חידון האחים והאחיות הגדול

../images/Emo20.gif חידון האחים והאחיות הגדול ../images/Emo20.gif

יש משחק כזה שעושים בד"כ במסיבות רווקים ורווקות, שזה לבחון את הרווק/ה מה הם באמת יודעים על הבן/ת זוג, אז עלה לי רעיון לגבי אחים ואחיות... בואו נראה עד כמה אתם מכירים את האחים שלכם: ענו על השאלות הבאות לגבי כל אחד מהאחים שלכם, ותבדקו אם זה נכון
:
מה צבע העיניים של האח/ות
מה התאריך לידה של האח/ות
מה הספורט המעודף על האח/ות
מה הדבר הכי גדול שקרה והשפיע על האח/ות

blck angel1

New member
טוב אני.

צבע עניים: אחי-אפורות. אחותי -תכלת.ולי חום X.X .תאריך לידה: אחי-25.4 אחותי-14.9 אני 1.4 .ספורט: אחי-כלום כנל כולנו. דבר חשוב: אחי-הגיוס,אחותי:העצמאות מהבית, אני קיבלתי מילגה לחול

עונה../images/Emo22.gif

צבע עיניים-אחי ירוק, אחותי חום תאריך לידה- אחי 26.9 אחותי 13.5 ספורט- אחי-כלום אחותי עושה הליכה כל יום הדבר הכי גדול- זה אני לא יודעת.....

חידון האחים והאחיות

צבע עיניים: ירוק לשתיהן.
תאריך הלידה: 2.2.91, שתיהן (וגם אני. אנחנו שלישיה).
ספורט מועדף: גל - שחיה. אלמוג - רכיבה על סוסים (זה נחשב ספורט, לא?).
הדבר שהכי השפיע: גל - הכרות של החברה הטובה שלה. אלמוג - תחילת הרכיבה על סוסים. היא התשנתה מאז.

זה מאוד כיף לפעמים,

אבל לפעמים זה גם מאוד מעצבן. אני מניחה שאני מבינה כמה זה כיף, בכל אופן.

Gizmo16

New member
../images/Emo41.gifאחי הקטן../images/Emo28.gif

*צבע עיניים- משתנה בין כחול לירוק לאפור *תאריך לידה- 22.9.94 *ספורט מועדף- הוא לא אוהב ספורט
אבל אם כבר- כדורסל *הדבר הכי גדול- הוא בן 11
כמה דברים גדולים כבר קרו לו
הממ.

edeneden23

New member
חחח יש לי יותר מידי אחיות..

*חום *חום *חום *חום *24.2.1976 *11.8.1978 *14.8.1980 *12.1*1992 *אין *אין *ריקוד *כדורסל *אין לי מושג *אין לי מושג *חתונה *התקבלה למגמת כדורסל מסובך :)

איימו

New member
לענות על כולם../images/Emo35.gif../images/Emo178.gif

כחול חום ירוק חום מתחלף לירוק כחול חום
אני זוכרת את התאריך העיברי שלהם. יז' אב יז' תמוז יז' אלול כה' טבת יז' כסליו יז' טבת
לא משנה כנ"ל ריצה ג'ודו כלום לא משנה
שסבא שלי מת שחברים שלו הכריחו אותו לגנוב סיגריות אין לי מושג שהאח הקטן נולד עדיין קטנה כדי שיהיה לה דבר גדול כנ"ל גם לגביו
אוף זה היה ארוך.
בכיף.

jKiTTiE

New member
=]

צבע עיניים: אחותי-חום אחי-חום
תאריך לידה: אחותי-30.6.92 אחי-16.7.97 חחח בקשר לתאריך שלו אני תמיד תבלבלת כי בת דודה שלי נולדה יום לפני או יום אחרי אז אנלא זוכרת אם זה 15 16 17 חחח
ספורט מועדף: אחותי- לשבת מול הטלוויזיה חחח חוץ מזה כלום אחי-כדורסל או כדורגל אבל יותר כדורסל
מה שהשפיע: אחותי- נמנמ שאלה טובה חחח אחי- הניצחונות של מכבי ת"א בכדורסל במיוחד ביורוליג

למעלה