כדאי לקרוא בבלוגיה 12.13.06.09

../images/Emo20.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 12.13.06.09../images/Emo20.gif

למי מאתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר?. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו, אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הגיע הזמן שתצטרפו! בבלוג על מה כותבים היום. כולכם מוזמנים בהחלט. שיהיה סופ"ש נעים לכל תושבי הבלוגיה.

Bartchuk

New member
מסע מרתק לארץ התנ"ך - כנסו ותופתעו

3 מאמרים מרתקים ומתמצתים על התנ"ך מזוית חילונית - החוקים החשובים, הערכים הרוחניים וההוכחות בשטח - כנסו, הגיבו והשפיעו: 1. חוק ומשפט במקרא: קישור עכשיו: http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=shayshalomazran&EntryId=1482996&passok=yes 2/ בראשית ברא -דת ומדע: לקישור מיידי: http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=shayshalomazran&EntryId=1484105&passok=yes 3. התנ"ך - יש ממצאים בשטח? לקישור מיידי: http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?folderName=shayshalomazran&EntryId=1492903&passok=yes שבת שלום וקריאה מהנה ומשכילה שתעשיר לכם את השבת!!!

seymore butts

New member
למה, למה, למה ?

הבן אדם חוזר לביתו מבילוי לילי מבלי שידע את תוצאות המירוץ, מכין לעצמו כוס גבוהה של אייס קפה צונן ורגע לפני שהוא מתיישב מול המסך ומתמכר להקלטת הגמר של "המירוץ למיליון" הוא עושה טעות פטאלית וניגש לראות מה חדש בפורום הבלוגיה...
Fuckkkkkkk !!!!!!! Fuck Fuck Fuck ובעברית: פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק !!!!!

seymore butts

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אתה מכניס לו רעיונות לראש אה ?...

braininyair

New member
תגיד תודה.

בוא נשווה זאת לבילוי שבו היית. נגיד שאתה יושב בפאב ומבקש לשתות כוס וויסקי מזן משובח. אתה יודע מה ? עזוב וויסקי רגיל, בוא נגיד שבא לך על כוסית של דרמבווי, שזהו משקה שמערב וויסקי עם דבש, אתה מצפה ומצפה, ולבסוף המלצר מביא לך כוס ענקית של 10 ליטרים מלאים במים + מנת 25 cc של דרמבווי שמהולה בכל ה10 ליטרים האלה. אתה לא תרגיש את הטעם, ותתעצבן לאללה. וככה היה הגמר - שעתיים וחצי של התעללות (פירסומות, פירסומות, עוד פרסומות, פרומואים, פרומואים, פרסומות) ,עוד חצי שעה של וידויים משעממים ובנאלים למצלמה (לא סתם הגענו לכאן. אנחנו רוצים להגיע למקום הראשון * 30 פעם), ולבסוף 10 דקות של תוכן מעניין שמתוכם 8 דקות שומעים את היצור המאוס הזה עמיחי מתלונן. אתה חייב תודה גדולה לבלוגיה !

seymore butts

New member
תשמע, בדיוק בגלל מה שאתה אומר

העדפתי לצפות בהקלטה, לפחות את הפרומואים והפרסומות אפשר לחסוך ככה. חוץ מזה - הם כולם שם עמוסי תלונות, לא ?

seymore butts

New member
במקרה שלי זה הרבה יותר גרוע

פעם אחת בהרבה זמן משכנעים אותי לצפות במשהו שאינו כולל התמזגות של איברי גוף אינטימיים זה עם זה, וככה זה נגמר... עדיף להישאר עם הפורנו. שם אף אחד לא יהרוס לי עם ספויילרים...

Galel

New member
ספוילר לפורנו...

הוא גומר.... מצטער אם הרסתי לך את הסוף... G.

אתה רואה אתה התוכנית הזו?????

ממך לא הייתי מצפה... חשבתי שאתה עסוק במירוצים אחרים.........

seymore butts

New member
את יודעת איך זה

צריך למלא במשהו את 10-15 הדקות שבין תום "מירוץ" אחד לתחילת הבא...

למעלה