יש לי רעיון נחמד!!!

שניצל 2

New member
../images/Emo20.gifיש לי רעיון נחמד!!! ../images/Emo20.gif

בינתיים, כשהסדרה לא משודרת, אולי כל אחד יספר על עצמו מעבר ל"היי, אני שני, בת 19, מעריצה של הסדרה" (זאת הייתה הדוגמא שלי...). איפה כל אחד גר? המ הוא עושה בחיים? מה עוד מעניין אותו חוץ מהרקיע ה-7? אני מוכנה להתחיל: שני, בת 19 וחצי, חיילת (משקי"ת עליה בחיל הנדסה), מאבדת סדרתית של פלאפונים וכומתות
, גרה במודיעין. למדתי פסיכולוגיה, כלכלה ותנ"ך, ובעתיד אני ארצה לעסוק בתחום של פסיכולוגיה וחינוך. אוהבת ספורט, מוזיקה (הביטלס וקרול קינג), סלסה... תמשיכו את השרשור!!!

ממ...

קוראים לי לינוי ואני לומדת בכיתה י' ואני בת 16 אממ.... אני אוהבת (חוץ מהרקיע השביעי, כמובן) הארי פוטר, פאנפיקים של הארי פוטר, לכתוב, לקרוא,לצייר, טלוויזיה, אינטרנט... אממ... חוץ מזה אני מודה, אני חולת חתולים...

תורי ../images/Emo9.gif

טוב, קוראים לי עדי אני בת 15 מת"א אני לומדת בכיתה י' אני מתה הכי בעולם על בע"ח, יש לי כלבה מדהימה שקוראים לה גאיה ו2 חתולות שקוראים להן שסק וקסם. מממ מה עוד? אני אוהבת לשמוע רדיו (100 fm
) אמממ אני שונאת ביצפר (חשוב לציין
) וזהו בנתיים.. נראה לי

../images/Emo113.gif

אני אלינה נייס טו מי יו, בת 17, עכשיו אני לומדת בי"א בראשון. אני מעריצה גדולה של בון ג'ובי(אפשר לראות לפי הניק
) ובאופן כללי נורא אוהבת מוזיקה. אני חושבת שאולי ארצה לעסוק בקרמינולוגיה בעתיד... אבל אני מחליפה כל שבועיים מקצוע ככה שזה לא סגור
ואני מתנדבת במשא"ז (אני עושה מטווחים!מטווחים!!!) זהו.

גם אני:

טוב- אני נעה, בת 18 וחצי, מחכה לגיוס ועומדת להתגייס ללהקה צבאית. למדתי משחק ובתקופה זו של חיי אני מנסה להכנס לעולם הבידור כזמרת ואולי גם ארצה לשחק בעתיד. אבל החלום האמיתי שלי בא בעיקבות התמכרותי לספרים והתמכרותי לקפה- ויום אחד אני אפתח חנות "קפה ספר"!!!

יאא

אם תפתחי חנות כזאת אני בטוח אבואא!! אני חולת ספריםם למרות שאני לא אוהבת קפה אני אוהבת שוקו

diet prozak

New member
רעיון גדול..

אחד החלומות שלי זה לפתוח חנות של ספרים - גם חדשים וגם יד שניה אבל אני חייבת לציין שהרעיון שלך די לוקח.. אם זה באמת הכיוון שלך - את חייבת לבקר בבית קפה בירושלים שנקרא "תמול שלשום" - זה די דומה לרעיון שלך, בית קפה וחנות ספרים ביחד, אפשר לשבת ולקרוא בזמן שיושבים בבית קפה ואפשר גם לקנות שם ספרים. חוץ מזה, האוכל מצויין והאווירה נהדרת - ממליצה לך בחום

אני יודעת למה את מתכוונת :)

ואני הולכת לבקר שם שבוע הבא :) לראות ולהתרשם...אני באמת לוקחת את הרעיון ברצינות :) אני יודעת בחו"ל יש המון חנויות כאלו, וממש חבל שבארץ אין הרבה, כי יש הרבה אנשים שאוהבים גם ספרים וגם לשבת בבית קפה והמון אנשים שיהיו מרוצים אם תהיה להם חנות כזו קרוב לבית :) החלום הזה האמת התגבש אצלי לא מזמן...הגעתי לזה בעקבות ספר שקראתי...וזה פשוט נראה לי בדיוק אני, כי אני תולעת ספרים, ומכורה לקפה, ואני גם מאד אוהבת לאפות דברים ולבשל :)....אני חושבת שזה יכול להיות עסק לא רע בכלל...:)

בכיף :]

אני מורן,16,יא',מרכז. אוהבת את היהודים,ניקה קוסטה,הביטלס,ומייקל ג'קסון בעיקר. אוהבת לתפור [תיקים וחולצות],לרקוד,לישון,וסתם להתבטל. שונאת אי סי קיו,אוהבת מסנג'ר :] [סתם לידע.] רוצה להיות מעצבת פנים / מעצבת אופנה / פסיכולוגית. הכל פתוח :]

Crazzzzzy Girl

New member
ME 2

אני הלנה בת 18 כולם קוראים לי לני או הלני , ממתינה לגיוס חובבת שינה מוסיקה, ספרים ,סרטים ואת השפה הספרדית. אני הייתי רוצה להיות בעתיד יושנת מקצועית
או אדריכלית מה שיוצא קודם .

טוב..גמני...

אז ככה קוראים לי אודליה אני בת 16 מהצפון אני בכיתה י"א לומדת פיזיקה-מחשבים...תלמידה דיי טובה...
אני חולה על ווסטלייף-המושלמים שלי
אוהבת לשמוע מוזיקה בכלל...ולראות את בראד פיט... אה ואני גם חולה על אחי הקטן דביר..המלאך המושלם שלי..כפרה עליו!

פעם הערצתי את ווסטלייף ../images/Emo9.gif

עכשיו אני רק אוהבת לשמוע שירים שלהם..

lady polegra

New member
חדשה בפורום!

אני סופיה,אני בת 17 , כלומר י"ב מפ"ת ולומדת בת"א בשבח מופת... להבדיל מרוב האנשים אני אוהבת את הבית ספר שלי! אני בכלל חולה על ערוץ הולמארק, על סרטיו וסדרותיו. תולעת ספרי פנטזיה. לומדת מחשבים, ורוצה ללמוד את מקצוע העיסוי ורפואה.

lady polegra

New member
זה לא קשה.. ואני רוצה להשויץ

לאהוב ביצפר קל כשיש לך מורים מצויינים! מצחיקים וטובים. שיודעים ללמד בהומור ובכיף. כשיש כיתה מגובשת וטובה שכולם חברים טובים וכולם עוזרים אחד לשני, רק צריך לבקש. ואיך אפשר לא לאהוב כשמקבלים (היום) 96 בבגרות בתנ"ך? אני אוהבת 96! מיאו!

למעלה