יום מקפליי ובאסטד בMTV HITS

DesertRose7

New member
../images/Emo20.gif יום מקפליי ובאסטד בMTV HITS../images/Emo20.gif

ואני עדין לא מבינה למה לא מפרידים בינהם עכשיו!! לא מגיע לכל אחד יום בנפרד? לא הגענו לשלב שזהו - אין יותר באסטד ומקפליי ביחד?! בכל מקרה.. יום ראשון ב-16:00 מתחילות בהיטס התוכניות. התוכנית הראשונה זה MCFLY VS. BUSTED אחריה ב-17:00 יש 5 השירים האהובים - מקפליי ובלילה יש שידור חוזר. תהנו

Hip Hop star

New member
דווקא יותר עדיף!../images/Emo2.gif

מקפליי ובאסטד ביום אחד?! מה עוד אפשר לבקש? חיכיתי ליום הזה!

lollipop1

New member
../images/Emo99.gif

הגיע הזמן!!! איזה ערוץ זה ביאס!? ובטח אני עם הזיכרון השואף ל0 שלי לא אזכור ואפספס את זה כמו כל דבר!

יייייייייאיי יש... ברוך השם!

אני חייבת ליראות את זה וואי אני הולכת להיצמד לטלויזיה כמו שלא ניצמדתי לטלויזיה בחיים שלי!!!! חחחחחחחחח עד איזה שעה זה!? כאילו עד למחורת בצוהוריים בשעה 16:00 כי עם כן אני מה זה הולכת להנות לפחות משו ישמח אותי לפני שכל הכיתה המעפנה שלי תבוא אליי הבייתה ואל שאלו אותי למה הם צריכים לבוא!!!!!

לא!!!! שאלה חשובה!!!

שמעו לי ושמעו לי טוב! יש לי כבלים רגילים שזה אומר לא הוט ולא יס!!!!! אז זה אומר שאני לא יוכל ליראות!? או שאני יוכל ליראות ואני סתם נילחצת!? כי עם כן אני רוצה שתגידו לי עם אני יוכל ליראות את זה איך שהוא.. או שאני ילך להיתנחל אצל עדי עם זה בהוט.... ואצל עינב עם זה ביס.. !!!!!!

שיטטט איזה ביאוססס ניזכרתי..

גם אני לא יוכל ליראות!!!!!!1 וגם לעדי יש טיול שנתי לארבע ימים לאילת!!!!!1 גם כן הטיול המפגר הזה!!!!!!! או שאני יגיד להורים שלי שנעשה מנוי להוט ואז נבטל חחחחחחחחח

sap sapir

New member
ישששששש

תודה
אני מקווה שאני יזכור כי לי יש נטייה לשכוח חחח

למעלה