יש לי שאלה

../images/Emo20.gifיש לי שאלה../images/Emo140.gif

מוזרה מעט האם להשאיר את הכתובת של ההורים בת.ז. או להחליף אותה בכתובת של הדירה השכורה? ומה עושים שעוברים לדירה חדשה מחליפים שוב? שלכם בתודה
אדומה

Damnthiscow

New member
יכולות הכתובת החדשה

א. מדבקת חניה באזור החדש ב. משרדי ממשלה שונים אם זו לא אותה עיר. כלומר, חייבים ללכת למשרד הפנים/חוץ/עבודות כפיה ליד הדירה. ג. הצבעה לערייה שונה ד. הצבעה בבחירות במקום אחר. תחליטי אם בא לך. לדעתי שווה אם זה רחוק ואם את צריכה מדבקה של ת"א.. :) פרוצדורת החלפה לוקחת שתי דקות. צריך לבוא עם ת"ז וספח. קורעים את הספח ומדפיסים חדש בכתובת שנותנים להם. צריך לדעת את המיקוד.

לקשמי

New member
כדאי להחליף

בניגוד אליי, שאני החלפתי את הכתובת ב-ת.ז רק 3 שנים אחרי שעזבתי את הבית של ההורים. פשוט מעצלנות אבל גם בגלל שמאז שעזבתי את הבית של ההורים (לפני בערך 4 וחצי שנים) עברתי כל כך הרבה דירות שלמי יש כח ללכת כל פעם למשרד הפנים ולהחליף? גם עכשיו אגב, בתעודת זהות שלי רשומה הכתובת של הדירה הקודמת שגרתי בה (מאז שהחלפתי בפעם ההיא). אולי בפעם הבאה שאלך למשרד הפנים אבקש לכתוב בכתובת: כל מקום אפשרי...

karnaf7

New member
4 שנים מחוץ לבית

ולא החלפתי כתובת זה לא כלכך משנה כל עוד זו לא כתובת קבועה רוב המוסדות שולחים גם לכתובת שנתת להם ולא רשומה אצלך רק לגבי תו חניה ובחירות לעירייה זה באמת משנה. משרדי ממשלה נותנים שירות בכל מקום וגם העירייה נותנת שירותים אם מסבירים.

karnaf7

New member
יותר מדוייק: 10 שנים מחוץ לבית

מתוכן 4 בדירות שכורות. (בשבוע שעבר, לפני 10 שנים התחלתי את שנת השרות ומאז אני רק אורח בבית הורי)

karnaf7

New member
שנת שירות זה לא שירות לאומי

זה שנה לפני הצבא. אני הדרכתי בתנועת הנוער של תנועת המושבים. חוץ מזה שירתתי עוד 4 שנים בצבא...

אגב, גם שירות לאומי יש לגברים

גברים שלא מגוייסים מסיבות כלשהן (החרדים למשל) יכולים גם להתנדב לשירות לאומי.

JaneLame

New member
ממילא אין למי להצביע.

אבל יש לי תעודת תושבת של ת"א מלפני שנתיים, וקיבלתי בגללה מנוי בחצי מחיר בבית אריאלה.

משהו קטן שאולי כדאי לקחת בחשבון

אם יש לך טלויזיה בדירה החדשה, העברת כתובת תחייב אותך לשלם עליה אגרה. אם את נשארת בכתובת של ההורים זה לא יחייב אותך בכלום.

../images/Emo20.gifתודה לכולם ../images/Emo140.gif../images/Emo73.gifאדומה

עזרתם לי מאוד תודה מכול ה-
שנה טובה מיקי

למעלה