כדאי לקרוא בבלוגיה 10.06.09

gils33

New member
אני מפרסם את הפוסטים שלי פה כל הזמן

וכל מי שפה עושה את זה - מה זאת אומרת נדיר?

גאמי

New member
הם נולדו בשביל לשרוד../images/Emo70.gif

מוקדש לאנשים אהובים שנשארו מאחור.

חיות שהבית מחובר לגופם

בס"ד צהריים טובים לכולנו יש קשיים לקנות דירה, יש כאלו ששוברים את הראש עם משכנתא של 20 שנה מחירי הדירות יקרים, המשכורות נמוכות, למצוא מקום עבודה לא קל בכלל למה לקנאות בחיות שיש להם בית עליהם, כמו הצב, החילזון, והשבלול למה לקחת קשה את החיים נכון יש הרבה בעיות, רוצים ללמוד מדוגמת החיות אתם מוזמנים לשיר על 3 החיות המוכרות שיש להם בית, שבצהריים לא מכבר בכלל ברוך השם נולד שיר חדש לקריאת השיר החדש:החיות שביתם עליהם

שמחות קטנות

דמעות מתחילות לזלוג והראש מתחיל לתהות מתי והאם בכלל אחגוג ברית מילה לילד בשר מבשרי? האם בכלל יהיה לי ילד למרות שאני ממש רוצה? האם אאמץ ילד ואז לא אוכל להשתתף בברית המילה שלו? אני כל כך מקנא באותם זוגות שיכולים להביא ילדים כ"דרך הטבע", פשוט מזדיינים ויוצרים חיים חדשים. יש כאלה זוגות שאפילו מזדיינים בלי אחריות בכלל ומביאים לעולם ילדים שאותם הם לא יכולים לגדל ומהצד השני יש את האנשים כמוני, שכל כך כמהים כבר לילד, אך התהליך הוא כל כך ארוך, מסובך, קשה נפשית ומייגע. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1494182

מממאיה35

New member
המלצה על ה../images/Emo63.gif ששינה את חיי

חשבתי לרגל שבוע הספר העברי לכתוב על הספר "הקורס בניסים" - הספר ששינה את חיי והביא לי ריפוי וחופש ושמחה ואושר ואהבה. על הספר שגרם למהפכה של 180 מעלות באיך שאני מסתכלת על העולם. באיך שאני חושבת, מתנהלת, נושמת, מגיבה, אוהבת, שלווה ורגועה. באיך שאני חיה. וכל זה בזכות ספר? כן, בזכות ספר! מי היה מאמין.. המלצה על הספר ששינה את חיי.. ~קריאה מהנה~

מממאיה35

New member
תיקון לקישור

(כבר התלוננתי בפורום התמיכה הטכנית - אני לא מצליחה לעורך הודעות, גם לךא בעורך החדש. כל מה שאני יכולה זה לבטל את הפרסום, לפתוח רשומה חדשה ולהעתיק את הקודמת.. מתיש
). בכל מקרה, הנה קישור מעודכן לרשומה לרגל שבוע הספר - על הספר ששינה את חיי. ואולי כבר צריך לשרשר אותו למומלצים של חמישי?
~קריאה מהנה!~

למעלה