יום
הולדת
שמח
לאירית

smady a

New member
../images/Emo20.gif יום../images/Emo20.gifהולדת../images/Emo20.gifשמח../images/Emo20.gifלאירית

אירית דולמן יום הולדת שמח |

אור224

New member
../images/Emo140.gifמזל../images/Emo140.gifטוב../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח ומאושר.
מזל
טוב

ים כחול

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב אירית ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב לפיה קסומה סבלנית ומקסימה אוהבת לעזור מכל הלב לכל אחת שחולמת לעצב ותמיד נותנת תחושה חמימה כל צמר הופך לאגדה תחת ידייך מעצבת ב-רכות תחת אצבעותייך פיות , גמדים , ושלל בעלי חיים עולם שלם של פנטאזיה כל שרשור תענוג וחוויה . מאחלת לך המשך סיפוק מיצירה
והצלחה עצומה
אושר ואהבה
בריאות טובה
וים של שלווה
ממני מכל הלב יפעתי

shukpuck

New member
מזל טוב ../images/Emo203.gif

אני לא מכירה אותך, אבל את ההשראה שלי.. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.

yesss

New member
מזל טוב../images/Emo48.gif../images/Emo212.gifבריאות אושר ואהבה

פיקפאו

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

אירית - מזל טוב ויום הולדת שמח ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif../images/Emo212.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif שתהיה לך שנה יצירתית ,נפלאה ומאושרת. . . שמחה לגלות שאת סרטנית כמוני . . . .

איולי

New member
מזל טוב יקירתי!!!!

שהשנה הזו תביא עימה הרבה הפתעות משמחות הרבה ליבודים מדהימים והרבה עיניים שלא יזוזו מהעבודות שלך!!

Keyoss

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif

יום הולדת שמח ומאושר

גלשי

New member
וואו סמדי, למה לא אמרת? פגשתי

היום את אירית בבית של בתיק בנס ציונה...ולא ברכתי אותה... סליחה אירית שלא ידעתי. הייתי במקום הקסום הזה שלא רציתי לצאת משם אבל......הייתי בדרך לאזכרה לאבא שלי
והראש לא היה פנוי .... ממליצה לכולכן לבקר באוירה המיוחדת הזו. ולך אירית מזל-טוב והמון ימים שמחים וימי יצירה! יש לך עבודות מדהימות!

עלמה7

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo189.gif../images/Emo41.gif|מזלט../images/Emo41.gif../images/Emo189.gif../images/Emo213.gif

למעלה