חרישת השבוע

Mayuchkita

New member
../images/Emo20.gifחרישת השבוע../images/Emo20.gif

שיר השבוע: תמונת השבוע : קליפ השבוע (אם יש) : סרט השבוע : ספר השבוע : אלבום השבוע : חוויה טובה שעברתם השבוע : חוויה רעה שעברתם השבוע : משהו מפדח שעברתם השבוע : מה הייתם רוצים להספיק לעשות השבוע (ולא הספקתם) או שכן .. : ציטוט השבוע : מה קניתם השבוע : "איפה אחי, הגבר?! איפה?!"
- אם אני כבר כותבת לכם משהו אז רק שתדעו שמחר (יום שבת 11.11.06) ישודר בערוץ ביפ בהוט (4) הפרק של חברים, בהשתתפותו של בראד, בשעה 14:00, למרות שזה מתחיל ב14:05 כדאי שתהיו מוכנים 5 דק' לפני. אני לא הולכת להחמיץ את זה !
שיהיה לנו שבוע טובבבבב!

אוי, אני כל כך אוהבת את הפרק הזה!

תודה! אני אקום מחר לפני 2
שיר השבוע: Everybody Hurt של REM תמונת השבוע : זאת... אווווווווו
תמונת הלחם השבועית: קשה, קשה מאוד לבחור... נלך בכל זאת על "הצעה 87"
קליפ השבוע (אם יש) : לא רואה קליפים
סרט השבוע : ראיתי אתמול את "זוג משמיים", חביב ספר השבוע : אני עדיין קוראת את ההוא משבוע שעבר
אלבום השבוע : אריק קלפטון- Unplugged חוויה טובה שעברתם השבוע : הייתי עכשיו בפאב בחוף הים, והיה כיף
חוויה רעה שעברתם השבוע : עזבו, אתן לא רוצות לדעת
משהו מפדח שעברתם השבוע : שפכתי על עצמי (הרבה) קפה בלימודים
מה הייתם רוצים להספיק לעשות השבוע (ולא הספקתם) או שכן .. : לגמור כבר עם התזה הזאת!
ציטוט השבוע : "חברה שמנסה ליישר אחרים היא בעצמה עקומה"- הסופר סמי מיכאל על ההגבלות על מצעד הגאווה
מה קניתם השבוע : לא קניתי...

Shiri from the block

Active member
אם כבר מצעד הגאווה../images/Emo113.gif בדיוק הרגע חזרתי מפאב של הומואיים וכו' (בירושלים) והיה כל כך כיףףףףף../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הביאו שני דראגקווין, מזה שולטות../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ואפילו נדלקתי על אחת מהן../images/Emo7.gif(יותר נכון אחד, כי הוא היה נוראאאא גברי) אבל כזה חמודד, קשה להסביר../images/Emo10.gif ושוב אני אגיד שהיה מזה כיףףףף, השירים, האווריה.. המסיבות שלהם פשוט שולטות../images/Emo99.gif

Mayuchkita

New member
עונההה ../images/Emo152.gif

שיר השבוע : Long Way To Go תמונת השבוע : הוא דומה פה ללאונרדו דיקפריו (או בשביל שירי, לאונרדו דיקפריו דומה לו)
קליפ השבוע : Long Way To Go סרט השבוע :
ספר השבוע :
אלבום השבוע : האלבום של פרגי, משהו עם D.. חוויה טובה שעברתם השבוע : נו חייב להיות משהו טוב, אבל אני לא ממש זוכרת.. כנראה שהוא לא היה טוב מדי, חוויה רעה שעברתם השבוע : אני אעבור אותה בקרוב, היום.. ללמוד למבחן בצרפתית
וגם מחר תהיה לי חוויה לא כל כך נעימה, לקבל את המבחן שלי במתמטיקה
משהו מפדח שעברתם השבוע :
מה הייתי רוצה להספיק לעשות השבוע : אוהו כל כך הרבה דברים, חבל שיום שבת הוא רק בודד ומסכן
ציטוט השבוע :
מה קניתי השבוע : בורקס..סוכריה אדומה מסטיקים ושוקו..

בהצלחה בצרפתית../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

בהצלחה עם הציון במתמטיקה
אפשר את הבורקס

Mayuchkita

New member
Thanx Honey ../images/Emo24.gif

ובמתמטיקה אני בטוח נכשלת, ככה שזה לא ממש משנה
ואת הבורקס לא כדאי לך, הוא היה מגעיל ולא טעים

אוףףףףףףףףףףףף../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif

כל כך אהבתי את הפרק הזה ואין לי הוט
שיר השבוע: crossfade-cold
תמונת השבוע :
קליפ השבוע (אם יש) : אין
סרט השבוע : לא ראיתי סרט מיוחד השבוע
לא ממש היה זמן חח
ספר השבוע : כנ"ל חחח
אלבום השבוע : האלבום של הראל סקעת
חוויה טובה שעברתם השבוע : ירדתי 700 גרם
חוויה רעה שעברתם השבוע : נכשלתי ב-ט-ו-ח במבחן במתמטיקה ובתנ"ך
משהו מפדח שעברתם השבוע : אממ.. לא יודעת
מה הייתם רוצים להספיק לעשות השבוע (ולא הספקתם) או שכן .. :רציתי להספיק ללמוד למבחן בתנ"ך ולא הצלחתי
אני רוצה היום להספיק ללמוד למבחן בתושב"ע ומקווה שאספיק
ציטוט השבוע : "עכשיו זה לא נחשב, תפקחי את העיניים ואל תוותרי, לא צריך לחיות רק את ההווה, יש גם עתיד" ציטוט משיחה שאבא שלי ניהל איתי, חח
מה קניתם השבוע : כלום
אפילו לשוק שלשום לא הלכתי
לא היה לי זמן חחח אחלה סקר

למעלה