יום שישי
אז איך עבר השבוע??

../images/Emo20.gif יום שישי ../images/Emo20.gif אז איך עבר השבוע??

בוקר אור לכולן יום שישי הגיע
לא שזה משנה אצלי כבר, כל יום הוא אותו הדבר חח, מאז שאני בשמירה כבר חודשיים
השבוע היה לי תור אצל הרופא וסוף סוף אני יכולה להגיד שאני מאוהבת בבן של
י,
באולטרסאונד הוציאו לנו תמונה שסוף סוף את רואה פנים וממש בן אדם
בבטן, איזה כיף לא לראות
וזה תענוג נכנסתי לשבוע 26 מרגישה קצת יותר תזוזות ברוך השם אני מקבלת מחמאות שרזיתי טיפה, חח ירדתי אולי 2 קילו ואני בטטה
אז ככה שזה קצת משמח כל עוד אני יודעת שזה לא מזיק לעובר. התשובה של הסוכר יצאה טובה ברוך השם
הדברים הפחות נעימים, לשם שינוי התחלתי עם דברים טובים בלי עין הרע שימשיך להיות טוב.
החלו לי כאבי גב נוראיים, קצת כאבי בטן, עדיין הפרשות , עדיין בשמירה עד חודש 9 בעזרת השםםםםםםםםםםםם שיבוא בשלום. הלחץ דם קצת עולה ועולה, שבוע הבא צריכה לעשות איסוף שתן מקווה שייצא בסדר
בעזרת השם וכל הזמן חםםםםםםםםםםםם לי חחח וזהו אז שבת שלום לכולם , אחלה שבת
תשמרו על עצמכן ועל העובר/ית שלכן

../images/Emo4.gif שאלה לגבי תנועות ../images/Emo26.gif

האם לפעמים מרגישים כאילו מישהו שוחה לך בבטן ועושה קפיצות ראש לבריכה???? לפעמים אני מרגישה כמו בעיטות ולפעמים כאילו הוא עושה לו שם שחיות
גם זה נחשב תנועה? ואיך סופרים תנועה?? אם יש תנועה ובאות אחריה עוד כמה זה נחשב פעם אחת ?

יופי של עדכון

מה לחץ הדם כעת
לגבי תנועות, כל תנועה היא תנועה, גם אם הן צמודות. ממש עוד מעט, התנועות תהפוכנה יותר ברורות.

היי שבוע טוב ומבורך

ככה ככה 140/92 פעם יותר פעם פחות יהיה בסדר בעזרת השם תודה חח לפעמים אני כבר לא יודעת אם זה הבטן שלי או שזה הוא, אבל מה אני שמה לב שאם אני לא הולכת לשירותים ומתאפקת, שזה קורה די הרבה הוא יותר פעיל שאני מתאפקת, , שבוע טוב ונפלא לכולם

למעלה