצע המבחן..והוא מתקשה בחומר.. תעזור לו??
אתן לו רק רמזים
אפתור לו את כל המבחן
אתעלם ממנו.. בעיה שלו
אחר
אח שלך מספר לך שהוא הומוסקסואל..(נגיד) והוא מפחד לספר להורים שלכם.. מה תייעץ לו?
לספר!
לספר ואני אהיה איתו
אני הומופוב
אנסה לשכנע אותו שהוא לא הומו ושהוא סתם מדמיין
אייעץ לו לא לספר להורים..
אחר
אתה מספר לאח שלך סודות?
כן
לא
לפעמים..
תלוי
אחר
מתי בפעם האחורנה יצאתם לבילוי?
לפני 10 שנים
לפני 5 שנים
לפני שנה
לפני חוד
לפני שבוע
אתמול
לא יוצאים בכלל
אחר
אתם במסעדה.. יקרה .. ולא נעים לכם לקום ולצאת... ולאח שלך ולך יש כסף..אבל האם תשלם גם עלייך וגם על אחייך??
כן בטח! זה בילוי.. הכל על חשבון הברון
לא.. הוא ישלם על חלקו ואני על חלקי
תלוי... אם זה מממממששש יקר.. אז לא
אחר
בהצלחה

blck angel1

New member
תורי ../images/Emo9.gif

האם אתה זוכר את תאריכי יומי ההולדת של האחים שלך?? ברור!
אם מזכירים לי..אז כן יום הולדת?? מי ?? מה?? מו??? פעם כן פעם לא.. תלוי במצב.. אחר אתה רואה את אח שלך בוכה... מה אתה עושה?? רץ לנחם ולתת עצה
מכין לו תה ועוזב אותו במנוחה מה אכפת לי?? בכיין קטן אחר אתה ואח שלך יוצאים לבלות בקניון..ואתם מודדים ביחד סוודר.. שלא נראה טוב על אח שלך.. והוא ממש מבסוט מהסוודר.. והוא מתכנן ללבוש את זה לדייט הראשון שלו.. מה תעשה?? ארמוז לו בעדינות שזה נראה זוועת עולם אנסה לתת עצות "שיק" כגון: הצבע הזה מחיוויר אותך.. בתקווה שזה ירכך את העניין אתן לו לקנות .. בעיה שלו אתן לו סוודרים אחרים בתקווה שיעזוב את הסוודר הזה
אחר אח שלך ואתה באותה הכיתה.. באמצע המבחן..והוא מתקשה בחומר.. תעזור לו?? אתן לו רק רמזים אפתור לו את כל המבחן
אתעלם ממנו.. בעיה שלו אחר אח שלך מספר לך שהוא הומוסקסואל..(נגיד) והוא מפחד לספר להורים שלכם.. מה תייעץ לו? לספר! לספר ואני אהיה איתו
אני הומופוב אנסה לשכנע אותו שהוא לא הומו ושהוא סתם מדמיין אייעץ לו לא לספר להורים.. אחר אתה מספר לאח שלך סודות? כן
לא לפעמים.. תלוי אחר מתי בפעם האחורנה יצאתם לבילוי? לפני 10 שנים לפני 5 שנים לפני שנה לפני חודש
לפני שבוע אתמול לא יוצאים בכלל אחר אתם במסעדה.. יקרה .. ולא נעים לכם לקום ולצאת... ולאח שלך ולך יש כסף..אבל האם תשלם גם עלייך וגם על אחייך?? כן בטח! זה בילוי.. הכל על חשבון הברון לא.. הוא ישלם על חלקו ואני על חלקי תלוי... אם זה מממממששש יקר.. אז לא
אחר

עונהה

האם אתה זוכר את תאריכי יומי ההולדת של האחים שלך?? ברור! [רק של אחי הבכור.] אם מזכירים לי..אז כן יום הולדת?? מי ?? מה?? מו??? פעם כן פעם לא.. תלוי במצב..
אחר -מוסיפה:האמת היא שבדר"כ אני לא זוכרת תאריכים [בע"פ], אבל אני יודעת שבסביבות פורים יש לאמא ולאחי בהפרש של יומיים, את השאר הפלאפון שלי כבר זוכר..
ולאחי הבכור:11.11 הכי שולט.
אתה רואה את אח שלך בוכה... מה אתה עושה??
רץ לנחם ולתת עצה מכין לו תה ועוזב אותו במנוחה מה אכפת לי?? בכיין קטן אחר מוסיפה:רק שבדר"כ הוא כועס על עצמי כשאני עושה את זה,ואז אני מתעצבנת על עצמי..
אתה ואח שלך יוצאים לבלות בקניון..ואתם מודדים ביחד סוודר.. שלא נראה טוב על אח שלך.. והוא ממש מבסוט מהסוודר.. והוא מתכנן ללבוש את זה לדייט הראשון שלו.. מה תעשה?? ארמוז לו בעדינות שזה נראה זוועת עולם אנסה לתת עצות "שיק" כגון: הצבע הזה מחיוויר אותך.. בתקווה שזה ירכך את העניין אתן לו לקנות .. בעיה שלו אתן לו סוודרים אחרים בתקווה שיעזוב את הסוודר הזה
אחר:מאז ומתמיד הייתה ביניינו כנות,גם כשמשהו לא יפה-אני אגיד לו.אחרי הכל,זה הטעם שלי.. אח שלך ואתה באותה הכיתה.. באמצע המבחן..והוא מתקשה בחומר.. תעזור לו?? אתן לו רק רמזים
אפתור לו את כל המבחן .[ואני בטוחה שגם הוא..] אתעלם ממנו.. בעיה שלו אחר אח שלך מספר לך שהוא הומוסקסואל..(נגיד) והוא מפחד לספר להורים שלכם.. מה תייעץ לו? לספר! לספר ואני אהיה איתו אני הומופוב אנסה לשכנע אותו שהוא לא הומו ושהוא סתם מדמיין
אייעץ לו לא לספר להורים.. מוסיפה:אני יודעת שלהסתיר זה לא טוב,אבל במקרה של המשפחה שלי... זה עדיף מאשר התוצאות..
אחר אתה מספר לאח שלך סודות? כן לא לפעמים..
תלוי אחר מתי בפעם האחורנה יצאתם לבילוי? לפני 10 שנים לפני 5 שנים לפני שנה לפני חודש לפני שבוע אתמול לא יוצאים בכלל
אחר-היום!!![ואתמול!]
אתם במסעדה.. יקרה .. ולא נעים לכם לקום ולצאת... ולאח שלך ולך יש כסף..אבל האם תשלם גם עלייך וגם על אחייך?? כן בטח! זה בילוי.. הכל על חשבון הברון לא.. הוא ישלם על חלקו ואני על חלקי תלוי... אם זה מממממששש יקר.. אז לא
אחר:אחי בחיים לא יתן לי לשלם,הוא ישלם את הכל. ועוד הוא אוהב מותגים,אז מבחינתו..יותר טוב.

למעלה