חלקת האלהים הקטנה ...

• פותח הנושא F650
  • פורסם בתאריך

F650

New member
../images/Emo20.gif חלקת האלהים הקטנה ...

אני "מחכה בפינה" לאיזו שהיא התיפיפות או צביעות - אבל לא מוצא
יכל להיות שמצאתי כאן אנשים אמיתיים
עם כוונה טהורה ואמיתית
הבא לציון גואל

F650

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif נורא משעמם...

אבל לא ניכנס לזה. אני עדיין בממתינה לשיחה עם אלוהא.

F650

New member
../images/Emo6.gifבהתחלה היה נראה שאותו יותר קל

להשיג לשיחה.

גריני

New member
האמת היא, שהוא תמיד נגיש יותר

הבעיה היא שהוא לפעמים.... אהמממ... (ששששש... שלא ישמע אותי) - קצת מגמגם לא??? או שמדבר איתנו סינית....

F650

New member
איתי הוא מדבר צינית. לא סינית.

חוש הומור מטורף יש לו לבחור.

osho7

New member
השפה השלישית

קודם כל אנחנו כל הזמן מדברים עם אלוהים ואלוהים כל הזמן מדבר איתנו. אנחנו לא תמיד בקשב, בגלל הספקות שלנו אנחנו לא מאמינים שאנחנו ראויים. וזו שטותץ אלוהים אוהב אותנו יותר ממה שאנחנו אי פעם נאהב את עצמנו, כך שלעולם הוא לא בשיפוט עלינו. והוא מחכה כל כך שנדבר איתו ונבקש ממנו. לפעמים הוא מדבר אלינו דרך אנשים אחרים. אנשים סתם שלא מודעים, לפעמים אומרים משפטים שאלוהים שם להם בפה כדי שאנחנו נשמע, ולפעמים בגלל שאנחנו מזלזלים באנשים מסוימים אנחנו מפספסים מסרים. לכן תמיד צריך להקשיב ולהרגיש אם זה מכוון אלינו. כשעולים קצת, ברמת הרוחניות, לפעמים אלוהים משחק איתנו בהפוך על הפוך. כלומר כדי לבחון את אמונה שלנו, לפעמים אנחנו מקבלים תשובות הפוכות, ואז אנחנו צריכים לשמוע את הפנימי שלנו אומר לנו אם זו אמת או לא. בסוף הפנימי שלנו יודע את האמת תמיד. רק צריך להאמין.

גריני

New member
מתוך "רגעי חסד"

והנה, כדי לחזק את דבריך, קטע שקראתי היום ב"רגעי חסד" (עוד ספר של ניל דונאלד וולש) "אחרי ש"שיחות עם אלוהים" יצא לאור,השאלה העיקרית שנשאלתי היתה: "למה אתה? למה אלוהים בחר בך?". אין-ספור פעמים מצאתי את עצמי עונה על זה: "אלוהים לא בחר בי. אלוהים בוחר בכולם. אלוהים מדבר עם כולנו, כל הזמן. השאלה איננה עם מי אלוהים מדבר, אלא מי מקשיב". אלוהים מדבר אלינו בדרכים רבות כל יום. לאלוהים אין בושה, וכל הדרכים לתקשר אתנו כשרות בעיניו. מילות השיר הבא שתשמעו ברדיו (כך הגיע אלי המסר עבור אור היום!). דבריו של חבר ש"במקרה" פגשתם ברחוב. מאמר בירחון בן ארבע חודשים שדפדפתם בו במספרה. וקול שמדבר אליכם ישירות. אבל אתם מוכרחים להקשיב. עליכם להיות ערים לכך שאלוהים מתקשר אתכם ישירות. זו לא תקווה. זו לא משאלה. זו לא תפילה. זו מציאות. דבריו של אלוהים מגיעים אליכם ברגעי חסד. אבל אתם תחלפו על פני הרגעים האלה ולא תדעו שהם התרחשו, אם לא תהיו ערים. אני חוזר שוב ושוב על עניין זה, כי אני רוצה שתכווננו את האני הרוחני שלכם. אני רוצה שתפקחו עיניים ואוזניים. אני רוצה שתעוררו את חושיכם. אני רוצה ש"תחושו" את אלוהים. כי המסרים של אלוהים מגיעים אליכם כל הזמן.

ש ו נ י

New member
קמתי לפני יומיים בבוקר עם השאלה:-

אבא, למה הכל תקוע? למה אני לא מצליחה לזוז/להזיז דברים? התשובה שקיבלתי? פתחתי רדיו ("סתם" כזה, פעולה שגרתית) מה היה השיר שהשמיעו? תוך כדי תנועה ביצוע: דנה ברגר מילים ולחן: דנה ברגר ועופר מאירי אתה שוכח לנשום בוגד בחלום עומד במקום נותן למוח להתפזר לא מתחבר אתה מוכר את עצמך אתה לוחץ על כפתור סותם את החור מכונית, בית, אישה יפה מתי בפעם האחרונה דיברת עם הלב שלך להתקדם תוך כדי תנועה תוך כדי חולשה תוך כדי בושה תוך כדי תנועה, תוך כדי תנועה להתקדם תוך כדי תנועה, תוך כדי תנועה אתה מושך בחוטים אתה דוחף מרפקים דוחק אנשים נותן לרעל להשתחרר לא מתייסר אתה מוכר את עצמך אתה חופר את הבור סוגר את האור עבודה, בית, ילדה קטנה מתי בפעם האחרונה אמרת לה מילה טובה להתקדם תוך כדי תנועה...

ש ו נ י

New member
עוד דוגמא?

שבוע לפני זה הסתובבתי עם המחשבה בראש של:- עומס! מאיפה מתחילים?, איך ממשיכים?, עשיתי כ"כ הרבה עד עכשיו, ואיפה אני עכשיו? לאן הולכים? מה התשובה שקיבלתי? תתחיל מאפס ביצוע: ירמי קפלן מילים: ירמי קפלן וארז ברזוליק לחן: ירמי קפלן ורן שמעוני אם אין לך לאן ללכת אתה מוזמן להישאר חברים הם דלת מסתובבת והאף שלך מדמם מה קרה עם כל הקסם שפעם חילקת בכמויות מי גנב את כל החשק אולי מספיק עם השטויות... במקום שטויות תתחיל לבעוט במקום לצעוק תתחיל לחיות במקום שטויות תתחיל לבעוט להם בבטן אז אם אין לך לאן ללכת אתה לבד כך מסתבר והכלבים נובחים בדלת חבר, כדאי שתתעורר במקום שטויות תתחיל לבעוט במקום לצעוק תתחיל לחיות במקום לבעוט תתחיל לבעוט להם בבטן תתחיל מאפס עוד לא אבוד לך. ***** אז... במקרה שציינתי זה שירים אבל... זה אנשים שמדברים אתי וה' מדבר אליי דרכם, דברים שאנשים אומרים שלטי חוצות פרסומות הכל!!! הכל! ואכן, ה' תמיד מדבר אתנו, מתקשר אתנו, משיב לנו אז... פשוט להקשיב! להסתכל!

גריני

New member
האם גם זה מסר ../images/Emo35.gif

מתוך "ידיעות אחרונות": מכת ארבה בעיר "הפסיון של ישו" מכת ארבה פקדה את העיר שבה צולם הסרט האנטישמי "הפסיון של ישו" בבימויו של מל גיבסון. בעקבות הצלחת הסרט הזמינו אלפי תיירים מקומות בעיר. אבל אז פלשו אליה מיליוני חרקים וכירסמו את כל הנקרה בדרכם. חלק מהתיירים שכבר הגיעו לעיר נמלטו, ואחרים נאלצו להסתגר בחדרים ששכרו. אחרים ביטלו ביקוריהם. העיתון "קוריירה דלה סרה" דיווח אתמול על "פלישת ארבה בממדים תנ"כיים", ועל כך שראש העיר ביקש להעניק לעיר מעמד של איזור אסון. מה דעתכם - האם זהו מסר מאלוהים? מהיקום? ואם כן - מה המסר?

osho7

New member
גם זה מסר

אני חושבת שבמקום שאנשים פועלים בו מתוך חוסר אהבה וחוסר קבלה אלוהים שולח להם סימנים כל הזמן. זו הסיבה לדעתי, שבצרפת עם כל האנטישמיות והאטימות שלהם הם כבר שלושה קייצים סובלים משריפות איומות ומוות המוני של זקנים וחלשים, והם טרם מבינים את המסרים. גם מל גיבסון, שייתכן ולא מודע לגודל הפרובוקציה שהוא יצר, פעל מתוך איזו אטימות ואגו.

ש ו נ י

New member
למי שלא יודע, ראיתי פרומואים מלא של

הסרט (לא ראיתי הסרט עצמו) וראיונות עם כמה מהשחקנים והשחקן הראשי דיווח שכולם היו פשוט המומים מרצף האסונות שפקד את הסט, והוא כמעט התחשמל על עמוד גבוה מאוד עד מוות (אני לא זוכרת כמה זמן הוא היה בחישמולו, אבל היו בטוחים שהוא ימות מזה) ופשוט הם אמרו שהיו אינספור דברים על-טבעיים וחלקם די מפחידים ומאיימים תוכ"ד צילום הסרט, עד כדי כך שהיוצרים של הסרט וגם השחקנים התחילו לחשוד שמא מישהו מלמעלה מנסה להגיד להם משהו אבל הם המשיכו מה זה אומר? אין לי מושג אני לא יכולה לדבר בשם אף אחד בתור יהודייה אני יכולה לנחש, אבל זו תהיה ראייתי הסובייקטיבית לגמרי אפשר לפרש את זה הרי באלף ואחת דרכים הנוצרי יפרש את זה בדרך אחת וכ"א אחר יפרש את זה בדרך אחרת כך ש.... אין לדעת אבל מסר? זה גם מסר וזה גם לדעתי התממשות של אמונות וציפיות של רבים מיוצרי הסרט והשחקנים שאמרו שהם מאוד פחדו/חששו מתוך האמונות הדתיות שלהם לגעת בנושא כ"כ טעון ולייצג מישהו שהוא קדוש בעיניהם ו... כל מיני דברים משונים ביותר קרו

ש ו נ י

New member
ולדעתי גם כל מה שנובע מזריעת שנאה

(שכמה שהם יכחישו, והם הכחישו בכל תוקף, אבל תכלס על מי הם עובדים?) ויצירת פירוד ברמה כ"כ שורשית בין אנשים ובין מאמינים עד כדי כך שיש בזה כמעט קריאה לפגיעה בבני דת אחרת בשל אמונתם הסצפ' והשונה באלוקים... איך לומר? תכלס מי שזורע שנאה מה יקצור?

למעלה