חיל האוויר וטלנובלות היום בתפוז

../images/Emo20.gifחיל האוויר וטלנובלות היום בתפוז

כל מה שרציתם לדעת על חיל האויר: אל"מ יהודית גריסרו, אחראית חוגרים בחיל האויר), מתארחת היום בשעה 16:00 בפורום חובבי תעופה. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו
תחרות כתיבת הטלנובלות עולה שלב, כעת תוכלו לדרג את הטלנובלות שאהבתם. כולם מוזמנים. פרטים נוספים בעמוד התחרות

little lady bug

New member
נצל"ש =)

למי שיש תרגום לעונה הראשונה ואלפילו לעונה השניה.. שיפנה אלי במסרים בבקשה. תודה =)

STA1

New member
לא נראה לי שיש תרגום ../images/Emo58.gifונצל"ש

ראיתי את פרק 22 עכשיו!!זה היה כל כך מצחיקק!!ופריס הילטון הזאת כל מצחיקה!!מפגרת אבל מצחיקה...והקטע שמריסה עשתה כאילו ראיין הוא מפורסם חח..זה היה כל כך מצחיקק..וזה היה כל כך ברור שמריסה תגלה שלוק וג'ולי היו ביחד..זה היה כל כך טוב!!

nati 911

New member
אתה רציני? ../images/Emo58.gif לגבי פרק 22

לוק וג'ולי היו ביחד? למה?, איך? מתי?

nati 911

New member
זה בסדר אני אוהבת ספוילרים....

ויש מצב שאני אפסיד תפרק הזה בגלל הטירונות... אז ספויילרים חופשי
I like

../images/Emo58.gif

טוב כעקרון את כבר תראי את ה"רומן" בינהם מתחיל שבוע הבא (נדמה לי... אם אני זוכרת נכון) בכל מקרה זה מתחיל בזה שקיילב זורק את ג'ולי ובנוסף היא רבה עם מריסה והיא מרגישה אומללה. ואז לוק בא לקחת כמה דברים עבור מריסה והוא רואה אותה בוכה בגלל קיילב, אז הוא אומר לה שהיא תמיד יכולה לדבר איתו, ואז היא נותנת לו נשיקה שהיא לא ממש מינית אבל רואים ששניהם נמשכים אחד לשני. בפרק 19- זה פרק של חג האהבה (וולנטיין) אז בחג הזה גם לוק וגם ג'ולי אומללים כי לשניהם אין אהבה (או חברים) לוק נוסע לג'ולי והוא מספר לה שפעם הוא והחברים שלו שיחקו במעין משחק שהם היו צריכים להגיד איזה אמא מבין כל האמאהות שהם מכירים היא הכי סקסית, ולוק תמיד בחר בג'ולי ג'ולי שמתרגשת שהיא ניצחה את קירסטין (במשחק האמאהות השוות) מתנשקת עם לוק. בפרקים הבאים- בפרק או שתיים הבאים הם נפגשים בבית מלון ושוכבים ביחד כעקרון לוק ממש מתאהב בג'ולי, והיא יותר מנצלת אותו בשביל סקס. וזהו פחות או יותר, הרומן נגמר נראה לי בפרק 24 אחרי שג'ולי זורקת את לוק וחוזרת לקיילב ולוק משתכר ועושה תאונה בקיץ קץ יהיה שמח... מקווה שלא הרסתי לך יותר מידיי

nati 911

New member
המון תודה :)

ובכלל לא הרסת אלא עשית אותי מאושרת!!! אני מתה על ספויילרים (כנראה אני הפסיכית היחידה שאוהבת ספוילרים
... אבל בקטנה). ושוב

noy13pour

New member
גמי ../images/Emo23.gif ספוילרים../images/Emo70.gif

ואני בשוק ממה שקראתי עכשיו

חחחח מצחיקונת

האמת, אני מבינה אותך גם אני שראיתי את הפרק לא האמנתילמה שאני רואה....

dht160

New member
נ"ש. הידעת ? איפה החבר'ה פה גולשים

הידעת ? חמשת הפורומים המועדפים ביותר על חברי הפורום הם: 1.זיהוי שירים 2.מגרש ביתי 3.סדרות מציאות 4.מכושפות 5.ערוץ yesY איזה כייף להוציא נתונים מאדמיין. רק אתמול גיליתי שמותר

למעלה